..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Paul'un Peter hakkýnda söyledikleri, Peter'den çok Paul'u tanýmamýzý saðlar -Spinoza
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýronik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ýblis
Mesut Kuntan
Þiir > Baþkaldýrý

"ÝÇÝNDEKÝ ÝBLÝSE" SAÇMA SAPAN BAKIÞLARLA ÝZLÝYORSA BEDENÝNÝ KARANLIÐIN TAM ORTASINDAN ÇEKÝYORSA ELLERÝNÝ TUTUNDUKÇA RÜZGARINA SOÐUK GÜLÜÞLERÝYLE DANS EDÝYOR ÇILDIRMIÞ GÝBÝ ÇATLAK HANÇERÝYLE ÖYLE BAKMA, GÖKYÜZÜNE YAKMA GÜNEÞLERÝNÝ ÝSYAN ETME, ÝÇÝNDEKÝ ÝBLÝSE ÖYLE BAKMA, GÖKYÜZÜNE YAKMA GÜNEÞLERÝNÝ ÝSYAN ETME, ÝÇÝNDEKÝ ÝBLÝSE ÖYLE BAKMA... HAYAL MEYAL RÜYALARLA GÝZLÝYORSA BENLÝÐÝNÝ DÖN LANETÝN DÖN KIYISINDAN SAVU

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Ýronik
201 
 Anamdan Ýnciler Panel  (Necmettin Yalcinkaya)

“Ya ana ayýptýr!” dedi. “Bir teneke için dernek basýlýr mý? Hem de halkýmýzýn derneðini.” “Öyle mi?” dedi anam. “Benim inþaat da zaten sizin malýnýz deðil mi? Öfkesi taþmýþtý bir kere anamýn.
202 
 Masal  (Hüseyin Cem)

Ýsmi lazým deðil bir ülkede olan bitenle ilgili küçük bir masal. Gerçek kiþi ve kuruluþlarla ilgisi yoktur :)
203 
 Yataðýmýz Cennetimizdi  (Emine Piþiren)

Sen yataðýn en dip köþesine büzülmüþ öylece yatýyorken ve benim varlýðým seni bu derece ilgilendirmezken, ruhumun anaforlarý sol yanýmý burkuyordu.
204 
 Güneþli Bir Günün Ardýndan  (BuZ_LaLe)

Ilýk bir bahar esintisnde bir meleðin gözlerinden dünyayý izlemek...
205 
 1 Numara  (Þenol Durmuþ)

Onun çýðlýðýný duyduðumuzda þok geçirmiþtik. Adeta böðürüyordu. Bazen hýrlýyordu. O da diðerleri gibi yalvarmaya baþlamýþtý. Seslere alýþkýn olsak da içimizden birisiydi 6 numara. O gün sýra bizim koðuþa gelince önce onu almýþlardý. Diðerleri gibi acý çekerken onlar gibi haykýrýyordu.
206 
 Aslýnda Sevgi...  (arif huseyin)

þöyle dedi;"Bizler, yani Ýnsanoðlu aslýnda ömrümüzü Þahit arama peþinde geçiririz de bilmeyiz bunu.Bu arayýþa, Þahitlik deðil de baþka isimler koymuþuz, Sevgi denmiþ, Aþk denmiþ, Dostluk denmiþ, Eþ denmiþ v.s. ...
207 
 Gizemli Cüzdan - 2  (mehmet ali aksümer)

ÝLGÝNÇ BÝR ÖYKÜ
208 
 Gitmeseydi Ölecektim  (Elif Bengü)

Gülümsüyor. Öyle masum ki bu gülümseyiþ… Ýlk tanýþtýðýmýzdaki gibi… Sonralarý bu gülümsemeyi esirgiyor benden, esirgediði bir çok þeyin yanýnda. Fakir býrakýyor beni. Rahat uykularý esirgiyor, anlamayý, anlatmayý...
209 
 Mantýk ve Güdü  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

"Orhan Kemal","Yaþar Kemal”,”Fakir Baykurt" taklitçisi bir yýðýn genç ve yaþlý yazar,tek yanlý basit bir görüþ açýsýndan "küfür edebiyatý", diye adlandýracaðým bir ekolün temsilcileri olarak karþýmýza çýkýyorlar,
210 
 Ýlkyardým  (Serbülent Ünsal)

" Seninle kalmamý istemediðine emin misin ? " soruyu soran Faruk en yakýn arkadaþýydý. Ona bile henüz anlatmamýþtý gerçeði, belkide hiç bir zaman anlatamayacaktý.Aslýnda yaþadýklarýnýn gerçek olduðuna önce kendisinin inanmasý gerekiyordu.
211 
 Bâb-ý Âli de Bir Gün -3-  (Selim ADIM)

Otelin, karþý caddesi üzerinde bulunan yaklaþýk yüz-yüzelli metre mesafede ki fýrýna normal günlerde iki dakikada gelirdim. Bu gün yol bitmiyordu bir türlü.Koþar adýmlarla yürüyordum ama mesafe inadýna direniyordu... " Yahya Kemâl,Yahya Kemâllll!"
212 
 Yaþam Koçu Rýfký 2  (Þenol Durmuþ)

Sana ben ne demiþtim. He ne demiþtim. Pozitif enerji yayacaksýn adamým. Onu yay ki sonra faiziyle sana geri dönsün. Üstelik evrene de bir enerji katkýn olurdu. Eskiler ne diyordu?. “Ýyilik yap denize at, balýk bilmezse halik bilir” demiþlerdi. Anlaþýlan sen bunlarýn hiç birini yapmayacaksýn.
213 
 Dialog - 1 -  (selim koç)

"az önce yoksunluklar karakolunu taradý ruhum."
214 
 Unutulan Gunluk Sayfalarý 3  (bujra)

hayatta bizi yýkabileceðini düþündüðümüz olaylar belki de en ufak acý taneleridir!
215 
 Ýçimizdeki Hayvan  (Emine Piþiren)

Toprak yolu yürürken ayaðýna bir kitap takýldý. Eðilip kitabý aldý. Kitabýn dýþ kapaðý yýrtýktý. Parmaklarý ikinci sayfayý açtýðýnda “ÝÇÝNÝZDEKÝ HAYVAN” yazýsýný seslice okudu. Kitabýn yazarýnýn önsözünü okuyunca daha da merak sarmýþtý.
216 
 Trendeki Oyun  (nail uyar)

Bayanlar Mehmet Amcaya tiksinti ile baktýlar; oysa onun aldýrdýðý yoktu. Durmadan bit kýrýyordu(!) Bayanlar bu kez çileden çýktý. Homurdanarak kompartýmaný terk etmeye baþladýlar...
217 
 Senin Ayaklarýn Var, Oysa Benim Tekerlekli Bir Sandalyem Bile Yok  (Emine Piþiren)

Ben henüz 22 yaþýndaydým. Üniversiteyi yeni bitirmiþ ve yaþamýn içinde henüz yeni yerimi almýþtým. Kuzenim benden 2 yaþ küçük ve çok güzel bir yüzü vardý. Çocukluðunda geçirmiþ olduðu “çocuk felci” onun iskelet sistemini felç etmiþti.
218 
 Ýnþallah, Maþallah, Evelallah!  (Kâmuran Esen)

Bir karakter analizi.
219 
 Eclipse  (selim koç)

gece tutulmuþtu virajlarý dönmeden...
220 
 03. 11. 2005  (Fatih PESTÝL)

Marketten çýkaraken çarpýþtýk Melek’le. Ben o sýralar hala öyle bir güzelliðin ve her yanýna renk renk ýþýltýlar saçan, kýsa saçlý, fýndýk burunlu, çimen gözlü bu ilahenin adýnýn Melek olduðunun bilincinde deðilken yani. Marketin kapýsýnda, hem de ç

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Hortum
Tayyibe Atay
Öykü > Ýronik
Aþkýn
selim çok
Öykü > Ýronik
Emrin Olur
Ahmet Zeytinci
Öykü > Ýronik
Müzeyyen
Suleyman Tuna
Öykü > Ýronik
Maçakýzý
selim çok
Öykü > Ýronik
Duygu Dökümaný
selim çok
Öykü > Ýronik
Kedi Gözü
selim çok
Öykü > Ýronik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.