..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Tarih, hiçbir zaman orada bulunmamýþ kiþiler tarafýndan anlatýlan hiçbir zaman olmamýþ olaylarla dolu bir yalan. -Santayana
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Günlük Olaylar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ayyuk.
Servet Alkan
Þiir > Garip

Ben Keçi severim kardaþ Keçi besleyeni Keçi seveni Keçi türevlerini Hikayelerini… Meraklý Özgüvenli Heyecanlý Sýcak samimi Ýlle de ; Angora Keçisini… Kezyazlar hariç… Ahfeþin keçisi ile Keçinin Ahfeþi… Ýnat mý inat/yav he he… Onlar yükseðe týrmanmayý marifet sayar Uçurumlara yalnýz týrmanmak deðil marifet Marifet insanlýða fayda da… Ey Günah keçisi, Keçileri kaçýran; Beni anlayacaðýný biliyordum Gel öpem…! Unutma; ‘’Aðaca çýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Günlük Olaylar
161 
 Haftanýn Cuma Hutbesi 1 (Çalýþmanýn Önemi)  (RECEP ALÝ TOPÇU)

Deðerli Kardeþlerim,
162 
 Cumartesi Bugün...  (seyfettin araç)

Cumartesi bugün. Çocuk olmak isterdim en çok, hiç büyümeyen asla büyümek adýna bir geliþme göstermeyen bir çocuk, yahut bir deli.
163 
 Tezek Ýthalatý!  (Mudi Beya)

... Yandaþ iþ adamlarý içinden bazýlarýnýn tezek ithalatýna yöneleceklerini varsayabiliriz… Yalnýz, Yýlmaz Özdil’ e göreyse tezekte KDV % 18 miþ! Ýþte bu olmadý! Yine Yýlmaz Özdil’ in yazýsýndan anlýyoruz ki, pýrlantada % 0 olan KDV, tezekte % 18. Vay anasýný! Merkez Bankasý döviz rezervi de yeterli deðil sanýrým. Bu nedenle tezek dýþ alýmý biraz zor iþ galiba.... Konu hakkýnda naçizane bir fikir ileri sürmek zorunda kaldým. Ýlber Hoca' nýn sözünü ettiði kalabalýklarýn kendi bokunu kurutarak ýsýnma sorununa çözüm bulmasý tek yoldur... Devlet büyüklerimiz de sözbirliði etmiþçesine, milletimizin bu konuda ne denli fedakâr olduðunu söylemediler mi?
164 
 Mehmet Ersöz’ün Ardýndan  (Hakan Yozcu)

Mehmet, hiç küsmezdi. Çünkü kalbi hep iyilik ile doluydu… Okulda bir gün küçük bir kavgamýz oldu. Küstüm ben ona. O ise gelmiþ arkamdan beni kucaklayarak “Valla sen bana küssen de ben sana küsmem. Ben senden asla vazgeçmem. Seni gardaþ bildim. Kovsan da yine gitmem” demiþti. Ben de biraz nazlandýktan sonra Ona sarýlmýþ “Biz kardeþiz, bizi hiçbir þey ayýramaz” demiþtim.
165 
 Lefke"de Kahve Sohbeti  (Hakan Yozcu)

Sohbet ede ede, güle oynaya gittik. Lefke’ye girdiðimizde bizi yeþillikler karþýladý. Bir tepe üzerine kurulmuþ büyük bir belde idi Lefke. Doðrusu benim çok hoþuma gitti. Þehir havasý var. Küçük; ama eksik olan pek bir þey yok gibi görünüyor. Þirin, güzel bir yer.
166 
 Tek Ýstekleri Konaklamak ve Doyunmaktý... Oysa...  (Vildan Sevil)

“Kendim için istiyorsam, namerdim” diyerek ikiyüzlülük yapmayacaðým. Kendim için istiyorum. Çünkü sen, ben’sin; ben sen’im sevgili okur. Hep birlikte göklerin mavi, gri bulutlarýyýz. Hep birlikte; su, toprak, gök, mineral, bitki ve aðaç ve siyanür ve benzin ve ateþiz... Akýl almaz, kan dökücü silahlarýz biz... Bebeleri bile gözümüz görmez... Kör, saðýr ve dilsiz oluveririz çoðu kez
167 
 Verme Arkadaþým Verme Ban Sýr Mýr  (Ahmet Zeytinci)

Dedikoducu insanlar doludur çevremizde... Hele de mahallemizde az yaþýný baþýný almýþ teyzeler, bir yerlerden bir þeyler duymaya görsünler... O dakika pencereden pencereye seslenirler... ''Hu komþu duydun mu bizim Gülizar'ýn kýzý Nurten niþanlýsýndan ayrýlmýþ, benden duymuþ olma da.'' Ýyi, lafa bak hizaya gel, senden duymuþ olmazsam kimden duymuþ olayým? Hadi sordular eþ dost, kimden duydun bu zýrvalarý diye? Kuþlar dan bana haberler gelir deyip kestirip atamýyorsun da...
168 
 Alo'cular Dikkat  (Ahmet Zeytinci)

Saçma sapan þeyler için Ýtfaiyeyi, Hýzýr Acili, Polisi, Jandarmayý ya da benzeri bir kuruluþu lüzumsuz yere arayanlara bundan sonra 250-344 Türk Lirasý para cezasý kesilecek, haberleri olsun iþgüzar arkadaþlarýn, sonra yok þuydu yok buydu demesinler...
169 
 Zeus'un Kýzý; Kadýn,ölüm,özgecan  (Aysun Güven)

Google’da “porno&tecavüz” ikilisinin yapýldýðý aramalar, gün geçtikçe artýyor. Bunu, taksilere ve dolmuþlara kamera koyarak, acil butonu koyarak engelleme þansýmýz maalesef yok. Zira kargo elemanýnýn bile, müþterisine tacizde bulunduðu bir ülkede yaþýyoruz. Bugün kaç kadýn, ufak da olsa tacize uðramadýðýný söyleyebilir Türkiye’de.
170 
 Zeus'un Kýzý; Hepsi Haklý Hepsi Haksýz  (Aysun Güven)

Haksýzsam kes kafamý kopar, akan kanýn rengi kýrmýzý deðilse sen haklýsýn.......
171 
 Hayatýn Acýmasýzlýðý  (Mehmet Atýlgan)

Yaþamýn analizi
172 
 Hepimiz Öðrenciyiz  (Þevket Baþýbüyük)

Etkilenme ve etkileþim...
173 
 Balýk Vermek Yerine Balýk Tutmayý Öðretmek  (Hayal Arar)

Sorunlara kalýcý çözümler üretmek yerine; geçici çözümlerle sorunlarý göz ardý etmeye uðraþýyoruz.
174 
 Zeus'u Kýzý.; Beyaz Çýðlýk  (Aysun Güven)

Hangi varlýk!!!! öleceðini bile bile kendini yemeye devam eder.
175 
 Ýstiþare Yolundan Hiçbir Zaman Ayrýlmayalým  (Hüseyin Ýbiþ)

almýþ olduðumuz yahut almakta olduðumuz kararlarýmýzý kendi kendimize sorgulama zahmetinde bulunuyormuyuz?
176 
 Bir Damla Daha Eylül  (Ülkenur Kaynar)

Kekik zamaný
177 
 Açýl Susam Be Açýl  (Ahmet Zeytinci)

Eðer ki yüzen birilerine açýl be dostum açýl derseniz tabi ki susamý aradan çýkartmanýz gerekecektir. Adam iyi yüzme bilmiyorsa zaten açýlmaz. Ýyi yüzme bilen dostlarýmýza da ben yine fazla açýlmayýn derim, derin sulara. Allah muhafaza kramp mýramp girer, köpek balýðý tehlikesi de var bir de. Kurtarayým derken de siz bile boðulursunuz ne kadar iyi yüzme bilirseniz bilin...
178 
 Farklý Hikayeler, Tek Son  (Alp Þahin)

Kapıyı hızla çekip ”Daha da durmam burada” diye bağırıp evden çıkıyorum. Garaja iniyor, arabama biniyor ve cıvıl cıvıldır şimdi diye düşünerek caddeye doğru sürmeye başlıyorum. Olanları düşünmek istemiyorum. Sadece araba sürmek ve uzaklaşmak istiyorum.
179 
 Herhalde Silah Dayýyorlar Bu Kelimeleri Kullanmanýz Ýçin  (Ahmet Zeytinci)

Aklýma da baþka bir þey gelmiyor. Herhalde bazýlarý silah dayýyorlar, bu kelimeleri kullanmanýz için. Türkçeye yapýlan bu saldýrýlarý gördükçe içim sýzlýyor... Son zamanlarýn emlak piyasasýnda dolaþan bir kelime var ’’Lansman’’ anlamý, tanýtým. Fransýzcadan dilimize girmiþ bir kelime... Lansman fiyatlarý kýsa bir süre böyle, diye devam eder gider, cümle... Arkadaþ emlak satacak, pahalý ya da ucuz, ama senin dilin bozuluyor, kelimeler unutturulmaya çalýþýlýyormuþ, kimin umurunda?
180 
 Ýnsan Azim Ederse  (Hakan Yozcu)

Durdane Türkmenoðlu, okuma yazma bilmeyen bir vatandaþ. Halk Eðitimi Merkezince açýlan kursa katýlmýþ. Okuma yazmayý da öðrenmiþ. Belgesini almýþ. Bunun üzerine memurluk için yeniden baþvurmuþ. Polis olan kardeþi 1992 yýlýnda Þýrnak’ta þehit olmuþ. Yürekleri yanmýþ. Diðer kardeþleri de hem emekli hem de kendinden büyük olduðu için bu haktan yararlanamamýþlar.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Maldivler
Tayyibe Atay
Deneme > Günlük Olaylar
Açlýk Sendromu
Tayyibe Atay
Deneme > Günlük Olaylar
Yaralý Ben Ama Kan Yok
Aysel AKSÜMER
Deneme > Günlük Olaylar
Kirpi
Alp Þahin
Deneme > Günlük Olaylar
Sýradýþý Tarzlar
Aysel AKSÜMER
Deneme > Günlük Olaylar
Nimet Ýle Þaka Olmaz
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Sizde Gidici Misiniz
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Tedavi Amaçlý
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Seyttirmek Üzerine
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Sen Hastasýn
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Baba Denildiði Zaman
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.