..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Þahin bakýþlý, ahu gözlü, þirin davranýþlý ve tatlý sözlü idi. -Fuzuli, Leyla ve Mecnun
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Erotik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Erotik
 Bir Bodrum Gecesi  (ERDEN ERKÝN)

Üstümde bir aðýrlýk hissettim, sanki üstümde birþeyler, ya da biri dolaþýyordu. Aniden korkuyla uyandým ve tuhaf tuhaf çevreme bakýndým. Üstümde dolaþanýn, bana sarýlmýþ, uyuyan, sarýþýn genç bir kadýn olduðunu hayretle gördüm. ERDEN ERKÝN
 Kara Delik  (Eralp Elli)

Erotik bir hikaye
 Tatlý Sert  (Levent Ölçer)

Aslý masadan aþaðý kaydý. Eteði daha da yukarý sýyrýlýrken düzeltmek için bir þey yapmadý. Engin dalgýnca ve kontrolünü kaybetmenin eþiðinde tatlý tatlý, zevkle sallanarak izledi. O kalçalarýn sallana sallana gidiþi, eteðinin neredeyse bacak arasýna kadar edepsizce sýyrýlmýþ hali kaldýrabileceðinden çok fazlaydý. Aslý buradaydý, Engin de buradaydý. Ýki artý iki dört ederdi. Ateþ ile barut yan yana geldiðinde olacaklarý bilmek için dahi olmaya gerek yoktu.
 Yatak Odasýnda Yangýn Var!  (CEYHUN MERT SEDEFÇÝ)

Yatak odasýnýn kapýsý açýldý minik bir gýcýrtýyla ve iki ateþli beden süzüldü yangýn yerine...
 Zeytin Karasý  (Levent Ölçer)

Engin'in sadece tatlý sert avuçlamasý ve okþamalarý bile Necla için yeterince sarsýcýydý ama meme ucuna kapanmýþ ve zevk dolu bir iþkenceyi amansýzca uygulayan o dudaklar ve dil varken herþey çok daha baþka bir noktadaydý. Necla'nýn nefesleri kesikleþmiþ ve derinleþmiþti, dudaklarýna kontrol edemediði gülücükler gelip gidiyordu. Engin önce biriyle sonra diðeriyle, iki memeyle de uzun uzun ilgilendi. Neclanýn memeleri bu yakýn ilgi sayesinde þimdi kýzarmýþ ve dimdik olmuþtu. Engin'in her ýslak dokunuþu Neclayý inletiyordu. Engin kýzýn poposunu iki eliyle sýmsýký avuçlayýp tutkuyla sýktý. Bedenini bu bedene gömmek ister gibi sýmsýký kendine çekti ve o dehþetengiz küçük popoyu okþamaya, sýkmaya baþladý. Elleri durmayan bir devamlýlýkla sýkýyor, avuçluyor ve okþuyordu. Dudaklarý bir o memede bir diðerinde emip yalýyor, çekiþtirip küçük öpücüklerle iþkenceye devam ediyordu.
 Tek Baþýna Seviþmek ve Hayalet Kýz  (CEYHUN MERT SEDEFÇÝ)

Düþündüðünden fazladýr bazen hayat. Düþünrsün ve yaþarsýn... Hayata akar her zerren...
 Ero - Gigiyenik  (Meqsed NUR)

silsile hekayeler
 kardiyoloji  (Mehmet Ulaþ ORAL)

üst kattan geliyor sancýnýn sesleri, seviþiyoruz, gece...
 1996 Yýlý  (Levent Ölçer)

Koridor öðrenci sesleriyle her an daha çok dolmaya baþlarken ve Yeþim korkuyla düðmelerini iliklemeye çalýþýrken Engin'in öpücükleri savuþturma çabalarýna meydan okuyarak mücadele ediyordu.. "Ya dur diyorum Engin.." diye fýsýltýyla baðýrdý Yeþim. "Neden?" diye sordu Engin yaramazca ve dudaklarý hala Yeþim'in teninde akarken. "Zil çaldý Engin. Duymuyor musun?" "Mola mý istiyorsun aþkým? Daha yeni baþlamýþtýk.." diye çocukça surat yaptý Engin. "Þebeklik yapma.." diye fýsýltýyla ve gülümsemesini zor tutarak sinirli sinirli cevap verdi Yeþim.
10 
 Izdýrap Rüzgarý - I  (Orhan Namýk)

Masaya varýnca Mahmut Nil'i sýrtýndan ittirerek masasýna dayadý. Nil belli belirsiz bir sesle inledi. Sonra da tek hamlede hoyratça Nil'in eteðini aþaðý sýyýrdý. Nil, kariyeri için bir fedakarlýða daha katlanmalýydý.
11 
 Fahiþeliðin Geni Bulundu  (emre gümüþdoðan)

Erkekler... Onlar; içlerindeki acýnýn bedelini öderler, acýlarýný bizim içimize boþalttýklarýný düþünürler ama yanýlýrlar, yeni acýlar, yeni yaralar açarýz biz onlarýn ruhlarýnda, bedenlerinde, iþte bunu farketmezler, farkettiklerinde baþka fahiþe ararlar
12 
 Aþkýn Aþrabý Þarabýn Aþký  (silgi)

þiþeyi boþaltmamýza raðmen kafalarýmýz hala yerinde sayýlýrdý, o zaman ikimiz de þarabýn yalnýz baþýna duyularýmýzý altüst edemeyeceðinin farkýna vararak, öyle olmamýz gerektiðini düþünüp sarhoþ numarasýna baþladýk.
13 
 Afrodit'in Uyluðundaki Leke  (Ali Osman Öztürk)

Ýlginç bir öykü. Yazarýný ve kaynaðýný henüz öðrenemedim. Yardýmcý olanlara müteþekkir kalýrým.
14 
 Temizlikçi (Devam Ediyor)  (Kemal Yavuz)

Hiç kimseden korkmazdý, kafasý bozuk kadýnlardan korktuðu kadar. Hiç kimseden kaçmazdý, hesap soran kadýnlardan kaçtýðý kadar. Adam kadýný önce kullandýðýný, sonra salladýðýný, en sonunda da ondan kurtulduðunu düþünmüþtü. Ne de olsa birkaç gün çalan telefon nihayet susmuþ, herkes kendi yoluna gitmiþti. En azýndan o öyle sanmýþtý. Ta ki
15 
 Minyatür Fahiþe  (s-ilgi)

perspektifi ve hafýzasý yoktu. bir biraya seviþiyor ve sonra büyük bir aþk yaþamýþ gibi anlatýyordu. onu tanýdýðýmda son sýnýftaydý. çok bilinen bir üniversitenin tercih edilen bir bölümünde. ve en son, üç yýldýr dersinden kaldýðý bir hocasýnýn aletini emmiþ, okulu bitirmiþti.
16 
 Hay Bir Kunduz  (silgi)

- bu sefer ne düþünüyorsun? - ben amuda kalkayým, sen içime gir.
17 
 Orospu  (Kemal Yavuz)

-Jandarma düþtü peþimize, topladýlar tüm sermayeleri. -Hadii ? -Ne sandýn? Beni de aldýlar içeri, býraktýlar sonra. Bizim kýzlarýn çoðu içerde. -Abla nerede? -Abla, Allah seni inandýrsýn evden dýþarý çýkamýyo götünün korkusuna.
18 
 Sabahýn Zevkleri  (CEYHUN MERT SEDEFÇÝ)

Kadýn belki duymadý bu sevgi sözünü, belki de fazla masum olduðu için kabul etmedi. Ellerini þimdi erkeðin kasýklarýna götürmüþtü. Adam sevgilisinin gözlerindeki istekliliði görmüþtü. Yaklaþtý. Öpüþtüler uzun uzun..
19 
 Dilsiz Fahiþe - 7  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Genç kýza devlet sahip çýkýyor...
20 
 Esma Kadýn  (Veysel Baþer)

“Erkek milleti öyle karýyý çok sever. Karý, bir de parlak tüylü kýsýr düve gibiyse eðer, sýrtýnda bir eþek yükü odun da olsa koþturarak eve gelir.”




son eklenenler
Barfly
Onur Kýzýlocak
Öykü > Erotik
Ýlk Kez
Erkin Egemen
Öykü > Erotik
Esma Kadýn
Veysel Baþer
Öykü > Erotik
Tatlý Sert
Levent Ölçer
Öykü > Erotik
Sevgili
þükrü cevizci
Öykü > Erotik
Orospu
Kemal Yavuz
Öykü > Erotik
Papatya
Kemal Yavuz
Öykü > Erotik
1996 Yýlý
Levent Ölçer
Öykü > Erotik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.