..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bilim þaþkýnlýkla baþlar. -Aristoteles
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Politik Olaylar ve Görüþler > CEM AKKILIÇ




29 Temmuz 2008
Emine Piþiren  
CEM AKKILIÇ
Sevgili Emine haným’TÜRK ULUSUNA YAZDIÐIM AÇIK MEKTUP’baþlýklý yazýnýzý yayýndan kaldýrmýþ olmanýzý anlayamadým. Oysa ki ben sizin gardarop Atatürk’cüsü olmadýðýnýzý biliyorum. Zaten bizzat siz söylemiþtiniz bunu bana.


:BEFA:
Sevgili Emine haným ’TÜRK ULUSUNA YAZDIÐIM AÇIK MEKTUP’ baþlýklý yazýnýzý yayýndan kaldýrmýþ olmanýzý anlayamadým. Oysa ki ben sizin gardarop Atatürk’cüsü olmadýðýnýzý biliyorum. Zaten bizzat siz söylemiþtiniz bunu bana. Ýçerisinde adýmý kullandýðýnýz için yazýnýzý sildiyseniz buna hiç gerek yoktu efendim çünkü adýmý yazýnýzdan çýkartabilirdiniz. O yazýyý kaldýrdýðýnýz için davanýzda ne kadar ciddi olduðunuzu anlamýþ bulunmaktayým.

Sizi manevi evladý olarak kabul ettiðini söylediðiniz sayýn Halil bey konusunda yapmýþ olduðunuz gayretleri ne yazýk ki artýk samimi bulmuyorum. Benden bu konuda yardým istediðinizde size yapabileceklerimi söylemiþtim ve bu konu için Kurmay subayý yakýn bir dostumdan ricada bulunmuþtum. Hatta o subayýn telefon numarasýnýda size vermiþtim. Ancak siz bu yardýmý yeterli görmediniz ki, bana; manevi babanýzý ziyarete gittiðimde telefon konturu ve sigara almamý öðütlediniz.

Beni ''manþetlere'' taþýdýðýnýz konusunda ki iddianýza gelirsek; sevgili Emine haným, ben manþet olmak gibi bir çabanýn içerisine hiç bir zaman girmedim. Ama yazdýklarýmýn çoðu manþet oldu. Her þey doðal akýþýnda okuyucularýmýn ilgisiyle oluþtu aslýnda. Cemology Onuncu köy’ün Alexa raporlarýna bir göz atmanýzý tavsiye ederim. Ayrýca -sizin de yazýlarýnýzý gönderdiðiniz- Ýz Edebiyat sitesinin anasayfasýný açýp ''çok okunanlar''a ya da ilgili sitenin manþetlerine bakabilirsiniz. Benim Atatürk olmak! baþlýklý yazýma göndermiþ olduðunuz yorumunuz yüzünden okuyucu sayýmda ne bir artýþ oldu ne de bir eksilme. Dolayýsýyla yazýma yorum yazdýðýnýz için, beni tepelere çýkardýðýnýza olan inancýnýzýn ve iddianýzýn gerçek dýþý olduðunu söylemek istiyorum.

Son olarak; Mustafa Kemal Atatürk’ün yeðeni olduðunu söylediðiniz ve kendisi için ''çýrpýndýðýnýz'' sayýn Halil beyi, manevi kýzý sýfatýnýzla neden yanýnýza almadýðýnýzý ve ''Fethullah’ýn arka bahçesi'' diye tanýmladýðýnýz yaþlýlar yurdundan kendisini niçin kurtarmadýðýnýzý bir türlü anlayamamaktayým.

Çok derin saygýlarýmý arz ederim efendim.

Cem Akkýlýç
29 Temmuz2008


* * *

Tuncay Özkan'ýn sitesi ''Biz kaç kiþiyiz nokta com'' da nebula40 demir niki kullanan yazý hýrsýzý þahýs halen ''Cumhuriyet Çýkmazý'' baþlýklý yazýmý kullanmaktadýr. Ayrýca bu kiþi yazýmý çalmakla kalmayarak, baþlýðýmý Takiye olarak deðiþtirmiþ. Siteye yaptýðým baþvuru sonucunda, üyelere mesaj yollayabilmem için 5 Ytl para istenmekte.Tuncay Özkan'ýn neden ciddiye alýnmadýðýnýn açýk bir belgesidir bu olay.



http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/07/emine-piirene-ak-mektup.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emine Piþiren hanýmefendinin aþaðýda yaptýðý yoruma cevaptýr.

Sevgili Emine haným yorumunuzu sabýr gösterip okudum. Ancak yazýma dair bir cevap vermek yerine hakaret etmeye devam etmiþsiniz.

Herþey edebiyat deðil efendim.Kaldý ki bunu þimdi sizden öðrenmiþ durumdayým. Edebiyat hakaret içermez deðil mi Emine haným.

Benim ayný yazýmý Edebiyat defteri isimli siteden kaldýrtmayý baþardýnýz. Ancak sanýrým Ýz Edebiyat sitesinde torpiliniz yok ki bu yazýma müdahale ettiremediniz.

Þimdi asla açýklamayacaðým bazý þeyleri burada açýklamak zorundayým.

Size,Türk ordusunda görevli bir dostum telefon açmýþtý. Ayný anda sizinle msn de konuþuyorduk ve tavýrlarýnýz son derece dostaneydi.Siz ayný anda telefonda arkadaþýmla konuþurken bir anda bana düþmanca davranmaya baþladýnýz. Bana sahte Atatürk'çü dediniz.Bütün konuþma geçmiþlerimiz duruyor kanýt olarak.

Arkadaþým size,sayýn Halil beyin,Atatürk'ün kaçýncý kuþak akrabasý olduðunu sormuþ ve siz dördüncü kuþak demiþsiniz. Halbuki siz YEÐENi diye lanse ediyorsunuz. Ýlgiçtir arkadaþým size bu soruyu sorduðunda bir anda msn de bana saldýrmaya baþladýnýz. Konuþma geçmiþlerimize bakýyorum bana saldýrmanýz ve hakaret etmenizi gerektirecek hiç bir sözüm yok size. Ne kadar ilginç deðil mi ?

Bana, Halil beyi ziyarete gittiðimde sigara ve kontur götürün demenizi hiç anlayamadým. Ben yaþlýlara saygýlý bir insanýmdýr.Bunu Halil beyede sorabilirsiniz. Ziyarete gideceðim zaman eli boþ gidilmeyeceðini bilirim.

Þimdi nerede ve hangi yazýda çýrpýndýðýmýda ayrýca merak ediyorum.

Cem Akkýlýç 14 Aðustos 2008 Ýstanbul

Bu ek yazýyý aþaðýdaki Emine hanýmýn yorumuna karþýlýk yazdým.Kendisi ayný medeni davranýþý göstermeyerek, Edebiyat defteri isimli sitede benim yorumumu sildi.Hatta sitedeki yazýmýda kaldýrttý.Ancak doðrular her zaman silinmediði gibi ilgili yazým hem Onuncu köy de hemde Burada durmaktadýr.






* * *

DÝKKAT HIRSIZ VAR!

Özellikle ÝzEdebiyat sitesine dadanan ERDÝNÇ ARAS isimli yazý hýrsýzý, yazýlarýmý çalmaktadýr. Ayný þekilde baþkalarýnýn yazýlarýný da çalan bu sahtekar sözde köþe yazarýný tanýmak için altta verdiðim linkleri tarayýcýnýzýn link satýrýna ekleyerek okuyunuz.

http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/01/erdin-aras-gibi-hrszlar-ne-yapmal.html

http://blogyazarlari.ning.com/forum/topics/erdinc-aras-ve-ardahansesi



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn politik olaylar ve görüþler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Dingil Rover
Amerikan Kovboylarý
Amerikadan Örnekler
Oy Dingala Dingala
Halkýný Düþünen Padiþah
Deniz Feneri Çetesi
Burç Acar Nerelerdesin?
Cesur Yürekler Aranýyor...
Bam Güm Siyaset
Bir Zamanlar

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yalanlara Dair Erdinç Aras
Pal Sokaðý Çocuklarý
2009 Blog Ödülleri ve Wolkanca
Wowturkey. Com Un Gerçek Yüzü
Anlat Bana Hocam
Adam Üç Dil Biliyor
Saklambaç Oyunu
Eski Duvar Yazýlarýmdan
Tehdit-i Aksan Sökmez Bize
Televizyon Reklamlarý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Horse Latitudes [Þiir]
Aþk Makinam [Þiir]
Hala Çarþambaya Perþembe Diyenleriniz Var. [Þiir]
Canlandýr [Þiir]
Canlandýrdý [Þiir]
Yes 10 Yaþýnda [Þiir]
Hayvanlar ve Hayvanlar [Þiir]
Aptal Adam [Þiir]
Salome'nin Hikayesi [Öykü]
Dumlupýnar Faciasý ve Bir Aþk Hikayesi [Öykü]


CEM AKKILIÇ kimdir?

DUYGUSAL, GURURLU, KRÝSTAL BÝR AYNAYIM. Gülene kahkaha, sýrýtana tokat, tükürene balgam atarým.

Etkilendiði Yazarlar:
ALDOUX HUXLEY


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © CEM AKKILIÇ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.