..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yaþam ciddi, sanat neþelidir. -Schiller
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Politik Olaylar ve Görüþler > CEM AKKILIÇ




20 Eylül 2008
Onurlu Komutanýma  
CEM AKKILIÇ
Dün bu mektubu bana sayýn Kotan yollamýþtý.Emekli Orgeneral ve Atatürk’cü düþünce derneði baþkaný sayýn Þener Eruygur’un cezaevinde tansiyona dayalý geçirdiði kaza sonrasýnda hastaneye kaldýrýlmasýnýn ardýndan paþamýzý ziyarete giden Hasan Kotan beyin bu anlamlý mektubunu,Türkiye’nin geldiði noktayý net bir biçimde göstermesi bakýmýndan burada yayýnlama gereði hissettim.


:BBJH:
Dün hastaneye ziyaretinize geldim. Akþama doðru yoðun bakýma alýnmýþtýnýz, sizi göremedim. Baþhekim ve eþinizle görüþme fýrsatý bulabildim. Saðlýðýnýzla ilgili bilgi aldým.


Sayýn Genel Baþkanýmýz ve Deðerli Komutanýmýz, sizlere büyük geçmiþ olsun dileklerimi iletmek istiyorum.


Ne sizin ne Sayýn Hurþit Tolon paþamýzýn cezaevinde tutulmanýzý içime sindiremiyorum, her türlü kirliliðin, hainliðin, iþbirlikçiliðin, namussuzluðun, soygunun, talanýn, din sömürüsünün odaðý haline gelmiþ olanlar kýsacasý Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduðu pýrýl pýrýl Türkiye Cumhuriyeti'nin düþmanlarý her alanda söz sahibiyken cezaevlerinde veya hastanelerde olmanýzý içime sindiremiyorum. Ulusalcýlýðýn ve Atatürkçülüðün suç sayýlmasýný içime sindiremiyorum.


Sayýn Genel Baþkaným;

Size, ailenize ve sizinle ayný düþünceleri paylaþan Büyük Türk ulusuna tekrar geçmiþ olsun dileklerimi sunar acil þifalar dilerim.


Saygýlarýmla

ADD ÝZMÝT ÞB.

BAÞKAN YARDIMCISI

Hasan Kotan 18 09 2008.


Dün bu mektubu bana sayýn Kotan yollamýþtý. Emekli Orgeneral ve Atatürk’cü düþünce derneði baþkaný sayýn Þener Eruygur’un cezaevinde tansiyona dayalý geçirdiði kaza sonrasýnda hastaneye kaldýrýlmasýnýn ardýndan paþamýzý ziyarete giden Hasan Kotan beyin bu anlamlý mektubunu, Türkiye’nin geldiði noktayý net bir biçimde göstermesi bakýmýndan burada yayýnlama gereði hissettim. Kendisine bir defa daha teþekkürlerimi arz ediyorum.


Asma kilitci Burç

Geçen hafta Deniz feneri çetesi ile ilgili yazdýðým yazýlardan sonra e-posta yaðmuruna tutuldum. Çoðunluðu her zaman olduðu gibi küfür, hakaret ve tehtitlerden oluþuyordu. Bunlarýn hiçbirinde gerçek isim yazýlmamýþtý. Ancak olumlu görüþlerin içerisinde sevgili Selçuk Aral abimizin gönderdiði yorum oldukça enteresandý. Selçuk abi yolladýðý yazýda; ''Deniz Feneriyle ilgili yazýný okudum. Daha sonra bakalým wowturkey sitesi bu konuya neler diyecek diye gidip baktým. Ört-bas etme cabalarýndalar. Site sahibi Burç Acar baþlýðý, baþýna gelecekleri bildiðinden çoktan kilitlemiþ, kimse laf edemiyor.'' diyordu.


Hazmedemiyorlar

Bu Amerikan kovboyu site sahibi ve birkaç denetçisi, her zaman olduðu gibi hiçbir karþý sesi hazmedemiyorlar. Gerçekleri yazan üyelerin mesajlarýnýn altýnda ezileceklerini bildikleri için anýnda siliyorlar yazýlarý. Ellerinde asma kilitlerle dolaþan denetçi bozuntularý, iktidarda bulunan AKP hükümetinin en ufak bir eleþtiriye uðramasýný istemedikleri için anýnda kilit vuruyorlar baþlýklara. Bunlar o derece yalaka ve yüzsüzler ki, ''bakýn biz her konuda baþlýk açabiliyoruz'' demek için açtýklarý bir baþlýðý, Selçuk aðbinin dediði gibi baþlarýna gelecekleri bildiklerinden kilitlemek zorunda kalýyorlar.

Bu arada sitenin sahibine bir çaðrý yapmak istiyorum;

Burç Acar, arasýra online olduðun sitende Türk ordusunu ve askerliði karalamayý býrak ve geri dön Türkiye’ye. Halkýmýzýn kutsal saydýðý bu vatani görevi soðutmaya çalýþmaný çok komik buluyorum. Askerlik görevini yerine getirmeye karar ver, söz veriyorum bir daha wowturkey nokta com hakkýnda tek bir yazý yazmayacaðým. Hatta otobüs biletini alýp, seni kýþlaya uðurlayanlarýn arasýnda alkýþ tutup, cebine de bolca harçlýk koyacaðým.

19 Eylül 2008
http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/09/onurlu-komutanma_19.html



* * *

DÝKKAT HIRSIZ VAR!

Özellikle ÝzEdebiyat sitesine dadanan ERDÝNÇ ARAS isimli yazý hýrsýzý, yazýlarýmý çalmaktadýr. Ayný þekilde baþkalarýnýn yazýlarýný da çalan bu sahtekar sözde köþe yazarýný tanýmak için altta verdiðim linkleri tarayýcýnýzýn link satýrýna ekleyerek okuyunuz.

http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/01/erdin-aras-gibi-hrszlar-ne-yapmal.html

http://blogyazarlari.ning.com/forum/topics/erdinc-aras-ve-ardahansesi

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: vah..
Gönderen: Aysu / , Türkiye
17 Eylül 2008
insan duygusu bile paraya çevrilmiþ.çatý aralarým kusacak.. saygýlar.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn politik olaylar ve görüþler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Dingil Rover
Amerikan Kovboylarý
Amerikadan Örnekler
Oy Dingala Dingala
Halkýný Düþünen Padiþah
Deniz Feneri Çetesi
Burç Acar Nerelerdesin?
Cesur Yürekler Aranýyor...
Bam Güm Siyaset
Bir Zamanlar

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yalanlara Dair Erdinç Aras
Pal Sokaðý Çocuklarý
2009 Blog Ödülleri ve Wolkanca
Wowturkey. Com Un Gerçek Yüzü
Anlat Bana Hocam
Adam Üç Dil Biliyor
Saklambaç Oyunu
Eski Duvar Yazýlarýmdan
Tehdit-i Aksan Sökmez Bize
Televizyon Reklamlarý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Horse Latitudes [Þiir]
Aþk Makinam [Þiir]
Hala Çarþambaya Perþembe Diyenleriniz Var. [Þiir]
Canlandýr [Þiir]
Canlandýrdý [Þiir]
Yes 10 Yaþýnda [Þiir]
Hayvanlar ve Hayvanlar [Þiir]
Aptal Adam [Þiir]
Salome'nin Hikayesi [Öykü]
Dumlupýnar Faciasý ve Bir Aþk Hikayesi [Öykü]


CEM AKKILIÇ kimdir?

DUYGUSAL, GURURLU, KRÝSTAL BÝR AYNAYIM. Gülene kahkaha, sýrýtana tokat, tükürene balgam atarým.

Etkilendiði Yazarlar:
ALDOUX HUXLEY


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © CEM AKKILIÇ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.