..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
En tatlý sevinçler, en hiddetli kederler sevgidedir. -Pearl Bailey
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - 1. Bölüm
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Murat, Mevlüt, Muzaffer ve Ýsa
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

Murat, Mevlüt, Muzaffer ve Ýsa “Ýsa, senin arkandayýz, Murat, Muzaffer ve ben, sen kafaný yorma.” Balkonda sigara içiyordum öðleden sonra, güneþ var ama serindi hava, yaz bir türlü gelmedi, yaðmur, sel, her þey can sýkýcý. Kadýnlar, kýzlar can sýkýcý, çocuklar þeytan. Güzel, iþe yarar bir þey yok gibi. “Neden geldim hayata, bu ne iþ?” Bir yaþamak derdidir gidiyor. Ne istersem, en elde etmek istersem diþimle týrnaðýmda bir mücadele vermem

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 35 Son Bölüm  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Etrafýndaki beyaz su kabarcýklarý sevdiklerine veda edemeden yola koyulanlarýn gözyaþlarý olabilir mi? Vapur aðýr aðýr açýldý iskeleden, ama uzun uzun birkaç kere daha öttürüyor düdüðünü. Baþka türlü nasýl “hoçça kal” diyebilirdi ki?
 Memleketimin Delileri - 2  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Mizahtan hoþlananlarýn bir solukta okuyacaklarý romanýn 2. ve son bölümü
 Memleketimin Delileri - 1  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Mizah sevenlere tavsiye edilebilir...Fazla uzatmadan sadece 2 bölüm halinde yayýmlanacaktýr.
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 33  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Geçmiþ, bugün ve gelecek birbirine karýþtý. Hangi zaman diliminde yaþadýðýmý bilmiyorum. Bilmemem önemli deðil de acaba sorsalar hangi zaman diliminde yaþamak istediðimi, ne söylerdim? Belki de sorana hakaret ederdim.
 Yedi Adam (Birinci Bölümün Sonu)  (Erhan Þahin)

Kaldýðýmýz yerden devam ediyoruz kaçýranlar önceki iki bölümü okusunlar lütfen
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 34  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Çok nazik bir bayandý bu hemþire. Yavaþ sesle konuþuyor, vücudumun herhangi bir yerine deðerse ya da bir alet baðlarsa deðerli bir þeyi koruma titizliðini gösteriyordu. Yüzü hep gülüyordu, iþin tuhafý ben bu hemþirenin yüzünü bir yerlerden hatýrlýyordum. Ama nereden?
 Hücrem Hücrem  (memet faruk)

Bireyin deðiþimi. Ýnsanýn; “düþünce, bilgi, fikir ve deðerlerden oluþan” bilincinin; sonucu olan eylemlerin tahlili. Ýnsan tabiatýnýn, temelini oluþturan fikirlerin; eylemlerine nasýl yansýdýðý. Entrika-tema: Siyasi, eski bir hücre mahkûmunun; ömür boyu kaçtýðý, insafsýz bir toplumun önyargýlardan, kurtuluþ yollarý aramasý.
 Kitap Kahramaný  (Esin Yardýmlý)

‘Ben bir kitap karakteriyim.’ dedi adam. ‘Yazýlmaya baþlanmýþ, kurgusu olan ama bitmemiþ bir romandaki tiplemelerden biriyim yani. Benim gibiler dünyada çoktur. Ya tekrar kitaplara dönmeye çalýþýrlar...’ Selçuk ve bana baktý..
 Yanký  (Ahmet Odabaþ)

bir dönem þiirlerini içerir
10 
 Köpeðin Adý Badi - 80 (Son Bölüm)  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bu eser yayýmlanýrsa, elde edilecek telif ücretinin tamamý “Sokak Hayvanlarýný Koruma Derneklerine” baðýýþlanacaktýr. ÖFH
11 
 Demokratik Deliler Devleti - 37 (Son Bölüm)  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Savaþýn ertesi günü.O günkü gazete manþetleri: Delice savaþtýlar ama zafer bizim oldu. Delilerin devleti yerle bir edildi. Deli hükümranlýðý buraya kadar. Savaþ bitti ama çok sayýda can kaybý ve yaralý var. Güvenlik güçleri baþarýlý bir operasyonla delilere “Dur!” dedi. Deliliðin sonu budur.
12 
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 32  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Daha sonra, ölü bir mahalleden geçtim biraz da korkarak. Tektük insan var. Kimse konuþmuyor, sokaklarda hiç çocuk yok. Bir tane motorlu vasýtaya bile rastlamadým, hayvanlarýn çektiði araçlara da. Kedi, köpek ya da baþka bir hayvan yok, yok... Bu ölü mahalleyi kanter içinde kalarak terk ettim. Kýrlara çýktý yolum.
13 
 Ülgen  (Sinem Baðcivan)

Ýyilik ve kötülük týpký karanlýk ve aydýnlýk gibi iç içe ve birbirlerini tamamlayarak bir insanýn içinde veya bir yerlerde öylece yaþarlar. Safi iyilik veya safi kötülük yoktur derler ama buna raðmen birileri iyi birileri kötü olur. Zaman bunu deðiþtirir mi?
14 
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 26  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Oradan ayrýldýktan sonra ne yapacaktým? Bu konuda herhangi bir planým yoktu. Yürürken bir karara vardým: Ýþte, artýk evsiz yurtsuz tam bir serseriydim; öyleyse orada burada sürterek hayatýma devam edecektim. Her yer benim evimdi, her yer benim yurdumdu.
15 
 Sigaram ve Sen.  (Elif Yýldýz)

Neden býrakýp gittin prensesini? Neden maddelere tutsak ettin beni?
16 
 Göçe Göçe - Köyümüz Yok Olmuþ - 48 (Son Bölüm)  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Köyüme yapýlanlar öfkemi kabartýyor, “Alýn apartmanlarýnýzý, fabrikalarýnýzý, otomobillerinizi, yollarýnýzý; verin Kýzýlpýnarýmý!” Diye baðýrmak istiyorum!
17 
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 31  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Tam o sýrada, yan odanýn kapýsý açýldý, üflesen yýkýlacak, çöp gibi, her tarafý buruþmuþ, yürümeye hali olmayan, iyi giyimli bir adam çýktý. Ýþte bana hakaret eden bu! Hemen üzerine atladým, boðazýna sarýldým, bütün gücümle sýktým sýktým sýktým..
18 
 Çikolata - 19  (Ezgi Yavuz)

"Her bir kelimen beni kendine daha da aþýk etmeni saðlýyor. O kadar bilinçli konuþuyorsun ki..." diyor. Gülümsüyorum.
19 
 Annem Olsaydý Elimden Tutardý (3)  (Hiþyar Arýkan)

Bir yandan terlerini silerken, diðer yandan da sigaralarýný yaktýlar. Masadaki içkilerinden birer yudum aldýktan sonra Nazan, dudaðýnýn kýyýsýna yerleþmiþ gülümseme ve gözlerinde, sevgiyle karýþýk bir ýþýltýyla Arzu’ya baktý. Arzu: “Ne o kýz, beni becerecekmiþsin gibi bakýyorsun” dedi gülerek.
20 
 Demokratik Deliler Devleti - 36  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Gözlerimi kapattým, birden Ýmparator'un gövdesi üzerime devrildi. Kendimi geri atarak kurtulmaya çalýþtýysam da kocaman gövdesi omuzuma çarpýp yere düþtü. Þaþkýn þaþkýn yerdeki adama bakmaktan baþka bir þey yapamýyordum. Tetiði ne zaman çektiðimi, nasýl çektiðimi hiç hatýrlamýyorum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Yanký
Ahmet Odabaþ
Roman > 1. Bölüm

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.