"Kitaplar, insanların uyurken bile konuşmaya devam etmelerini sağlayan tuhaf makinelerdir." - Umberto Eco"

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Sorxa, İletilerinizde Türkçe karakter rica ediyoruz; ve de daha özenli bir dil kullanımı. Bunları söylememe gerek olmamalı; burası bir edebiyat forumu. Saygıyla, Diren Yardımlı İzEdebiyat
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Zeynep Gün İstanbul / Toplam İleti: 62 Maydanoz Ol (yeni) Kaç kere? 01.05.2006 15:37:23 -------------------------------------------------------------------------------- Bir sonu olacak mı "Yalnızlık olmaz artık"ların? Fısıltıların? ne yaptıgınmı onemlı en cok nasıl yaptıgınmı ne gordugun mu? nasıl gordugunmu? -kimse degismezmi- toprak olmadan!!!
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
ardarda gelen yazıların bir sebebi var mı acep ? hani daha önce ki yazılanlar anasayfadan gitsin diye olabilir mi ?
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Bir sonu olacak mı "Yalnızlık olmaz artık"ların? Fısıltıların?
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Denizde balık mı yalnız ki.. Sen yanızım diyebilesin. Ancak göl gibi durgun ve dingin ama suyun hep serin. Güneş senin için, gece mehtap senin... Yanızlık bunun neresinde Allah aşkına, Ban bir söyler misin...
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Varlık çokluktur, Sevgi çokluktur, Çoğalmaktan gaye yalnızlıktan sıyrılmaktır, Çoluk çocuğa karışmaktır, Bazen Ruhunu çocukluğa terkedip kenara çekilmektir... Yalnızlık yoktur. Sen varsın, ben varım. Nefesim var aldığım. Bir de verdiğim. Çift.çift yaratılan her varlık.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
bu demek oluyor ki dostlar... yalnızlık denizse kıyıları vardır göl ise sadece uykudadır.....
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Gökte yıldız olsan. Çölde bir kum tanesi. Ya gecenin karanlığı, Ya da gündüzün ışığı, Dost dost diye çağırırlar seni, İçimize...
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
neden bilmiyorum odaya savurdum yazdıklarımı ev beni tanısın ıstedım belki ya da burada olsun ıstedim herkez...
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Yalnızım demek büyük bir iddia. Boşuna uğraşma sen de katıl aramıza. Ya şimdi ya da sonra. Ama mutlaka bulursun. Ya da bulunursun bunu unutma.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
benim/sizi nasıl ne kadar sevdiğime sade siz deyil ben de bazı inanmıyorum yani sizi anlıyorum benim kadar!
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Yalnız kalamaz insan, en yalnızım dediği anda bile başbaşa kalır nefsi ile yada şeytani veyahut meleki bir düşünce ile. İnsan ruhen ve bedenen artık ya nefsi ile ya da Rabbi ile. Kader bu ikisinde gizlenmekte...
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
uzak uzak geceler sonunda denizle en yuksek dağın birleştiği yerdeyim dünya öyle küçüki olduğum yerden bakınca...
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Yalnızlık Allah'a mahsustur. Yalnız olabilmek için TEK olmak ve muhtaç olmamak şarttır.
Başa Dön