"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
Genel Tartışma
Açık Büfe
neyi , ne zaman , nerde kullanacağımız iyi algılayalım önce ne dersiniz ? mesela şiirlerinizi öncelikle onlar için açılmış bölümlerde yazmaya başlayabilirsiniz... foruma dair bir işlev biçilmiş bırakında forum onu üstlensin... kişisel yaratıcılıklarınızı da kişisel yazar sayfalarında değerlendirin... daha sağlıklı olmaz mı ?
?
Şiir Atölyesi
Ruh Katılımı (Ortak Yaratıcılık)
anladım dün gece gittigini ve bir daha hiç geri dönmeyecegini anladım ellerinin elime degmeyecegini sen kız kulesinde saklı bir gül ben ise ona karşıdan bakan aşkını sahillerde arayan bir aşk magduru istedim istedimde atamadım seni yüregimden seni öylesine seviyorum ki seni her gördügümde bin kere yanıyor yüregim her görüşümde bin kere daha yanıyor gör halimi sevdigim içime düştügünden beri yanmaktayım yanıyorum koy yüregime elini söndür yangınımı razıyım yeniden senin olmaya gel dedigin gün çektigim acıları unutmaya hazırım neyin bedeli sevdalıların hasreti şu rüzgara bak nasılda esiyor esmeli seni bana getirene kadar esmeli dur bir dakika dışarıda yagmur yagıyor gökyüzü de benimle birlikte aglıyor
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Evet Zeynep hanım kişilik tahlilinizi denemedik ve denemek istiyoruz sizi bekliyorum iyi günler...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
kişilik tahlili mi dediniz? yardimci olabilirmiyim?
?
Şiir Atölyesi
Ruh Katılımı (Ortak Yaratıcılık)
o kadar acıyorum ki ellerime artık sana dokunamayacaklar ve gözlerimden kayan yaşları silmekten başka hiçbir işe yarayamayacaklar.. o kadar acıyorum ki gözlerime istedikleri an seni bulamayacaklar ve gördükçe el ele dolaşan aşıkları sonbaharın ortasında ki topraklar gibi ıslanacaklar.. o kadar acıyorum ki saçlarıma ellerin tarafından dokunulmayacaklar ve deli bir rüzgar savurdukça yaprakları onlarda köklerinden tek tek sökülüp savrulacaklar.. o kadar acıyorum ki dudaklarıma aşkının susuzluğunda çatlayacaklar ve herkesin dilinde dolaşırken aşk şarkıları sanki yaramazlık yapmış küçük çocuklar gibi susacaklar.. öyle acıyorum ki bedenimin tüm organlarına hepsi sensiz oluştular ve yine sensiz, toprağa karışacaklar.. kalbim desen neden attığını unutmuş bir et parçası daha fazla dayanamayıp kaldığında nefessiz birbirlerinden ayrılacaklar... bana benden başka acıyan kalmamış kültablasını dolduran sigara izmaritlerinin küllerinden sadece birtanesiyim.. dert sardığında keyifli olduğunda ya da mideni doldurduktan sonra iştahla çektiğin bir kaç dumanlık hevesin canlı ifadesiyim...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
lütfen zeynep hanım , ben sizin kişilik tahliline girdiğinizi söylemedim, gerçekten o ara uzak kaldığımız için özsel bir özleyişti , haşa zulmetmek olur size bu konuda sizi yargılamak, sewgiler, saygılar.
?
Roman Eleştirileri
Edebiyat Tartışmaları
ben, nida. bir kitap uğraşı içindeyim. sitenize eklemiş bulunduğum tüm yazılımlarımı altta verdiğim aderese postalarsanız sevinirim. kibarfyz@mynet.com veya ndkan@turcell.com. saygılar
?
Roman Eleştirileri
Edebiyat Tartışmaları
[[B]] Kitabı okumaya başladığınız anda kendinizi bir aykırılığın ortasında buluyorsunuz! Sadece karmaşıklığın ortasında olmak mı? Keşke o kadarla kalsa... Roman; içinde beslediği kahramanı size o kadar bağlıyor ki, çarpan bir kapının sesi bile sizi ürkütmeye yetiyor, içinizde sıcak bir şeylerin aktığını hissediyorken, bir anda nefretin soğuk nefesini hissediyorsunuz beyninizde! Kitap biterkense, ''Nasıl burda biter!!!'' diye kendinizi yatağa atıp ''Devamını mutlaka okumalıyım, devam niteliğinde ikinci bir kitap olacak mı? Mail atmalıyım yazara...'' düşünceleriyle kendinizi yiyorsunuz :) Aşkınıza şeytan karışmadan önce mutlaka okumalısınız bence... :) [[/B]]
?
Öneriler
Kitap Dünyası
Çok sevdiğim kişisel gelişim serisine eklediği yeni kitabı ''Sadece Aptallar 8 Saat Uyur'' adlı son kitabı bence okunması gereken kitaplar arasında kendisine yer bulacak kadar iyi kaleme alınmış bir ürün... Daha önce kendisine ait KASHNA eğitim felsefesi üzerine kurduğu etkileyici kitaplarını okuduktan sonra, öncekilerden çok farklı bir tarzla yazıldığını gördüğüm kitap, insana geçmişi sorgulatan ve yerden yere vurduran düşünceler içine sokan etkili bir kitap... Kurgulanan hikayeler ve geçmişe dayanan anlatımlar ise bir solukta kitabı bitirtiyor insana. Nacizane tavsiyemdir :)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
teşekkürler ve iyi günler... :)
?
Esin Perisi
Yaratıcı Yazarlık
zeki bey bende size katılıyorum şiir öyle bişey ki kendimizi yalnız hissettiğimizde kalem kağıdın bize dost olmasını ve içimizdeki hasreti,sevgiyi,özlemi ve aşkı en güzel şekilde anlatmamıza yardımcı olur.Bazen kendim bile farkında olmadan öyle yalnız kalıyorumki bir bakıyorum masama sayfalarca şiir yazıyorum
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Seda hanım, gerçekten çok saf bir yüreğiniz var:) Sizi tanımam, yazılarınızla mümkün oluyor. Eleştirim kişiliğinize yönelik değil farkındaysanız. Sadece bir okuyucu olarak değil, şiir yazacak kadar edebiyatla ilgilendiğinizi anlıyorum. Ancak, seçtiğiniz uğraşının ana malzemesi dildir. Şiirlerinizi Türkçe yazıyorsanız, alfabemizde bulunmayan harfleri kullanmamalısınız. Böyle yaptığınız sürece, şiirleriniz ancak bir msn iletisi kadar ciddiye alınır, değer görür. Dil yanlışlarınızdan ötürü bir edebiyat forumunda eleştiri almanız doğaldır. Çünkü duygularınızı, düşüncelerinizi ve en sonunda şiirlerinizi "bu forumda" bizlerle paylaştınız. Dolayısıyla, kişisel meraklarınız bu forumda cevapsız kalacak, akıl yaşınıza uygun olmayan sorularınız kaale alınmayacaktır. Ve ayrıca sıkılmak tekelinizde değildir, empati yapınız, anlayışlı olunuz. Kolaylıklar diliyorum.
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
zeynep hanım sizi tanımak görmek istiyorum bu mümkünmü yaş kaç daha öncede sormuştum ama yazmamıştınız yoksa burada söyleyemeyecek kadar büyükmü yaşınız? :)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
ay sıkıldım artık kimbilir tanısan beni böyle konuşmazdın ya neyse ben gerçekten çok sıkıldım ama hiç kimse tarafından bukadar eleştirilmedim belkide
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Terapinin bu kadar kısa bir sürede işe yaradığı pek görülmemiştir ama alfabeyi çocukluk anılarınızdan çıkarıp hatırlatmada etkili olduğu anlaşılmıştır. Aynı başarıyı, şiirlerinizde kullandığınız Türkçe alfabede yer almayan harfleri elemekte de göstereceğini umut eder, ilk aşama tamamlandıktan sonra dil bilgisi kurallarını da hatırlamanıza yardımcı olmasını dilerim. Alıntı yapmaya çalıştığınız terapi tanımını utandırmayınız Seda hanım, "gelecekte" Türkçe alfabeye harf eklemekten "sakınmayı" öğreniniz. Ders bitmiştir.
Başa Dön