"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
susuyorum susuyorum ama sustukça suçlu duruma düşüyorum konuşamıyorum çünkü konuşunca benimle birlikte gözlerimde başlıyor bir sel gibi susturamıyorum her zaman susmamın sebebi bundan olsa gerek ne yazık ki göz pınarlarıma söz geçiremiyorum kaybetmem bundan olsa gerek...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
UZAKTAKİ SEVGİLİYE sensiz kaçıncı gecem oldugunu sorma hiç saymadım sayacak gücümde yok sensiz o kadar çok gece geçirdim ki bu da onlardan bitanesi şuanda birçok aşık sevdiğini koynuna almış geçirdikleri ayrı geçelere inat daha sevgiyle sarılıyor ben sana bakmaya kıyamıyorum ama yanımda olmanı geceler boyu gözümü yummadan o hasrete o sevgiliye bakmak doyasıya bakmak istiyorum o bizi ayıran gecelere inat seninle sabahlamak istiyorum sana olan içimdeki hasret bambaşka ey uzaktaki sevgili sensizlige dayanabilecek gücüm varmı? bilmiyorum ama bende senin kalbindeyim bunu biliyorum en azından seninde içinde bulundugun kalbimle hissedebiliyorum seni ve sevgini...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Yüreğimden gitme Acıt biraz daha kalbimi Ağlat beni Aksın gözyaşlarım alabildiğince Sana yakışır birtek sevgim Benim yerim senin yanındır Yüreğimden gitme Geceler bile Ayrılık kadar acıtmıyor Seninle dolu şu yetim kalbimi Gidişin unutturdumu sanki seni Kalbimdeki resmini yırtıp Attımı sanki bi köşeye Yok sevgilim yok Maziydi o günler diyemem Seninle dolu günlerime...
?
Öneriler
Kitap Dünyası
Paulo Coelho ve Zahir......... bu kitabın büyüsüne kapılma şansına sahip olmak için en yakın kitapçı gerek...
?
Öneriler
Kitap Dünyası
Paulo Coelho ve Zahir......... bu kitabın büyüsüne kapılma şansına sahip olmak icin en yakın kitapçı gerek...
?
Öneriler
Kitap Dünyası
paulo coelho ve zahir......... bu kitabın buyusune kapılma sansına sahip olmak icin en yakın kitapcı gerek...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
ben başvuru bilgilerimi bir hafta önce girmeme rağmen üyeliğimle ilgili onay alamadım. bir eksikliğim varsa lütfen bilgilendirirseniz sevinirim. yazılarımı eklemek istiyorum. saygılarımla
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
Sizi sevmiştim Sizi öyle çok sevmiştim Sizi çok çok sevmiştim Sizi sevdikçe özlemiştim Sizi özledikçe sevmiştim Sizi sevmiştim özlemiştim Özlemiştim sevmiştim Sizi özledikçe hasretli bir fahişeyle seviştim
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
Bu kadar dokunmazdı belkide Yaralı bir çocuk görmeseydim düşümde Belki ayrılıklar normaldir kim bilebilir Bir anne hasreti olmasaydı içimde Siz aklınızdan geçenleri söyleyin yine de Hayra yorun düşleri Küçük muskalar yazdırın kenar mahallenin birinde Yaşlı bir amcaya Bismillah diye başlayan Ben çoktan gerdim kendimi çarmıha Çivileri çaktım Bütün umutlarımı yaktım kırkbir derece ateşte Bu kadar dokunmazdı biliyorum Çocuk kalmasaydı çocuklar Ya da bir yağmur damlası kadar Az iz bıraksaydı acılar.
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
Kaç geliş saydım bu vakte kadar Hepsi sensiziğe gittiler Her seferinde küçük hıçkırıklar çıkarır Içimde kapanan kapılar Bir yaprak düşüyor dalından Ardından sen düşüyorsun Kollarımla sardım kendimi Yoksa içimde sen üşüyorsun
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
Küçüksün Avuçların kaybolur ellerimde Ve hüzünlü nota olursun En güzel aşk şarkısının orta yerinde Küçüksün Bir çiçek yaprağı kadar Sabah rengarenk açarsın Solar tüm renklerin akşama kadar Küçüksün Akşamlar korkutur seni Gözyaşların alır götürür Bütün sevinçleriye koca evreni Küçüksün Sözler büyük kalıyor Kapkaranlık kafamda Tüm sesler kayboluyor
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Beni çağırmadınız, ben kendim geldim. uzaklardan size bir haber getirdim geldim. Bıraktıklarınızdan, unuttuklarınızdan Sımsıcak anılası günler getirdim geldim Gömütleri andıran yapıtlarınızdaki Yaşantılarınıza evler getirdim geldim Tek tek, ayrık soluyan bitkiseller yerine Yüzüne dönük, gülen yüzler getirdim geldim Solarken suladığım, koparken bağladığım Ölürken canlandığım, sözler getirdim geldim HOŞGELDİM...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Bir merhaba ile tıklatyorum kapıları, sizler buyur demeden,başlıyorum anlatmaya; Uzun süredir üye olmama ve okumayı çok seven iyi bir okur olmama rağmen,yazı yada yorum yazmak hevesli,hele ki yazar olma sevdalısı olamadım. Ama bugün içimde bir dürtü,yaz dedi yaz.Gerçi henüz ne yazacağımı bilmiyorum ama bazı anlar olurya hani,hissiyatınız büyür büyür ve çatırdamaya başlar.İşte o an, yani hissiyatın çatırdamasıyla,kalem ve defteri buluşturup konuşturan ahengin, satır aralarına terk edilmesindense,bir forum sitesinde güncelleşmesi daha makul bir paylaşım olabilir diyen bir dürtü,bana merhaba dedirten. Artık kısa markajlı bir heves mi,yada uzun bir yolculuğun ilk adımlarımı olur bilmiyorum. Ha bu arada, hala yazar olmaya dair,heveslerim yok.Sadece çatırdayan hissiyatımın,cümleye yansıyan ahengini ve gönül ergümanlarımı, paylaşıma sunmak istiyorum ve bu merhabamı okuyan,okur ve yazarların bir hoş geldin demesini diliyorum...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
kişide yaratıcı yazarlık vardır ya da yoktur...üzerine her zaman her yerde herkesle konuşuluyorsa yoktur örneğin.
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
Atatürk kurtardı kalkıp vatanı işgalci düşmandan adimi olur bankadan çektim dün irkip artanı fakir fukaradan mudimi olur et ekmek ağzında şimdi aslanın aslanı tanı git sende hislenin her zaman et yiyin etle beslenin yahu mutluluğun adımı olur aslı aramaktan kül olmuş kerem para pulun varken yememek haram gıdasız kalmaktan olmuşuz verem koyun fıyatının yadımı olur evine odana kurmuşum döşek tutulmuş sevdana olmuşum eşek evlen yuva kurup senle birleşek he desen dillerin dudumu olur dolaptan çek çıkar direk kıymayı unutma baharat kekik koymayı bereketi kaçar bırak saymayı birken dört beş altı yedimi olur yuvarla yassıca olmasın yamuk iyice incele kalmasın kemik köfte imiş meğer ne kadar komik ilahi kadının budumu olur şu yanaşan köpek belkide kuduz ben kovalarken tez şişe eti diz hava rüzgar ayaz sönerse mantuz üstüne biraz köz kodumu olur bütün kış sobanın başında yatsın bayram günü gelip tepende bitsin yumruk at tekmele sepetle gitsin insaf bizden iyi kedimi olur içi çiy kalır dış kızarır bazan gördüğü her yeme atlarmış sazan burda var bu işin kitabı yazan göz nizam var pişti dedimi olur üst katın veleti deli kaçığı damlıyor görmesin kapı açığı başından arala sen bu çocuğu aziz mübarek gün dadımı olur etin en has yeri kaburgasıdır komşu hakkı çalı süpürgesidir bilmem alt kat kimdir neyin nesidir sihirbaz büyücü cadımı olur et yiyen pehlivan en üste çıkar gözlere gelir fer hep badem bakar gördüğüm dört mevsim zirvesinde kar tanrıdağı süphan cudimi olur et dediğin zarif hayli narince haşlanmaz kolayca kıymazsan ince başlanmaz yemeye erkekten önce ardıç müftüde çam kadımı olur amenna olsaydı altımızda at ederdik dost eşi bizde ziyaret kırk yılın başı bir soframızda et daha doymadan kalk hadimi olur adını bonfile biftek koyduğum pirzola rostodan üstün saydığım ne diye darılıp küstün sevdiğim sensiz et yemenin tadımı olur... ...aaah amaaaan amaaan .. bol salcalı ..güvecim.. yahnim.. tas kebabım benım.. dip not : tohtur dagger bile et bulup yiyemezken bizim vay halimize dedim söz verdiğim gibi şiiri tiripolide iken aynı gün yazdım.. meğerse ilham perisi sandığımızın tersine çayır çimende yayılan otcul değil oda etçilmiş.. az bi ekmek arası ızgara bir şeyler getirseydin bende ona göre iyilik düşünürdüm deyincesi.. o gün ayıp söylemesi gider ayak faani dünya.. kamp yerinin orda kendi çapımda.. sonra nemi oldu.. sesim avazım yerine geldi.. azda ilham sağolsun el attı .. döktürdük kendi çapımızda.. nasossa sabah gidiyoruz tc de türkçe karekter yayınlayım dedim .. dün uçaktan iner inmez yağmurlu istambuldan başkete memlekete attım kapağı.. şimdi burdan yazıyom selam sepet..
Başa Dön