..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyayý isteyen bilime sarýlsýn, ahireti isteyen bilime sarýlsýn; hem dünyayý hem ahireti isteyen yine bilime sarýlsýn" -Hz. Muhammed
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm > Ezgi Yavuz




26 Ocak 2011
Çikolata - 17  
Ezgi Yavuz
Sonra gülüyorum, elimde deðil. Bana karþý hissettiði bu duygular o kadar muhteþem ki. Çok kýymetli, çok eriþilemeyecek, çok saf duygular bunlar.


:BDAG:
Asansöre bindiðimde elimde tuttuðum kaðýdý yavaþça açýyorum. Ancak ben kaðýdý açana kadar çoktan odamýn bulunduðu kata gelmiþ bulunuyorum, okumadan odaya giriyorum. Geceliðimi giyiyorum, kendime bir kadeh þarap koyuyorum ve Paris manzaralý penceremin önündeki koltuða oturup kaðýdý açýyorum. Ýyi bir Fransýzca ve güzel bir yazý ile yazýlmýþ. Ýçinden baþka bir kaðýt daha çýkýyor ama önce ilk açtýðým kaðýdý okumaya baþlýyorum;

Bu kaðýda bunlarý neden yazdýðýmý bilmiyorum, ve ne kadar heyecanlý olduðumu bilemezsin.
Biliyorum bu kaðýdý açýnca içinden baþka bir kaðýt çýktýðý için biraz þaþýrdýn. Diðer kaðýt benim günlüðümün bir sayfasý Beren. o sayfaya yazdýklarýmý, sana bu kaðýdý vereceðimi düþünmeden yazdým ve saçma þeyler olabilir. Ama önce kurgulanýp sonra yazýlmýþ bir kaðýttansa tamamen gerçek ve doðal olarak yazýlmýþ bir günlük sayfasýnýn daha etkili olacaðýný düþündüm, bu yüzden günlüðümün bu sayfasýný sana veriyorum. Þimdi lütfen onu oku.


Þarabýmdan büyük bir yudum alýyorum baþýmý arkaya doðru yaslayýp bir kaç dakika öylece durarak kendimi okuyacaðým yazýya hazýrlýyorum. Acaba ne yazýyor dememle kaðýdý okumaya baþlamam bir oluyor.

Bugün uzun zamandýr yaþadýðým en güzel gün.
Kumral uzun ve iri dalgalý saçlarý var. Küçük bir burnu ve kendiliðinden kýrmýzý dudaklarý... Gözleri bal rengi gibi, ay ýþýðýnda biraz yeþilimsi. Çok uzun olmayan kirpikleri var, gözleriyle dans ediyor sanki. Saçlarý, baþýný her oynattýðýnda ahenkle bir o yana bir bu yana gidiyor.
Küçücük elleri var, ve buðday rengi teni bambaþka, kusursuz.
Vücudundaki her bir yer, resmen o vücut için yaratýlmýþ.
Üzerinde siyah saten ve bazý kýsýmlarý dantelli bir elbise... Tam karþýmda duruyordu ve elimden gelen tek þey onu izlemekti. Bazen ayaða kalkýp balkon kýsmýna yürürken vücuduna dikkatle baktým ve ne kadar güzel olduðunu düþündüm.
Onunla konuþtum, adý Beren. Sesi genç ve güzel vücudundan beklediðim gibi deðil, olgun. Bilinçli ve zeki bir sesi var. Sýktýðý parfümü gölgede býrakacak kadar güzel bir kokusu var. Kendisine ait bir koku, kimsede olmayan ve çok güzel. Belkide büyülü bir kadýn bu. Onunla konuþmak bile bir hayal olabilecek kadar güzelken gece mi onunla geçiriyorum. Oturuyoruz, sessizliði bile kendine özgü bir tada sahip. Aðzýndan çýkan her kelime beni ne kadar zeki olduðuna ikna ediyor.
Ona aþýk oldum. O, gecenin bana getirdiði kusursuz hediye.
Ona aþýk oldum. Bakmaya doyamayacaðým kadar güzel. Ve bakmaya kýyamayacaðým kadar...
Ona aþýk oldum, tüm bu anlattýklarýmdan daha çok bu kadar güzel güldüðü için.
O güzel gülüþünü bana armaðan ettiði için.


Kaðýdý katlayýp diðerinin yanýna, sehpanýn üstüne koyuyorum. Sonra gülüyorum, elimde deðil. Bana karþý hissettiði bu duygular o kadar muhteþem ki. Çok kýymetli, çok eriþilemeyecek, çok saf duygular bunlar. Carlino'nun gözünde böyle güzel ve büyülü bir kadýn olmak beni ne kadar mutlu etti anlatamam. Bu gece uyumak biraz zor olacak benim için.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn 1. bölüm kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Çikolata - 19
Çikolata - 18
Çikolata - 14
Çikolata - 15
Çikolata - 13
Çikolata - 16
Çikolata - 10
Çikolata - 11
Çikolata - 7
Çikolata - 5

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sonsuz ve Derin [Þiir]
Sessizliðiyle Konuþan Yalnýz Kadýn [Öykü]
Elini Tutmuþtum... [Öykü]
Bir Yarým Orada Kaldý... [Öykü]
Sen Ben Ol, Ben Sen Olayým... [Deneme]
Çok Geç Olmasýn... [Deneme]
Sanada, Banada Mutluluk [Deneme]
Tanýdýðým En Kusursuz Ýnsana... [Deneme]
Kelebek... [Deneme]
Bunun Ýçin Vardý Hayat. [Deneme]


Ezgi Yavuz kimdir?

yazý yazmak benim için çok önemli. yazmak,paylaþmak demek,yeni yolculuklar demek. . .


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ezgi Yavuz, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.