..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Ýnsan - iþte tüm sýr burada. Bu sýr üzerinde çalýþýyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýronik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi'nin Düþündürdükleri
Yûþa Irmak
Deneme > Yaþam

2017 yýlýnda baþladýðým Ýhlas Holding’in baský öncesi birimine 2024 yýlýnýn þubat ayýnda geri dönüþ yaptým. Bu deðiþimin en güzel tarafý hem patronum hem arkadaþým vedahi ahiret kardeþim olan Kadri Yeltekin Bey’in ekibine tekrar dahil olmam oldu. Kadri Bey, çalýþma hayatým boyunca RNA iletiþimin kurucusu akýl hocam, ilham kaynaðým ve aðabeyim Ýsak Baydaroðlu’ndan sonra tanýdýðým: Enderun terbiyesi görmüþ gerçek bir Osmanlý Beyefendisidir. Yaklaþýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Ýronik
261 
 Kapý I  (onur güner)

Öteki tarafý görerek; –bu da duvarýn üzerinde henüz karþýlaþmadýðým çatlaklarýn, oyuklarýn, deliklerin ortaya çýkmasýyla söz konusu olabilir– gördüklerimden birinin belki de birkaçýnýn bu kapýdan geçmiþ ya da geçebileceklerden bir tanesi veya daha fazlasý olabileceði avuntusuna düþmedim. Çünkü eðer kapý açýlmayacaksa ve ben içeriyi bir þekilde görebiliyorsam veya ayný þeyi diðer tarafta olan birinin beni görerek benim hakkýmda söylemesi söz konusuyken, diyebilir miyim bunlardan bazýlarý bu kapýdan geçmiþ ya da geçebilir?
262 
 Ateþle Seviþtim Dün Gece  (gül çakýr)

kýsacýk bir andý yaþadýðým. ne yapacaðýmý bilemediðim belki de. bildiðim ya da sonuna kadar. yapamadým iþte ama. topraðý ateþ körükledi. körüðü toprak...
263 
 Ýyilik Yap, Paran Gitsin...  (Özgün Kaplama)

Ýyilik yaparken bir kere daha düþünmek gerekir bazen..
264 
 Aykýrý Aþklar  (Özcan Nevres)

Hande ile Cemil çocukluk arkadaþlarýydýlar. Gece yarýsýna doðru kocasýnýn uyuduðuna emin olduktan sonra gidip sokak kapýsýný araladý
265 
 Yeni Bir Aile  (Hira Selma Kalkan)

kuþlarýn aile hayatýný sembolize ederek toplumda çocuk eðitimi ve ana babalýk üzerine bir söylem
266 
 Söz  (Cengiz Arabacý)

Doðarken ölmem senin hatan deðildi caným annem...
267 
 Mor Mayýs  (Hira Selma Kalkan)

mayýs ayý ilkbaharýn ayýdýr,özlemin,mitlerin,topraðýn hareketlerinin....öykümüz de birçok simgeyi baðrýnda taþýyan anadolu'dan simgesel bir öykü.
268 
 Biz Birbirimizi Tanýmýyoruz  (Evren ÝÇENER)

Serüven dolu komik bir hikaye...Biz birbirimizi tanýmýyoruz :)
269 
 Biblo Hayatlar  (özlem þan)

...Uzun zamandan beri ilk kez “tüm bu olanlarda nesi?” diye sordu kendine. Gitarcýya baktý, o da düþünceli düþünceli yere bakýyordu. Kim bilir belki kýzda tüm bu olanlarýn ne olduðunu yazýyordu. Eðilip baktýlar kýzýn yazdýklarýna...
270 
 Bir Yazarýn Izdýrabý 3  (Þenol Durmuþ)

Olmaz olur mu efendim, bir hayli katkýsý oldu tabii ki. Daha önce serbest þiirler yazarken, diðer kategorilerde de bayaðý ses getirdim. Hece, Taþlama, Haþlama, Ankara Misket, Aydýn havasý, Konya ovasý derken her alanda kendimi hissettirmeye baþladým. Çok güzelde öykülerim vardýr. Kýsmet olursa yakýnda bunlarý bir kitapta toplamayý düþünüyorum.
271 
 Omuz  (Asuman Dölek)

Þimdi sen yoksun, rahatça dertleþebilirim artýk seninle.Hatta nasihat bile edebilirim
272 
 Cani Sevgililer  (Özcan Nevres)

Onu ayrýlmaya bir türlü ikna edemiyordu. Sonunda onu ortadan kaldýrmaya karar verdiler
273 
 Zaman  (FATÝH YALÇIN)

Pencereye doðru yürüdü. Çocukluðundan kalma bir alýþkanlýkla bahçedeki ceviz aðacýna odaklandý gözleri. Sanki o günlerden bu günlere her þey deðiþmiþ ama bu bahçe, bu ceviz aðacý ve bu aðacýn üzerinden cilveli ýþýltýlar yayan güneþ hiç deðiþmemiþti. Bazen saçlarýndaki beyazlýklar ve yüzündeki kýrýþýklýklar dýþýnda kendisinde bile çok þeyin deðiþmediðini düþünüyor ama bu düþünce onu fazlaca meþgul edemeden her þeyin deðiþtiði fikrine teslim oluyordu. Aslýnda bu onun gerçeklerden kaçýþýydý. Þu ceviz aðacýnýn altýna sýðýndýðý çocukluk günlerinde büyüttüðü hayallerinin hiçbirinin gerçekleþmesinin tek sebebi hayatýn deðiþmesi olunca kendini daha iyi hissediyor ve bu alýþkanlýðýndan kurtulup gerçeklerle yüzleþmek istemiyordu.
274 
 Bahadýr Delikanlý  (Özcan Nevres)

Ýldeki santral memuresi, ilçedeki santral memuresine anlatýyordu.Sizin santralýnýzda erkek bir memur var. Her karþýlaþmamýzda ben Anadolu'nun ender yetiþtirdiði bahadýr delikanlýlardan Önder diyordu.
275 
 Demir Perdenin Alevden Çerçevesi  (Faruk Özçýnar)

yaþamýn dehlizlerinde gezen,"bir et parçasý" olmaktan öteye gidememiþ bir kadýnýn öfkesini törpüleyen hayatýnýn beklenen ya da beklenmedik bitiþi.
276 
 Yüz, Yüzü Bilirsen  (Aydýn akdeniz)

- Doktor grüsülerini iletiyor sana… - Selamlarýný desene sen þuna. - Öfff, sýcakmýþ buralar. Orasý 18 dereceydi gelirken. - Eee, kuzeyde kalýyorsunuz biraz, arada o kadarcýk fark olacak. Ýzin ver alayým valizini. Çýkarken hava durumuna bakmýþ mýydýn? - Bakmýþtým ama, yanýldým yine de. - Spor giyinmiþsin, sýcakta rahat eder insan. - Biliyor musun, seminerleri olmasaydý Beejing’e uçacaktýk. - Öyle mi..! Üzüldüm. Çin’deydi galiba orasý. Olimpiyatlara mý gidecektiniz yoksa? - Evet, ama o bir yolunu buldu. Atlarý önden gidecek kendisi arkadan. - Hýmmm, demek bunun için buradasýn. Hemen dönüyor muyuz ? Yoksa bahsettiðin yerlere mi bakacaðýz? - Biraz dinlenelim, tatil bu kez uzunca.
277 
 Ýsimsiz Güzel  (Fatih)

Güzel Olmak...
278 
 felsefenin sefaleti  (bayVeritas)

“bunlar senin kendi düþüncelerin mi?” “düþüncelerin sahiplenilir olduðuna inanmam... belki baþkalarý da buna benzer þeyler düþünüyorlardýr...”
279 
 Birþey Gibi Kötü  (dündar bayram)

280 
 Bir Yazarýn Izdýrabý 4  (Þenol Durmuþ)

---Deðerli okuyucular, dergimizin bu sayýsýnda, söyleþi konuðumuz internet dünyasýnda fýrtýnalar estiren, edebiyat sitelerini alt üst eden bir yazar adayýný tanýtmak istiyorum.Sayýn Kazým Kolbastý,yý tanýyalým..Kazým bey, yazarlýk serüveniniz ne zaman baþladý..Doðarken mi yazardýnýz, yoksa sonradan mý oldunuz?

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Hortum
Tayyibe Atay
Öykü > Ýronik
Aþkýn
selim çok
Öykü > Ýronik
Emrin Olur
Ahmet Zeytinci
Öykü > Ýronik
Müzeyyen
Suleyman Tuna
Öykü > Ýronik
Maçakýzý
selim çok
Öykü > Ýronik
Duygu Dökümaný
selim çok
Öykü > Ýronik
Kedi Gözü
selim çok
Öykü > Ýronik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.