"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Çok mutluyum, çok... Bu mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim. Çünkü mutluluğumda sizlerinde payı var. İzedebiyat ile bir başlangıç yaptım. Dışa açıldım. Yazdıklarımı sizlerle paylaştım. Yazdıklarım okundukça, yorumlar geldikçe kendimi yetiştimek, güzel eserler çıkartmak için çalıştım. Evet bugün se çok çok mutluyum... Bu mutluluğumu kelimelerle anlatamam, yüreğimin çarpışını, vücudumun titremesini size gösteremem. Merak ettimiz değil mi? İşte söylüyorum; bugün, "İstanbul-Kırşehir Otobanı" isimli şiirim Kırşehir 'in Aşıkpaşa Gazetesi'nde yayınlandı. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileği ile... Saygılarımla... Zeynep Küçük
?
Roman Atölyesi
Ruh Katılımı (Ortak Yaratıcılık)
Hava, iç karartıcılığını çağrıştırıyor kış aylarının. Güneş, görünmek istiyor ama bulutlar izin vermiyor. Belediye görevlileri, uzun zamandır, mevsimlik çiçek dikiyorlar bulvarlara. Çiçekler gülmeye korkuyorlar havanın "ne yapacağı belli olmaz tavrından" İnsanıların yüzüne de yansıyor, havadaki solgunluk. Tepem atıyor ve haykırıyorum havaya; "İnsanı soldurabilirsin belki, ama Nisan'ı asla"diye... "Bana ne kızıyorsun ki!.. her bir şeyi bozduğunuz gibi, beni de siz bozdunuz" diyor hava... "Haklı mı ne?.." diye içimden geçirmiyorum, desem yalan olur.
?
Öneriler
Kitap Dünyası
Ben de pek sevmem ama merak ettim, niçin almayalım?
?
Sinema ve Edebiyat
Edebiyat Tartışmaları
david croninberg'in nacked lunch'ını ( çıplak şölen ) nerden edinebilirim ?
?
Öneriler
Kitap Dünyası
william foulkner'in ayrıntı yayınlarından ses ve öfkesini kesinlikle almayın
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Şahsım adına tüm izedebiyat dostlarından özürdilerim. Uzamasını istemezdim ama uzadı... Sevgiyle kalın. Naile.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Sayın Güney(Yaşar); Arkadaşınız haklı.....izedebiyatın oturaklı olduğu konusunda yani.Forumlardan ziyade yazı ve şiirleri izleyin bence...Teşekkürler!..Sevgiyle kalın.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Bu sitenin daha oturaklı olduğunu savunmuştu, arkadaşım. Tartışılan konu ne? Neyin duası. Oturaksız!
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Uyarınız için teşekkür ederim. Zeynep
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Sevgili Zeynep ve Nadumyas Söz düellonuzun hepimizi ilgilendirdiğini düşündüğünüz için olsa gerek e-mail adreslerinizi kullanma gereği duymuyorsunuz. Bu yüzden küçük bir uyarıda bulunursam beni bağışlayacağınızı umuyorum. Eminim ikiniz de yazılan bir yazının ne zaman ilgi çekeceğini, ne zaman okuyucuları bıktıracağını kendi deneyimlerinizden biliyorsunuzdur. Ben yalnızca bunu gözardı etmemenizi rica edecektim. Sevgilerimle
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
haddi kifayetsizliğinizle dilinize virt ettiğiniz adımı ağzınıza almayınız diye haddime, haddini bildirdim. Sevgilerimle, Naile.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
haddi kifayetsizliğinizle dilinize virt ettiğiniz adımı ağzınıza almayınız diye haddime, haddini bildirdim. Sevgilerimle, Naile.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
çok sevimlisiniz... nihayet aştınız... Sevgilerimle, Naile
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
"nadumyas, toplam ileti:60" Bir göz atın, fikir sahibi olursunuz. Not: "bekliyor sunuz" değil, "bekliyorsunuz" Zeynep, sonraki maddelerinizi hasretle bekleyen "okuyucunuz" :)
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Eee daha ne bekliyor sunuz? Atlasanıza trenimden. Boş fıçı çok langırdar ama sizin gibisini görmedim. Sevgiler, Naile.
Başa Dön