"Bilim o kadar ilerledi ki, yakında hiçbir şeyin mümkün olduğuna inanmayacağız." - Oscar Wilde"

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
Genel Tartışma
Açık Büfe
Ben asıl o koca koca yazarlar varya onları merak ediyorum , nasıl tavır alacaklar acaba bu şekilde bir girişime... Kayanın arkasından klavye oyunları mı yapacaklar , yoksa kayanın üzerine çıkıp sesimize se mi katacaklar ? Sayın Diren Yardımlı , yazar arkadaşlar , okuyucular , izedebiyat sevdalıları se katın bu sese... Burası hepimizin değil mi ?
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
3 kişi mi olduk?Azız ama olsun.Ne demiş atalarımız:Azardan azardan, çoğalırız birazdan. Çoğalmamız zor görünüyor ama, haydi hayırlısı. Bakalım bu kez, ilk girişte yazımı gönderebilecek miyim? Sevgiyle kalın.
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
izedebiyatın takipçisi ve seveni olarak açılacak olan her oturuma ve davete hazırım. inşallah başka üye arkadaşlarımız bunu duyar da bu konuya ilgili kalırlar olumlu iyileşmeye genişlemeye ,izedebiyata dair ne varsa ben de varım.... sevgiyle kalın... Şükran karahan p.s. bu arada bu toplantının ne zaman olması bekleniliyor ya da planlanıyor?
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
izedebiyatın takipçisi ve seveni olarak açılacak olan her oturuma ve davete hazırım. inşallah başka üye arkadaşlarımız bunu duyar da bu konuya ilgili kalırlar olumlu iyileşmeye genişlemeye ,izedebiyata dair ne varsa ben de varım.... sevgiyle kalın... Şükran karahan p.s. bu arada bu toplantının ne zaman olması bekleniliyor ya da planlanıyor?
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
Ablacım eyvallah... Ama editör , yönetici , yazar , okuyucu vs. kim varsa izedebiyatı seven ve eski günlerine geri dönmesini isteyen hatta daha da ileri gitmesi için taş altına el sokmak isteyen herkese bir davet bu... Bakalım perde açılınca neler çıkıyor ortaya...
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
Sevgili İmdat; Özür dilerim.Satır başı yapayım derken, yazım gitti.Ben bu hatayı hep yapıyorum.Kırkından sonra bilgisayar kullanmaya başlayan birinden ne beklersin ki!Neyse, ben konuya döneyim. Benden çok yaşayacaksın.Çünkü , aynı şeyi ben düşünüyordum.Hem de uzun zamandır.Üyeler bu konuda ne düşünürler bilemem de, yöneticiler şöyle diyebilirler:Siz organize edin, biz size yardım edelim. Bence çok iyi olur. Bakalım üyeler duyacaklar mı sesini?Çok sesiz izedebiyat yaaa! Sevgiyle kalın.Hepiniz...:)
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
İzedebiyat yazarları olarak... İzedebiyat ile yazmaya azmedenler olarak... İzedebiyatı sevenler olarak.... İzedebiyat ve yazarlarını aile gibi görenler olarak... Sorunları konuşmak ve çözümler üretmk üzere toplanmaya davet ediyorum... Bu konuyla ilgili girişimler yapmak üzere sayın yöneticileri göreve çağırıyorum...
?
Bir Yazar
Edebiyat Tartışmaları
YETİŞ İMDADIMA Ben Türkmen’im Türkiye,Irak’taki Türk’üm ben Senin ile aynı soy, aynı necip ırkım ben Bin yıldır burda dönen, sana ait çarkım ben Senin gibi ben de ta… Oğuz’dan geliyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum…. Asya’dan çıkıp gelip,edinince bu yurdu Petrol ne bilmiyordum, dünya da bilmiyordu Altımdan petrol çıktı bütün dünya kudurdu O gün bu gün dünyanın hedefi oluyorum Ya yetiş imdadıma, ya artık ölüyorum.. Ne zaman ki petrolün tam farkına vardılar Üşüştüler başıma her yanımı sardılar Beni senin bağrından çektiler kopardılar Anasız kuzu gibi yıllardır meliyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum… Beni sensiz bulunca dedim ya kudurdular Kuduranlar sanma ki,sadece gâvurdular Beni esas sırtımdan dindaşlarım vurdular Bütün suçum Türk olmak,ben bunu biliyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum. Ben Türkmen’im Türkiye,her yanım yara yara Petrol gibi talihim petrolden daha kara Çok yoruldum ay gardaş hele varya bu ara Boğulmak üzereyim,zor nefes alıyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum… Bu güne dek dayandım takatten düşüyorum Ölülerle doğuyor, ölümle yaşıyorum Nasıl böyle duyarsız olursun şaşıyorum Bir bildiğin mi var diye teselli oluyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum… Kayıp etmedim asla,umudumu hiç kayıp Hep yolunu bekledim günleri sayıp sayıp Bıçak artık kemikte,durumumu anlayıp Geleceksen gel gel gel! gelmeni bekliyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum… Irak’ı uzak sanma,ben hemen dibindeyim Farzet ki emmingilde veyahut bibindeyim Az elini uzatsan vallahi cebindeyim Gardaşımsın gardaşım kapını çalıyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum… Soruyorum cevap ver; söyle bana baş mısın Söyle ki Arif bilsin benimle yoldaş mısın Özüm sana gardaş der yoksa kara taş mısın? Gardaşım değil isen defterden siliyorum Ya yetiş imdadıma ya artık ölüyorum.. Ozan ARİF
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Sevgili Yönetici arkadaşlar; Bazen, siteye daha önce yüklediğim bir yazıma ulaşmak isitiyorum ( Bir yere göndermek için örneğin.)ama ne mümkün! Acaba diyorum, İzedebiyat'ta - ne desem bilmem ki- bir sistem olsa ve bir tıklamayla, yazdığım tüm yazı ve şiirleri görebilsem. Bu, bildiğim birkaç sitede var.Burada neden olmasın!Üstelik, gerekiyor da....Eskiden vardı zaten....Umarım çok şey istemiyorum....Bir atasözü der ki: '' Dilenciye hıyar vermişler, eğri diye beğenmemiş.''...Sakın siz de böyle demeyin.....:)....Sevgiyle kalın.
?
Kitap Fuarları
Kitap Dünyası
Sevgili kitapseverler, Kitapçıdan çok kebapçının bulunduğu yemek ve tatlı kültürü ile dünya çapında ün yapan Gaziantep'te 1. Gaziantep Kitap Fuarı'nı Gaziantep Üniversitesi Kampusu'nde gerçekleştireceğiz. 21-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan bu fuarla aynı tarih ve yerde 4. GAPBİLİŞİM Bilgisayar, İletişim Teknolojileri Fuarı da gerçekleştirilecektir. Güneydoğu'da yapılacak bu fuarlara ilgilenenleri bekliyoruz, bu yazıyı okuyanları da gönüllü elçimiz olarak kabul ediyor, duymayanlara duyurmalarını rica ediyoruz. Kitap dolu günler dileğiyle,
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Teşekkürler sayın Kamuran hocam, Geç de olsa bir şekilde cevap geldiği için de Diren Yardımlı'ya da teşekkür ederim. Sorunların en yakın zamanda giderilmesi ümidiyle.... Saygılar
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
düşlerim düşüyor gecenin koynundan... ben susmalar takınmışım dudaklarıma...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Sevgili Kâmuran Esen, Doğru söylüyorsunuz, vakit darlığından bütün gelen postaları yanıtlayamıyoruz. O yüzden zaten bir iki gün içerisinde, bu sorunun yanıtı kendiliğinden verilmiş olacak düşüncesiyle önceliği "yazılarım niçin hâlâ onaylanmadı?" postalarına vermiyoruz. Kızmak ne kelime; ilginin her şekli, burada güzel ve anlamlı bir şeylerin döndüğünü gösteriyor. Sevgiyle, Diren Yardımlı
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Sevgili Diren Yardımlı; ''Özel şikayetler için bizimle her zaman e-mail yoluyla bağlantı kurabilirsiniz.' diyorsunuz ama; zaman probleminiz(iş yoğunluğunuz) nedeniyle olsa gerek, sizden yanıt alamıyoruz(m).Benden kaç kişi adresinizi istedi, size sorunlarını iletmek için.Daha sonra da bu kişler, ''Yanıt alamıyoruz,'' diye yakındılar.Hal böyle olunca da, özel sorunlarımızı buraya taşımak zorunda kalıyoruz.Hem, yazılarımızın çok geç onaylanmasından yakınmak, bence özel sorun değil.Kızmayın bize Sevgili Diren Yardımlı....:)....Sevgiyle kalın. İzedebiyat ailesini seviyorum..:)
Başa Dön