..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Çok söz hamal yüküdür." -Yunus Emre
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Fantastik > Hilal Ünal




22 Þubat 2014
Siyah Kuðu (2. Bölüm)  
Hilal Ünal
Anetta Bugün sabah yanýma oturduðum kýzý yeniden gördüm.acaba o olabilir miydi.Acaba o banim aradýðým kiþi olabilir miydi.Acaba intikam ateþimin çakmaðý o olabilirmiydi.


:ACHI:
2.bölüm :kayýp
Kasvetli sokakta bir insan cümbüþü yaþanýyordu.okul yolunda insanlar karmaþýk bir þekilde yürüyorlardý.Okula girdiðinde dikkatleri onun üzerine çekti.Herkes onu þöyle bir süzdü.
Siyah uzun tuniði ve kýrmýz ve mor çizgili siyah pantolonuyla ve makyajýyla çok dikkat çekiyordu.Sarýþýn saçlarýný geriye çekti.Gözünde güneþ gözlüðü vardý.Ben onu incelerken arkamdan Jessica bir þeyler zýrvalýyordu.Þu yeni geleni gördün mü hiç þüphesiz.gotiklerin yanýna gider.ama o gitmedi gölgedeki aðaca oturdu ve etrafý süzmeye baþladý.Bak diyorum gidecek iþte Sarah þu kýzýn kýyafetine bak hý modadan anlamadýðý belli.Jane sen bizi dinle miyomusun diyerek düþüncelerimi böldü rose.ha efendim diye cevap verdim.Jessica kaþlarýnýn çatarak Jane sen kimi düþünüyorsun böyle.Kimseyi kimseyi diyerek cevap verdim.Yalan söyleme.þu kýzý düþünüyorsun dimi.Yoksa onu iyimi buldun.yo hayýr, hayýr diyerek yalan aramaya baþladým.þey ben onun…kýzý süzmeye baþladým ve ilk olarak kolyesini gördüm.siyah kuðu kolyesini.Jessica ben onun kolyesini çok beðendim baksana çok güzel dedim.Jessica kolyeye bakarak hý güzelmiþ neyse ama bence kýz çok çirkin.çirkin mi çirkin mi ne çirkini hayatýmda onun kadar güzeli az görmüþümdür.ders zili çaldý ve içeri girdik.bayan smilings bize yeni öðrenciyi tanýþtýrdý.Kýzýn gözleri maviydi.Bu kýz bana neden çok tanýdýk geldi anlamadým.ihtimalleri kaðýda yazdým
TV x
Film x
Tiyatro x
Ayný þehir x
Anaokulu x
Bale kursu x
Yüzme x
Komþu x hayýr hiç biri deðildi Kýz kendini tanýtmaya baþladý benim adým anetta salvotor buraya yeni geldim deðiþiklik olsun diye annem ve babam Amerika dalar burada yalnýz yaþýyorum .Salvator nerden tanýdýk geliyordu bu isim hatýrlayamadým.kýz tamda yanýma oturdu harika þimdi bütün ders ilgimi çekecekti.Kimdi bu ya.Bana selam vermeden yanýma oturdu ve sýnýfý gözleriyle süzmeye baþladý.ve önüne döndü bana bakýnca sanki içimden mutluluðumu aldý gözlerindeki soðukluðu herkes hissetti.önüne dönüp bir þeyler karalamaya baþladý.kolyesi yana kaymýþtý.ben bu kolyeyi nerden tanýyordum.of þimdi bütün ders boyunca kafam karýþacak.saçlarý doðaldý.ama hiç kimse gözlerinin etkisinden çýkamadý.kimdi ya bu kýz.zengin olduðu belliydi.kýyafetleri gözlüðü hepsi markalýydý.kolyesiyse çok pahalý olduðu belliydi.bütün ders boyunca onu izleyip durdum.zilin çalmasýyla Jessica beni yanýna çaðýrdý.ne oldu diye sordum.partiye geliyor musun diye sordu.ne partisi diye þaþkýnlýðýmý ortaya koydum.hu hu diyerek elini gözümünönümde salladý.doðum günü partisi.hani melissa nýn.ha tamam diyerek geçiþtirdim.çantamý koluma takarak evime doðru yol aldým.annem kapýda karþýladý beni.ona sarýldým.annem beni içeri aldý.hemen mutfaða geçip bir þeyler atýþtýrmaya baþladým.e dedi annem partiye gidiyor musun diye sordu.kafamý þaþkýnlýkla döndürüp bakýyorum benden daha ilgiliyiz konuya.evet caným ne olmuþ ben pasif bir evlat yetiþtirmek istemem ama sadece kýzlarla birlikteyken diye ekledi hafif bir sitemle.Tamam benim bir tanem tamam.Hadi bay ,bay ben üzerimi deðiþtireceðim diyerek yukarý çýktým.Üzerime zümrüt yeþilli elbisemi giydim.Ayakkabýlarým da siyahlý yeþilli babetlerimdi.Makyaja gerek yoktu.Bilekliðimi taktým.Saçýmý dalgalý bir þekilde ayarladýktan sonra aþaðý gittim.Annem bakýyorum çok þýkýz dedi.Ne þýklýðý anne dalga geçme diye cevap verdim.Annem hadi hadi diyerek beni itekleyerek kapýdan geçirdi.Arkama dönerek bay bay diye el salladým.Melissa nýn evine giderken eski köþkün önünden geçtim.Bahçe düzenliydi.Ustalar evin etafýnda dolanýyor bazýlarýda binayý onarýyorlardý.Camdan bakarken anettayý gördüm.Göz göze geldik.Bana biraz baktýktan sonra hemen içeri gitti.bende yola devam ettim.O kýzda tuhaf bir þey vardý


Anetta
Bugün sabah yanýma oturduðum kýzý yeniden gördüm.acaba o olabilir miydi.Acaba o banim aradýðým kiþi olabilir miydi.Acaba intikam ateþimin çakmaðý o olabilirmiydi.

























Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn fantastik kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Lanet ve Kurban
Kayan Yýldýz 1. Bölüm
Siyah Kuðu

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ölüm Arkadaþým
Melek (Giriþ)
Kelebeðin Rüyasý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Bana Bulutlardan Bahset [Roman]
Kar Tanesi [Deneme]


Hilal Ünal kimdir?




yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Hilal Ünal, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.