..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Sevmek bir baþkasýnýn yaþamýný yaþamaktýr. -Balzac
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Günlük Olaylar > Ahmet Sargýn




23 Mayýs 2010
Simav Þairler Þöleni Muhteþemdi  
Ahmet Sargýn
Simav Þairler Þöleni


:AGEA:
www.ilerigazetesi.com
Haber -Yorum
.......................................
Ahmet SARGIN
Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Baþkaný

Kütahya’nýn Simav Ýlçesi’nde yapýlan 15. Þairler Þölenine katýlan gazetemiz köþe yazarý, Þair-Yazar Ahmet Sargýn, yaptýðý kýsa konuþma ve okuduðu þiirle þölenin en çok konuþulan ismi oldu.

Kütahya’nýn Simav Ýlçesi’nde 15. Þairler Þöleni yapýldý. Þölene 33 ilden 89 þair-yazar katýldý. 14-15-16 Mayýs tarihlerinde yapýlan Simav Þairler Þ;ölenine Yozgat’ý temsilen Yozgat Þairler Yazarlar Birliði Baþkaný, Gazetemiz Köþe Yazarý Ahmet Sangýn da katýldý.

Simav Belediye Baþkanlýnca organize edilen þairler þölenine Kütahya Vali Yardýmcýsý, Simav Kaymakam Vekili Cengiz Horozoðlu, Belediye Baþkaný Kasým Karahan, baþkan yardýmcýlarý, encümen üyeleri ve Simavlý þiir severler katýldýlar.

Bir yýl önce rahmetli olan yörenin tanýnmýþ ismi þair-yazar gazeteci Ali Abdulkerimoðlu’nun kabrinin de ziyaret edildiði programda, þair ve yazarlar belediye önündeki yaþ kütüðüne tarih atýp ilçede düzenlenen eðlence ve þölenlere ortak oldular.

Eynal Kaplýcalarýnda misafir edilen þair-yazarlar Hisar Aile Çay Bahçesi’nde ve 100. yýl Çay Bahçesi’nde düzenlenen þiir programýnda þiir severlerle bir araya geldiler.
Simav 15. Þairler Þöleninde konuþan Belediye Baþkaný Kasým Karahan, þair ve yazarlarý Simav’da aðýrlamaktan memnuniyet duyduðunu dile getirdi.

Simavlý Þair Osman Karaaslan-Asým Kýsbet ve görevli üniversite öðrencileri konuklara ev sahipliði yaparak iyi bir program sunmayý baþardýlar.
Simav Þairler Þölenine kalabalýk bir heyetle katýlan ÝLESAM Yönetim Kurulu üyeleri, burada il temsilcileriyle bilgilendirme toplantýsý yaparak önemli bir meslek birliði olan ÝLESAM’ý tanýttýlar ve üyelik iþlemleri hakkýnda bilgiler sundular.

ÝLESAM Baþkaný Mehmet Nuri Parmaksýz, Denetleme Kurulu Baþkaný Ýsmet Bora Binatlý, Bayanlar Komisyonu sorumlusu Ýlter Yeþilay, Hukuk Sorumlusu Cemal Tuzcuoðlu, Denetim Kurulu Sorumlusu Durak Turan Düz, sorulan sorulara cevap vererek ÝLESAM’a üye olmanýn önemini ve gereðini vurguladýlar.

33 ilden davet edilen þair-yazar ve þiir yorumcusu konuklar Eynal Kaplýcalarýnda dinlenip Simav’ýn turistik-tarihi yerlerini gezdiler ve þiir programlarýnda eserlerini seslendirerek þiir sevgisini yaþatmaya çalýþtýlar.

Güzel eserlerin yorumlandýðý Simav Þairler programýnda tanýþma-kaynaþma ve birlik beraberlik duygularý pekiþtirildi... Üç gün boyunca devam bu güzel, anlamlý þölende ilimizi temsil eden Yozgat Þairler-Yazarlar Birliði Baþkaný, Gazetemiz Köþe Yazarý Ahmet Sargýn þiirini yorumlayarak ilimizin tanýtýmýný yaptý ve katýlýmcýlarý Sürmeli Festivaline davet etti.

Simav Þairler Þöleniyle ilgili gazetemize bir deðerlendirmede bulunan Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Baþkaný, Gazeteci- Þair- yazar Ahmet Sargýn: “Simav bu iþi çok güzel yapýyor. Ýlçenin tanýtýmýna katkýsý olduðunu düþündüðümüz þölene emeði geçenleri kutluyor, misafir konuklar adýna teþekkür ediyorum” dedi.
..........................................................................
Simav Þairler Þölenine Aydýn’ý temsilen Aydýn Yazarlar ve Þairler Derneði Baþkan Yardýmcýsý Þükrü Öksüz ve Sökeli Araþtýrmacý Yazar Þair Abdülkadir Güler temsil ettiler. Þölene Ýzmir Karþýyaka Sevgi Þairler grubundan Hava Köseoðlu, Þerife Çýnar, Özen Gülay Atacan; Ankara’dan ÝLESAM Genel Baþkaný Mehmet Nuri Parmaksýz ve Yönetim Kurul üyelerinin tamamý, Abdullah Satoðlu, Prof.Dr. Ýsa Kayacan, Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Baþkaný Ahmet Sargýn, Adana’dan Halise Tek baþ, Münevver Düver, Mansur Ekmekçi; Bursa’dan bir önceki dönem Milletvekillerinden Þair Faruk Ambarcýoðlu, Þaziye Çelikler ve Emin Zeybek; Nevþehir’den Ayþe Paslanmaz, Salihli’den Gündüz Aydýn, Ýstanbul’dan Sadettin Kaplan...
.....................................................................
Diðer Katýlýmcýlar:Sevil Mýsýrlýoðlu,Mustafa Erol, Murat Duman,Alaaddin Ýkican,Sergül vural, Ýbrahim Sagýr,Aylin Enginer,Turkan Toy,Adil Akkoyunlu,Ýlter Yeþilay, Aysel Çoban,Zeki Çelik,Sadettin Kaplan,Pakize Altan, Emin Zeybek,Nuriþ Gökmenoðlu,Muhsin Aktaþ,Dursun Tombul, Ýsmail Hakký,Abidin Güneyli,Canan Yýldýrým Ceylan, Necmettin Selçuk,Nihat Aymak, Zübeyde Gökbulut, Ýsmet Bora Binatlý, Öz Ali Yýlmaz,Þemseddin Derviþoðlu,Gülten Ertürk,Durak Turan Düz,Necmettin Selçuk,Vedat Fidanboy, Yýlmaz Gül, Cahide Ulaþ,Gülay Atacan,Yurdagül Özay,Hava Köseoðlu katýldýlar...



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn günlük olaylar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisi - 2021
Ýsmail Koçakla Vuslat Yolculuðu
Þairler Tarihi Konaklarý Þenlendirdi
Yozgat'ta Þiir Rüzgarý Esti
Artvin Þiir Þöleni Muhteþemdi
Yozgat Aydýncýk Kazankaya Kanyon Festivali
Yozgat Sarýkaya Þiir Etkinliði
2017 Yozgat Sürmeli Þiir Þöleni
Simurg Ateþini Antalya da Yaktýk
Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Bayan Üye Kaydý

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Git ve Yavuz Katrancý - Bozkýrýnoðlu
Edebiyatýmýzýn Güçlü Kalemi Harika Ufuk
Yozgat Sorgunlu Ozan Yýldýz'a Vefa Gecesi Düzenlendi
Yerköy Yeni Mahalle Merkez Camii Ýnþaatý
Þair Yazar M. Nihat Malkoçla Röportaj
Hataya Serinyol Þiir Dinletisi
Sevil Mýýsrlýoglu - Güneþi Kurþunladýk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Yozgat Agahefendi Ýlköðretimde Yazarlýk Dersi [Þiir]
Bir Selam Gönder [Þiir]
Yolun Açýk Olsun [Þiir]
Ýçim Yanýyor! [Þiir]
Seni Seviyorum [Þiir]
Kurtlar Sofrasý [Þiir]
Yaktýn da Gittin [Þiir]
Özledim Seni [Þiir]
Fatma Çetin Kabadayý Ýle Röportaj [Roman]
Yozgat Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Kariyer Günleri [Deneme]


Ahmet Sargýn kimdir?

Emekli Öðretmen Yozgat Þairler Yazarlar Birlið Baþkaný

Etkilendiði Yazarlar:
Türk Yazarlarý


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ahmet Sargýn, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.