"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
imdat bey neye qüldüqünüzü söleyinde bizde qülelim ben çok alınqan biriyimdir ama herkese arkadaşça yaklaşalım çünkü hepimizin yane bu sitede üye olan herkesin ortak bi paylaşımı ortak bi yönü var o yüzden buradayız ama olsun böle bile olsa muhabbet oluo can sıkıntısı kalmıo ii siz böle laf açın ben takılırım byy =) :)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
ya kusura bakmayın şiiri iki defa yazdım ilk yazdıqıma başlık koymayı unuttum neyse herkese iyi qünler... =)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
neydi sonbahar neydi qelişinin sebebi neydi bırak beni qit yapraklarını dök bahçeme ve qit beni yeşil dünyamda sarıya boya qüneşi tutabileceqimi sandım hep bana ait olduqunu ama o benim deqildi benden başka herkesi ısıttıqını öqrendim sewdiqimin beni öylece sessizce o qüzel masum çocuk kokusunu odama bırakıp qittiqinde anladım çünkü qiderken bana sonbaharı bırakmıştı qüzlerdeyim şimdi sewdiqim qitti qideli ne bahar ne de yaz uqramıyor bana neydi sonbahar neydi qelişinin sebebi neydi daha sen bile sormamıştın bu sorqusuzca qelişinin sebebini ne kendine ne de sararmış yapraklarına evet sonbahar qelişin sebebi beni aqlatmaktı hiç bi mevsim böylesine canımı acıtmamıştı sen bana bu defa hazırlıksız qeldin yetmezmiş qibi qüneşimi sewdiqimi elimden aldın aqlattın sonbahar sen beni şimdi bahçeme döktüqün sarı yaprakların silermi qözyaşlarımı sen söyle qüz mevsimi sarı sonbahar sen söyle...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
neydi sonbahar neydi qelişinin sebebi neydi bırak beni qit yapraklarını dök bahçeme ve qit beni yeşil dünyamda sarıya boya qüneşi tutabileceqimi sandım hep bana ait olduqunu ama o benim deqildi benden başka herkesi ısıttıqını öqrendim sewdiqimin beni öylece sessizce o qüzel masum çocuk kokusunu odama bırakıp qittiqinde anladım çünkü qiderken bana sonbaharı bırakmıştı qüzlerdeyim şimdi sewdiqim qitti qideli ne bahar ne de yaz uqramıyor bana neydi sonbahar neydi qelişinin sebebi neydi daha sen bile sormamıştın bu sorqusuzca qelişinin sebebini ne kendine ne de sararmış yapraklarına evet sonbahar qelişin sebebi beni aqlatmaktı hiç bi mevsim böylesine canımı acıtmamıştı sen bana bu defa hazırlıksız qeldin yetmezmiş qibi qüneşimi sewdiqimi elimden aldın aqlattın sonbahar sen beni şimdi bahçeme döktüqün sarı yaprakların silermi qözyaşlarımı sen söyle qüz mevsimi sarı sonbahar sen söyle...
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
ben böle eski dilden yazılmış şiirleri pek anlamıorum anlamasamda anlamak için uqraşıorum bence şiirler yaşadıqın zamanın diline uyqun yazılmalıdır
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
teşekkürler zeynep hanım ya kaç yaşındasınız sanatın bu yönüne karşı bir ilqiniz varmı siz neler yapıosunuz böle bir siteye üye olduqunuza qöre mutlaka vardır
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
gülebilmek gerçekten iyi geldi... çok iyi yaa.. devamm... :))
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
AYDINLIK NÖBETTE Hüzün ordusuyla geliyor Çile topu tüfeğiyle Dertler kuşatıyor kalemi Geçit vermiyor Karanlık yüzlü adamlar Isıracak köpek gibi bakıyorlar Şiirimin gözlerine. Kıracaklar kolumu kanadımı Ellerinden gelse... Bereket versin ki aydınlık nöbette. **** Özlemlerime pusu kuruyorlar Kuyular kazıyorlar derin mi derin Umutlarımı suya düşürmek için Ama biraz tökezlese bile Hemen tutuyor elinden sevdam Ve çiçek açıyor çabamız İnandırıyor güzel günlerin geleceğine Aydınlık uyumuyor çünkü An içiyor bulutları dağıtmaya Gücü yetmiyor kötülerin Güneşimizi balçıkla sıvamaya... www.blogcu.com/erhantigli www.erhanhocaniz.azbuz.com www.benim blog.com/erhantigli *********************
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Öncelikle, zihin açıklığı diliyorum.
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
şebnem qerçekten kitabın qüzel öncelikle çok anlamlı bi konuya deqinmişsin kitabın kapaqı çok qüzel inşallah ALLAH daha qüzellerini nasip eder sana (banada)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
neden böyle bişi yazdınız peki onu öqrenebilirmiyim önce türkçe öqrenin falan ben birikim derken maddi yönden demiştim zaten elimde şiirlerim var bu olumlu bir tepkimiydi olumsuz bir tepkimiydi anlayamadım
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Yazar katilimi sayfasi calismiyor. Ilgi ve Bilginize,
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Biriktirmeye Türkçe öğrenmekle başlayabilirsiniz.
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
slm arkadaşlar ben aslında şiir kitabı çıkarmak istiyorum şiirlerim var elimde ama sanırım biraz daha beklemem qerekecek çünkü elimde belli bir birikimim yok ayrıca roman yazmakta isterim mesela kendi hayatımı yazmak aslında hepimiz hayatı birer roman deqilmi? ama buaralar buna pek fazla vaktim yok ya yarıda kalırsam o ilham beni yarıda bırakır die korkuorum çünkü üniversiteye hazırlanıorum pek fazla vaktim olmuo ama başlasam bile belli bir birikim için o roman beni beklicek
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Sevgili IzEdebiyat Okurları, Pek çoğunuz gibi ben de yazdıklarımın yayınlanıp kitapçı raflarını süslemesini, yüzlerce kişi tarafından okunmasını hayal ettim hep. Benim hayalim yaklaşık on gün önce gerçekleşti. İlk kitabım "Bir" Cinius Yayınları tarafından yayınlandı. Siz sevgili kitap sever dostlarla bu mutluluğumu paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Kitabım hakkında yapacağınız olumlu ve olumsuz değerlendirmelerinizi ve yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Hayallerinizin peşini bırakmayın... http://www.netkitap.com/kitap/68056/bir.htm Sevgilerimle, Şebnem Pişkin
Başa Dön