..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Aðlamak da bir zevktir. -Ovidius
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Þiir > Aþk ve Romantizm > Ýsa Kantarcý




8 Mart 2024
Kimseyle Vuruþmayýn  
Ýsa Kantarcý
kendini ezdirmeyen, siktirmeyen kýzlar


:CJJ:
Nezaket, eðlence olsun diye, bir gardiyan gibi algýlanmamak için konuþuyordu öyle, birkaç pis, çok bayaðý, hayatýn en iðrenç seks öyküsü anlattý. Sansürsüz kelimelerle. Kýzlar þok olmuþ, gülmekten karýnlarý aðrýmýþtý, Uslu görünen bu köylü kadýnýn baðrýnda neler varmýþ? Korkunç!
“Zarife’ye böyle þeyler anlattýðýmý sakýn söylemeyin. Ortama muziplik katmak için anlatýrým böyle þeyler. Býçak tutmasýný, savurmasýný, sallamasýný bilir misiniz? Yok; et kestiðim için, tavuk parçaladýðým için iyi bilirim. Gezeceksiniz filan, yanýnýzda kendinizi savunacak býçak, bir þey yok, size býçak kullanmasýný öðreteyim amcýk hoþaflarý.”
Kýzlar yeniden gülmeye baþladý, aniden böyle laflar atmasý, hiç beklenmedik anda.
“Bekleyim.”


Koþarak çiftlik evine gidip iki ekmek býçaðýyla geldi, yakýndaki aðacýn yanýna getirdi onlarý ellerinden tutarak, “aðacý düþman gibi algýlayýn.” Nezaket, öyle hareketler yapmaya baþladý ki, hamleler yapýp aðaca býçaðý biraz vurup geri çekiliyor, dans ediyordu, ayak dansý Muhammed Ali’nin dansý gibiydi, “býçaðý saðlam tutacaksýnýz.”
Çok komikti, kýzlar gülmemek için kendini zor tutuyordu.
Ayla yanaþtý; “Þunun göte bak, nasýl sallanýyor, tam bir þebek bu ya.”
“Ya duyacak! Sus mal mýsýn?!”
“Ne dedin ona?!”
“Aramýzda bir espri.”
“Götünü keserim bak! Dediðini biraz duydum!”
“Ya þaka yaptým; güzel ablam.”
“Sulandýrma; konuya dönelim, bu sizin hayatta kalma savaþýnýz. Býçak kullanmayý su içmek gibi iyi bilmelisiniz, bir gün mutlaka lazým olur, olacaktýr, o tecavüz edilip öldürülen kýzlar býçak taþýsaydý, bunu kollarý gibi kullanmayý öðrenselerdi doðramýþlarý o sapýklarý, çok garip, hiçbir genç kýz evine 200 metre kala tecavüze uðrayýp baþý taþla ezilip öldürüleceðini düþünmez ama oldu, bunu hiçbir Türk yapmadý yapmaz, bunu bir mülteci yaptý, her genç kýz Ninja gibi olmasa da kendini savunmayý, sapýðý birkaç hamleyle öldürmeyi becerebilir… Býçaðýnýz yoksa çevrede bir yerde silah gibi kullanabileceðiniz bir cisim, nesne mutlaka vardýr, cam, þiþe, odun parçasý, taþ, toprak ya da kum, bir çivi, dal parçasý bile, tuðla parçasý, gazoz kapaðý bile. Yeter gibi düþünerek, zekayla bakýn, þahin gibi gözlerle. Cesur olun, korkuyla donup kalmayýn, eliniz ayaðýnýz titremesin! Korkuyu atmak için birkaç çok güçlü nefes alýp verin, hýrslanýn; korku içgüdüseldir; düþmaný etkisiz hale getirebileceðinize inanýn! Baðýrarak saldýrýn! Hýrsla, öfkeyle baðýrýn!”

Kan ter içinde kalmýþtý, býçaðý Nur’a uzattý, “sen dene bakayým.”
“Korkarým kaza olur ya!” Yalvarýrcasýna; “Nezaket ablam boþ ver; malýz biz”
“Býrak ya!” Hafif bir tokat attý okþama arasý: “Ne Nezaket’i be! Ben senin koçunum, koçum de bana!”
Nur ve Ayla gülmeye baþladý.
Onlarýn gülmesi bitince nezaket harekete geçti.


Nur’a býçaðý uzattý yine: “Korkma; dene! Karþýnda sana tecavüz etmek isteyen bir sapýk var, direnme, öldürürüm diyor, zaten yine öldürecek seni, asla ölüm korkusuyla direniþi býrakmayacaksýn! Tecavüz vakalarýnýn çoðu böyle gerçekleþir, öldürme tehdidiyle, araca bin yoksa öldürürüm der mesela. Karþýna sapýk çýktýysa, kim bilir, üçlü seviþme fantazisi arayan ve seni kafaya takmýþ karý koca çifttir bu, arkana, belinde saklý olan býçaðý çýkaracaksýn!”
“Onda da býçak varsa?”
“Doðru hamleyi yapacaksýn. Gelen hamlelerden kaçmayý bilip sen hamle yapacaksýn.”
Yere baktý Nezaket, “beni düþür” dedi, Nur onu itti hafifçe, Nezaket yere düþtü, “üstüme otur, býçak elimden düþtü, öteye savruldu,” býçaðý o tarafa düþürmüþ gibi yaptý, “üstüme otur,” Nur, onun üstüne oturdu, býçaðý boðazýma saplamaya çalýþ ya da bir gözüme, yapar gibi yap,” Nezaket bu sýrada yerdeki taþý eline aldý, avuç içine sýðacak kadar taþý onun baþýna vuracak gibi salladý aðýr çekimde. Hemen sonra baðdaþ kurup oturdu, býçaðý aðaca fýrlattý, býçak aðaca saplandý, diðer býçaðý da sallayýp fýrlattý, beþ metre kadar bir mesafe vardý, býçaklarý aðaca saplayabilmiþti. Kýzlar hayran kalmýþtý bu harekete. Gülüyorlar, övgü yaðdýrýyorlardý.
“Filmsin sen Nezaket abla, pardon; koç! Filmlerde rol alsan dev bir hayran kitlen olur, seni çekip internete koyalým, býçak numarasý çok tutar, yapan da yok, öyle rezil salak videolar milyonlarca kez izleniyor ki, köylü kadýn, gladyatör kadýn olarak nam yaparsýn. Ayrýca bu seks öyküsü gülmekten ölür Türk halký. Amý dünyanýn merkezi sanan yarak delisi genç kýz öyküsü süperdi. Ayrýca üniversalsýn sen; yani o öyküyü Ýngilizce anlatsan var ya, offff, dünya duyar seni. Ayak dansýn süperdi!” dedi Nur.
“Ergenliðimde bir ara halk danslarý topluluðundaydým, ilçede en iyisi bizdik. Halk danslarýnda ayaklarýn önemi büyüktür, o dans hareketleri oradan kalma. Biraz da uydurdum, doðaçlama yaptým yani. Kýsa ya da uzun balta kullanmak, mýzrak kullanmak, satýr kullanmak, zincir kullanmak, kýsa tahta ya da sopa kullanmak, kum ya da toprak kullanmak. Sýnýr yok. Özellikle onluk inþaat çivisiyle üstüme gelen en az 15 adamý öldürebilirim. Sað ve sol elimde iki onluk çivi olsun tamam.”
“Hadi ya!” dedi Ayla, “atma! On beþ adamý yere sererim mi diyorsun?”
“Aynen!”
“Denedin mi?”
“Yapamazsýn dediler ve 10 adamý hastanelik ettim. Ayný anda üstüme çullandýlar; ama mahvoldular, birinin bir gözü kör oldu. Diðerini böbreðine denk geldi; ameliyat oldu.”
“On beþ adam bulalým ve cep telefonu kamerasýna çekelim, internete koyalým; efsane ol!”
“Asla! Ben burada bir iþçiyim. Öyle þeylerim duyulsa iþime son verirler; bu çiftlik saygýn ve aþýrýlýklarý kabul etmezler… Onlar benle iddialaþtý tarlada, biriniz ölürse, dedim öldürücü vurma dediler, ýsrar ettiler tamam dedim, yaralanýrsanýz þikayetçi olmayacaksýnýz dedim, tamam dediler ama yaralanýnca çok kýzýp isyan ettiler, erkekliklerine yediremediler yenilmeyi. O zamanlar 25 yaþýndaydým. Uzun yýllar geçti üstünden.”
“Bu iþ nasýl öðrendin?”
“Tarlalarda iþçiydim, domates topla, patates…öyle iþler…kaldýðým yere uzaktý. Kilometrelerce yolu yürüyerek giderdim ve karanlýða kalýrdým, bir ara býçak taþýdým; ama taþýmasý dertti, bir gün yolda birkaç onluk çivi bulunca onlarla pratik yapmaya baþladým. Çiviyi tahtaya saplamak zordur, elin çok acýr, ellerim þiþti, sonra bez koydum, zamanla alýþtým, kararlýlýk, baþaracaðým inancý, irade çividen serttir, elimle çiviyi tahtaya çakmaya baþladým. Çok hýrs yaptým ve çektiðim acýyý unuttum ve sonra elim alýþtý. Tekniðini geliþtirdim, elimdeki çiviyi bir vuruþta tahtaya çakmayý öðrendim, sertleþmiþ bir pense yalamak gibi sünnettir!”
Kýzlar gülmeden koparken; “çok art niyetlisiniz ya, bir ara yani ufakken bisikletçi yanýnda çalýþtým, ustam pense istedi, duymadým, ensemi sýktý, tekrar istedi, ip atlayan kýzara gözüm takýlmýþtý, ensem çok acýdý, penseyi ona verir gibi yaptým, geri çektim, kýzdý ve güldüm ve pense bal tabaðý içine düþtü, yala ver onu bana dedi, yalamadým; ustam yalamýþtý. Gece geç saatte kadar çalýþtýk, üstümü deðiþtirirken yanýma geldi, penseyi yalamadýn benimkini yalayacaksýn dedi, önünü açýyordu, kafasýna levyeyle vurdum, yere düþtü ve kaçtým, orada son günüm oldu. Peþimden baðýrdý, þaka yapmýþtým. Þaka deðildi. Kýzlar sahip olduðunuz deðeri bilmelisiniz. Yani erkek milleti sizin gibi ay ýþýðý gibi görünen kýzlara alýþýk deðildir buralarda, sizi görünce hemen þeytana uyabilirler, uyarlar da. Size komik geliyor olabilirim; ama dikkat etmeniz gerek. Burasý vahþi bir yer. Bir vahþi hayvan çýkar karþýnýza, bir hayvan insan çýkar, deðil mi? Kurt, ayý, domuz mesela. Elinizde baston gibi mýzrak gibi bir þey yok. Eskiden ormanda yürürken fasulye sýrýðý kullanýrdým, ucuna sivrilttiðim demiri baðlamýþtým.” Sigara yaktý, caným çay çekti, çay içelim!” dedi, hemen alýp gelirim. Koymalý börek de yaptým. Piþmiþtir.” Fýrlatýp gidiyordu, býçaklarý uzattý. Belinize, sokun, arkanýza, arzularýnýz kabarmýþsa götünüze sokun,”
(Kýzlar deli gibi gülmeye baþladý)
Þaka bir yana; tiþörtü üstüne çekin görünmesin.”
Koþarak gidiyordu, durdu; dedi ki: “Tam kedi kafasý kýzlarsýnýz.”
“O da nedir?” dedi Ayla.

“Onu anlatmak uzun sürer. Ama kýsaca söyleyeyim, kafasýna göre kýzlar demektir. Sakýn burada bir mala gönül verip vuruþmayýn.”     
“Vuruþmak da nedir; anlayamadým?”
“Gayet iyi bilirsin güzelim, anlamazdan gelme.”
“Açýk konuþ bence!”
“Burada malýn biriyle sikiþmeyin.”
“Ayýp ettin Nezaket abla, hem de korkunç türde. Biz kafasýna göre sikiþ mi yapýyoruz?”
“Þehirli kýzlar için bakireliðin önemi yoktur da.”
“Bak yine sýçtýn kaldýn. Çok büyük götlük yaptýn.”
“Boþ ver gitsin.”
“Gidemem; hakkýmýzda götünden bir þeyler uydurdun!”
Ayla; “uçmuþsun Nezaket teyzem, sanki biraz þizofrenlik ya da erken bunama var sende?” Güldü.
“Dur kýz” dedi Nur; “diyelim öyle, buluruz malý; koyarýz götüne; ya cidden kafayý yermiþsin! Yani beni annem babam tertemiz yetiþtirmiþ; burada eðitimsiz, kaba saba, malýn biriyle sikiþeceðim, ha?”
“Aynen öyle; kaba saba biri çok iyi siker seni. Hiç sikilmediðini dedin de, sana bal gibi gelir, göklere uçarsýn zevkten.”
“Sokarým o tipe lan ben!”
Ayla; “onun götünü sokarýz keseri!”
“Konuþurken böyle cesur; ama size meyil ettiklerinde duvar gibi dimdik duramamanýzdan korkarým.”
Nur; “neden?”
“Eðlence olsun diye yaparsýnýz diye.”
Nur, dalga geçer gibi dedi ki: “bu kadar bilgilisin, vuruþtun demek, söz et bakalým onlardan?”
“O tipler sizi cehennemin dibine yollayabilir. Ben burada býçak kullanma dersi boþa mý verdim avanaklar? Siz istemeseniz de baþýnýza bela gelir! Söylediklerimi kiþisel algýlamayýn, söylediklerimi götünüzü parmaklamýþým gibi algýlamayýn! Mal mýsýnýz be!”


Ýzmir'de parkta býçaklý dehþet... Ýlayda öldü, annesinin durumu aðýr!
Konak'ta parkta býçaklý saldýrýya uðrayan 20 yaþýndaki Ýlayda Alkan hayatýný kaybetti, annesi O.T. ise yaralandý. Olay yerinden kaçan saldýrgan yakalandý.
Ýzmir'in Konak ilçesinde 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü'nde saat 23.40 sýralarýnda Konak Metro yakýnýnda dehþet anlar yaþandý.
Edinilen bilgiye göre; alkollü olduðu ileri sürülen Y.Y. (31) adlý saldýrgan, parkta bankta oturan tanýmadýðý anne O.T. (45) ile kýzý Ýlayda Alkan'a (20) birden býçakla saldýrdý. Defalarca býçaklanan anne ve kýzý kanlar içerisinde kalýrken saldýrgan bekçileri görerek kaçmaya çalýþtý. Ancak kendisini de suç aleti býçakla yaralayan zanlý kýskývrak yakalandý.

ANNE YAÞAM SAVAÞI VERÝYOR!
Ýhbar üzerine adrese gelen saðlýk ekipleri tarafýndan ilk müdahaleleri yapýlan anne ve kýzý, Ýzmir Atatürk Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýldý. Ýlayda Alkan burada yapýlan tüm müdahalelere raðmen yaþamýný yitirirken hayati tehlikesi bulunan anne O.T.'nin tedavisinin sürdüðü öðrenildi.
Öte yandan, Y.Y.'nin bir devlet hastanesinde memur olduðu ve olay yerinde ikinci bir býçak daha bulunduðu öðrenildi.
Gözaltýna alýnýn zanlý Emniyet'e götürülürken olayla ilgili baþlatýlan soruþturmanýn sürdüðü aktarýldý.

Nur; “götünü parmaklarým bak o tiplerin! Öncelikle senin. Bize kimse el süremez.”
Nezaket güldü.
Nur; “Nezaket abla bunu dediðim için kusura bakma ama sen bence bu çiftlik evinde en deli kimse kendini ona siktirdiðin için saçmalýyorsun!”
“Ya çok küfürlü konuþma lütfen;
“Yaraðýmý ye!”
“Yaraðýn mý var ki; amcýklý!”
“Lafýn geliþi dedim.”
“Orasý öyle de canýmcým; tozutma.”
“Bekleyin; kýymalý börek getireceðim.”
“Dediðin çok zoruma gitti.”
“Amaaan! Yapma be güzelim, Alýnganlýða gerek yok; kusura bakma o zaman; bekleyin hemen geleceðim.
Nezaket, koþarak gitti çiftlik evine.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn aþk ve romantizm kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Þeftali Bahçesinde
Yaþlý Moruðun Kýz Kaçýrma Giriþimi
Yýl 3050 Türkiye
Ýlk Aþk
Zengin Kýz ve Tesisatçý Çýraðý
Demir Kafes Kýzlarý
Yýldýz Adam Hatýrasý
Teneke Surat
Ýki Yalnýz
Aþk Uðruna

Yazarýn þiir ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Atlar ve Ýnsanlar (Aþýklar Ýçin)
Dað Köyünde Kýz Kardeþler (Burma Kadayýf)
Genç Kýzlarýn Ýç Dünyasý ve Dýþardakiler
Kara Þimsek ve Kardeþleri
Daðýýn Atmosferine Kapýlan Kýzlar
Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý
Ýstanbul Sözleþmesi
Tramvay Eleþtirisi: En Azýndan Bir Sýðýr Bilinci
Saplantýlý Aþk ve Yapayalnýz Günler
Bir Kýzla Bir Erkeðin Dostluðu

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Göðsümde Ateþ Böceði Gibi Parlayacak [Þiir]
Bir Kadýnýn Geliþim Süreci [Þiir]
Þimdi Yak Bir Sigara [Þiir]
Bir Kedi Bir Fikir Meme [Þiir]
Kapý Açan, Cebrail [Þiir]
Hayraný Olduðum Tek Þey [Þiir]
Seni Mutlu Edeceðim [Þiir]
Birds And Girls [Þiir]
S. Kiþmek ve Hayaletli Evler [Þiir]
Onun Sýrtýný Hayal Ediyorum [Þiir]


Ýsa Kantarcý kimdir?

yazar

Etkilendiði Yazarlar:
jack london


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ýsa Kantarcý, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.