..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Gençliðinde müzik öðrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Politik Olaylar ve Görüþler > serdar ulusoy




28 Nisan 2010
Ballý,nallý,güllü Þimdide Ak - Kurtlar Türedi  
serdar ulusoy
Hayatýnýn her demini dedikodu,menfaat ve kiþisel çýkarlarýný ön plana atarak, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihanet ederek hatta buda yetmezmiþ gibi bunu sürekli deklare eden eskimiþ ve gittiði yerde bile yeni olamamýþ zati muhteremler.Sizler yüzü kýzarmayan,mevki ve makam hastalarý,samimiyetsiz ve þuursuz olmanýzdan olsa gerektirki sürekli kurt (çuk) olarak evre deðiþtiriyorsunuz.Asla Bozkurt olamayan Anavatan’la (BALLI KURT),Doðru Yol ile (NALLI KURT),Büyük Birlik ile (GÜLLÜ KURT).Þimdide yeni sahne yeni kýlýfla (AK-KURT) oldunuz.Oldunuz olmasýna ama hala eskinizin ismiyle anýlýyorsunuz.Bundan sonra kendinize koyamadýðýnýz adýnýzý ben deðiþitiriyorum.Kurt’çuk sunuz.


:BGJE:
“ Elinize kalem verdik þekil çizmeye baþladýnýz, ama unuttuðunuz bir þey var ; silgi hala bizim elimizde...”

Kolay olmadý bu yaþa gelmek, saniyeler dakikalar boþa geçti ömürden gitti gibi görünsede;bu yaþa gelmenin bedelini alnýmdaki kýrýþýklýklarla ödediðimi düþünüyorum.Ýnsan olmamýzýn getirdiði özellikten olsa gerek kimi zaman boþluklara düþüp hatalar yapýldýðý gibi benimde hatalarým olmuþtur.Bu hatalarýmý miras kabul etmediðim gibi savunmadým hatta savunmayýda düþünmedim.Bunlarý kötü hayat tecrübeleri olarak hayatýma yön vermede yeterince kullandým yada kullanamadým bu ayrý bir mesele lakin yaþamýmda kaderimi deðiþtirmiþ bazý hadiseler yüzünden de olumsuzluklara kapýlýp hayata küsmedim, depresyona girmedim sürekli yarýnlarýn daha güzel olabileceðini hayal ederek daha mutlu daha güzel günleri yaþamanýn benim hayatýma nelerin yön vereceðini sürekli düþünerek bu yaþýma geldim.
Sevinçli,neþeli,kederli olduðum anlarýmý kimseyle paylaþmadým heleki üzüntülerimi etrafýmdaki hiç kimseye hissettirmeyerek acýlarýmý hafifletmeyi düþünmedim.Dost dediklerimizin dost olmadýklarýný geçte olsa anlamýþ olanlardaným.Hani derler ya “ üç çeþit dost vardýr.Birincisi ekmek gibi,her gün ararsýn.Ýkincisi ilaç gibidir,lazým olduðunda ararsýn.Üçüncüsü mikrop gibidir.Gelir seni bulur” eh iþte biz aramasakta bizi bulanlarý dost olarak görmediðimi belirtmek isterim.
Ben yaptýðým hatalarýn miras olmadýðýný sadece acý hayat tecrübeleri olduðunu savunacak kadar açýk ve dik duruþ sergileyebiliyorsam,gerçek dostlarýmýn kimler olduðunu idrak edebiliyorsam,hala hatalarýnýn hata olmadýðýný deðiþen Türkiye’de gömleklerinin deðiþtiðini çaða ayak uydurduklarýný çýkarlarý ve þahsi menfaatleri doðrultusunda saf deðiþtirerek sürekli hata yapan, sadece yaradan’dan ötürü insan gözüyle baktýðým zavallýlar.

Hayatýnýn her demini dedikodu,menfaat ve kiþisel çýkarlarýný ön plana atarak, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihanet ederek hatta buda yetmezmiþ gibi bunu sürekli deklare eden eskimiþ ve gittiði yerde bile yeni olamamýþ zati muhteremler.Sizler yüzü kýzarmayan,mevki ve makam hastalarý,samimiyetsiz ve þuursuz olmanýzdan olsa gerektirki sürekli kurt (çuk) olarak evre deðiþtiriyorsunuz.Asla Bozkurt olamayan Anavatan’la (BALLI KURT),Doðru Yol ile (NALLI KURT),Büyük Birlik ile (GÜLLÜ KURT).Þimdide yeni sahne yeni kýlýfla (AK-KURT) oldunuz.Oldunuz olmasýna ama hala eskinizin ismiyle anýlýyorsunuz.Bundan sonra kendinize koyamadýðýnýz adýnýzý ben deðiþitiriyorum.Kurt’çuk sunuz.
Faþistlikle suçladýðýnýz bu kutlu davanýn Milli çýkarlarýný þahýslarýn üstünde tutuðunu anlayamadýðýnýzdan olsa gerek.Görev ahlaký yüksek olan,haksýzlýklara karþý direnebilen,geçmiþe saygý gösteren kutlu bir yol üzerinde sadece Türkiye’yi dýþ güçlere karþý savunan bu yanlýþ gidiþata dur diyebilen ve þahsýnda hiçbir leke olmayan,hakkýnda usulsüzlükten dava bile açýlmamýþ adý gibi Devlet sayýn genel baþkanýmý ve Ülkücü hareketin hiçbir döneminde þahsi menfaatleri için eðrilmemiþleri bile faþistlikle suçlarken utanmýyorsunuz.
Ülkücülüðün ne kadar þerefli bir paye olduðunu unutamayanlar her kongrede,seçimde veya Anayasa deðiþikliðinde ortaya çýkarak nifak,fitne ve bölücülük hizmetlerini bihakkýn yerine getirip daha sonrada kýþ uykusuna yatan zatý muhteremler.Yerel seçimlerde saðda birlik diyerek seçmeni proveke eden bu (AK-KURT)lar cephenin yaðlý kemiklerine bir türlü doymadýlar.Ama ben bunlarýn ihanet ve delaletlerine doydum.
Gelelim Anayasa deðiþikliði’ne yeniden maðduriyet oluþturmak adýna hazýrlanmýþ olarak ele alýnmýþ bu Anayasa deðiþikliði paketinde göze çarpan toplumu ilgilendiren zorunlu ve insani hizmetlerin makyajlanarak öne çýkarýlmak istenmesidir. Yüksek yargýyý ilgilendiren deðiþiklik önerilerinde ise, Anayasa Mahkemesi ve HSYK'nýn yapýsýna müdahale edilmekte, alacaklarý kararlar için itiraz ve yargý yolu açýlmasý planlanmaktadýr.Son kozlarýn oynandýðý ve halkýn gözünde biten,ne yapacaðýný bilemeyip yüksek yargýya müdahale, yüce divandan kurtulmanýn telaþýný taþýmaktadýrlar.Bu telaþ bu iktidarýn sonu olacak ve ebediyete kadarda yaptýklarýnýn cezalarýný çekeceklerdir. Sefaletini, yokluðunu, dibe vuran hayat þartlarýný, iþsizliðin ana babalara verdiði acýlarý görmeyenler bu kadar sýkýntýnýn içersinde tutturmuþlar bir paket deðiþliði,hadi bakalým nereye kadar devam edecek. Milletimiz þunu bilmelidir ki: Türk Milleti adýna gerçekleri dile getiren tek siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Milliyetçi Hareket Partisi, halkýn gerçek gündemini dile getirmeye devam edecektir. Artýk AKP iktidarýnýn, ABD ve AB'nin istekleri doðrultusunda hazýrlayýp yutturmaya çalýþtýðý hap(!), þifa deðil ýzdýrap vermektedir
Milletin menfaatlerini,çýkarlarýný þahýslarýn üstünde tutan,milli mukaddesata ve geçmiþe saygýlý bir Türk’çüyüm ve ülkücüyüm diyebilenlere ne mutlu,yolumuz ölene kadar deðil Turan’a kadar diyenler ile. Sözün bittiði yerde son olarak kendilerini eski yapanlara sorarým.Bu davaya girerken yeminimizi ederken acaba içinizden ne geçti ve þimdi ne geçiyor?Bu dava uðruna 5000 þehit veren bir harekete ihanet etmek bu kadar kolay mý?Ülkücü insan ne baþkalarýna uþak olmayý ne uþak olarak kullanýlmayý kabul etmeyen þerefli bir bayraðýn taþýyýcýsýdýr bilginize..!!!Yaradaným yolunuzu açýk etsin AK-KURT’lar.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn politik olaylar ve görüþler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Gözü ve Kulaðý Kirada Olmayan Baþým
Hayýrlý Ýþlerde Yarýþalým,ayrýk Otu Olmayalým
Yüzünüzün Akýyla Haklandýnýzmý?
Hesabý Olanlara Selam Olsun
Timsah Gözyaþlarý Meslek Olmuþ
Sabun Leventeden,para Avantadan
Vesselam
Al Gülüm, Ver Gülüm...

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Delikanlýmýsýn..? , Kývýrcýkmý..?
Referanduma Dirisi Yetmez,ölüsünüde Kaldýrýn
Aldattýnýz, Kandýrdýnýz, Parçalýyorsunuz. Sýradaki Ne Hemþerim?
Yuxexesle Conushmayn Yüxexesle Conusmayn (Yükses Ses ile Konuþmayýn)

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sonumsun,bensin,canýmdan Ötesin [Deneme]
Dündar Taþer'in Büyük Türkiyesi [Deneme]
Bayýndýr Ýl Olmuþ Haberimiz Yok! [Deneme]
"Sultan - Üþ Þuara" (Þairlerin Sultaný) Necip Fazýl Kýsakürek [Deneme]
Benim Sýrrým [Deneme]
Baþbuðum Demek Yürek Ýster [Deneme]


serdar ulusoy kimdir?

Kolay olmadý bu yaþa gelmek, saniyeler dakikalar boþa geçti ömürden gitti gibi görünsede;bu yaþa gelmenin bedelini alnýmdaki kýrýþýklýklarla ödediðimi düþünüyorum. Ýnsan olmamýzýn getirdiði özellikten olsa gerek kimi zaman boþluklara düþüp hatalar yapýldýðý gibi benimde hatalarým olmuþtur. Bu hatalarýmý miras kabul etmediðim gibi savunmadým hatta savunmayýda düþünmedim. Bunlarý kötü hayat tecrübeleri olarak hayatýma yön vermede yeterince kullandým yada kullanamadým bu ayrý bir mesele lakin yaþamýmda kaderimi deðiþtirmiþ bazý hadiseler yüzünden de olumsuzluklara kapýlýp hayata küsmedim, depresyona girmedim sürekli yarýnlarýn daha güzel olabileceðini hayal ederek daha mutlu daha güzel günleri yaþamanýn benim hayatýma nelerin yön vereceðini sürekli düþünerek bu yaþýma geldim.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © serdar ulusoy, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.