..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Kirazlar ve dutlarýn tadýný çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Beklenmedik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ayyuk.
Servet Alkan
Þiir > Garip

Ben Keçi severim kardaþ Keçi besleyeni Keçi seveni Keçi türevlerini Hikayelerini… Meraklý Özgüvenli Heyecanlý Sýcak samimi Ýlle de ; Angora Keçisini… Kezyazlar hariç… Ahfeþin keçisi ile Keçinin Ahfeþi… Ýnat mý inat/yav he he… Onlar yükseðe týrmanmayý marifet sayar Uçurumlara yalnýz týrmanmak deðil marifet Marifet insanlýða fayda da… Ey Günah keçisi, Keçileri kaçýran; Beni anlayacaðýný biliyordum Gel öpem…! Unutma; ‘’Aðaca çýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik
301 
 Yanlýþ Adrese Mektup - 3  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Metin’den ayrýlalý tam otuz dört gün olmuþtu. Görüyorsunuz deðil mi, bir yandan Metin’den ayrýlmakla iyi ettiðini söyleyen öte yandan da ayrýlýk günlerinin çetelesini tutan bir Nilay… Gururlu bir genç kýz! Ne gururu? Metin’in ayaðýna barýþmak umuduyla giden, gururunu ayaklar altýna almaya bile önemsemeyen bir Nihal.
302 
 Melekler Duraðý  (Gökçe Dölek)

Hepimiz otobüs duraðýnda saatimize bakýp beklemed,k mi? Bir kere olsun otobüsün saati olmasýn umrunuzda.
303 
 Kedi Mamasý  (ömer kýrat)

Hayvanlarýn akýl ve onun ürünü olan ahlak gibi þeylerden mahrum olduðunu düþünüyorsanýz bu öyküyü okumanýz farz olmuþ demektir.
304 
 Kelebek Misali Hayatlar  (Kerem Yüce)

Ya ben eksik okuyordum her seferinde bu kitabý ya sadece görmek istediklerimi görüyordum ya da hayat bana bu serinin tek bir kitabýný vermiþti bunca yýl boyunca...
305 
 Geceyarýsý Cinayetleri 2  (Fatih PESTÝL)

Her þeyin bittiði yerde baþlayan bir masaldý bu; bir söylence belki... Kimselerin bilmediði bir ezgi, hayatýn görmezden geldiði bir yazgýydý. Öyle ki mütemadiyen sevdalanmalar ve daha da mütemadiyen terk ediliþler üzerine kurulu bir yap-boz oyunuydu.
306 
 Van Gogh Gözleri  (Berna Köker Çelebi)

Van Gogh’un mutsuzluðunun çevresindekiler tarafýndan anlaþýlamamaktan kaynaklandýðý söylenir hep. Melankolisi ve uyumsuzluðu duyduðu yalnýzlýktandýr . Bunlar hakkýnda yazýlanlar. Þimdi sadece bir günlüðüne bile olsa kendimi onun yerine koyma fýrsatý bulmuþken yazýlanlarýn ne kadar eksik olduðunu görüyorum. Van Gogh bir açýdan þanslýdýr, çünkü gördüklerini tuvale aktarabilir. Resim, onun bir nebze olsun soluklanabildiði tek çýkýþ noktasýdýr. O yüzden kýsacýk ömrü boyunca fýrçasýný bir tas çorbaya tercih etmiþtir. Þanssýzlýðý ise þudur ki, görülenler ne olursa olsun görüldüðü þekliyle, yaþanýldýðý canlýlýk ve gerçeklikle aktarýlamaz tuvale. Hep bir þeyler eksik kalýr ve bu eksikliði sizin dýþýnýzda kimseler anlayamaz. Ýþte soluklanabildiðiniz tek çýkýþ noktanýz, bu yüzden ayný zamanda tabutunuz oluverir . Resim yapmak nefes alýp hayatta kalmanýn tek yoludur, ama bir taraftan da tablonuzda yansýtabildiðiniz kopyanýn, gerçeði yanýnda ki acizliði öldürür sizi.Van Gogh’un tablolarý onlara bakanlarda sevinç ve huzur duygularý uyandýrýr. Neþelendirir insanlarý. Çünkü hiç biri aslýný görmemiþtir... Aslýný görüp aklýný kaybetmemiþtir...”
307 
 Tv Kumandasý  (Kâmuran Esen)

Kimin aklýna gelir ki!
308 
 Hiç Kimseyle Konuþmayan Adam  (Özcan Çeltik)

Sýrtýna býçak saplanmýþtý sanki. Öylesine bir ansýzýnlýkla doðruldu, döndü arkasýna, parayý titreyen parmaklarýyla tutmakta zorlanarak aldý, göz göze geldiði adamýn belli belirsiz gülümsemesini belleðine fotoðrafladý, parayý sürücüye verdi, yeniden küçüldü paltosunun içinde. ‘’ Hiç kimseyle konuþmayan adam… O da yeni bir yaþama baþlamýþ olmalý… ‘’
309 
 Doðum Günü  (Caner Almaz)

Unutmaz insan, unutmaz asla, sadece alýþýr yokluða ve ne kadar zaman geçerse geçsin alýþmýþ olsa bile yokluk duygusuna, unutmayý istediði her neyse o, oradadýr, sadece üþümüþtür, soluktur rengi. Unutamamak, insanýn en büyük yeteneksizliðidir.
310 
 Yüzyýlýn Son Fýrsatý  (Güven Solak)

...tüm yaþadýklarýnýn hayal olma tehlikesini bertaraf etmek istercesine sað elini yumruk haline getirdi. Avucunun içinde sakladýðý küçük kaðýt parçasýný hissetmek istiyordu. Kaðýt bir davetle ilgiliydi.
311 
 Hayali Bahçe...  (dilruba eren)

hayatýný geçirdiði insanlarýn ikiyüzlü olduðunu duyduðu an bir bahçeden baþka ne isterdi ki? gerçekten ne isterdik ki baþka? o insanlarýn olmamasýný mý??
312 
 Anneme Ýnci Tanesine  (Necmettin Yalcinkaya)

“Ha abi bir de” dedi Nuri, “senin yolladýðýn ceketi hiç býrakmadý. Öpüp öpüp kokladý. Bunda Hacýmýn kokusu var, dedi. O yollamýþ bana”
313 
 Dragonya  (þahan çoker)

Sövmek istiyorum ama adam tabiatýn o güzelim dekorunda aykýrý þehirli bir trafik lambasý gibi duruyor. Aðlamak istiyorum...aðlamak istiyorum laaan... Aðlamaklardan bir ordu kurup bu adama saldýrtmak belki de...Oysa yalnýzca susuyorum susuþum haykýran bir
314 
 Dün Gece Neredeydin?  (yejades)

Kendimi çok hafif hissediyorum ve garip. Saat sabahýn beþi… Yaþadýðým yer hiç bu kadar güzel gelmemiþti bana. Bu oksijeni bu kadar temiz solmamýþtým. Ne de elbiselerim bu kadar da temiz olmamýþtý. Gün ýþýðý hiç bu kadar parlak deðildi. Yoksa rüyada mýyým?
315 
 Öylesine Bir Mektup  (Cansu Aksu)

Yüz sürmüþtür bir kere kaybolmaya hiç yaþanmamýþ çýðlýklar. Týpký sözcükler gibi !
316 
 Gazete  (Þenol Durmuþ)

Gazeteyi elime aldýðýmda, okuduðum o haberlerden hep ürkerdim.Neler oluyordu memlekette.Eþime çocuklarýma, bakardým.Düþünürdüm endiþe içerisinde...Bir adam gördüðü rüyadan sonra çocuðunu boðarak öldürmüþtü.
317 
 Düþmek - 4  (Caner Almaz)

Farkedilmeyenler kulubüne hoþ geldiniz.
318 
 Deniz ve Ben!  (Mustafa Cilasun)

Akþam dükkâný kapatmýþtýk, herhangi bir maðazaya giderek Mehmet’e takým elbise alacaktýk, birkaç yere baktýk, sonunda bir yerden, beyaza yakýn olan bir renk beðenerek, pantolonun hazýr hale gelmesini bekledik ve nihayet aldýk.
319 
 Kaçý Gecenin  (Mustafa)

hep bi terslik var kýrýntýlarý toplamaya çalýþýldýðýnda izleri,hep bir terslik var damlalarý yakalamaya çalýþýldýðýnda yerdeki izleri
320 
 Bir; Mayýs Ýntiharý  (Ömür Ýsfendiyaroðlu)

Hiç beklemediðim bir yerden alev alan...Hissettiðim soðuk bir rüzgardan kývýlcýma dönüþen bir öykü...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Teslimiyet
Samile yener
Þiir > Öyküsel
Gündüz Depremi
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Black Friday
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Miras
Kamil Erbil
Öykü > Beklenmedik
Evlilik Kâbusu
GAYE DÝLEK GEZER
Öykü > Beklenmedik
Prostat
Ömer Faruk Hüsmüllü
Öykü > Beklenmedik
Bir Ziyafet
Yûþa Irmak
Öykü > Beklenmedik
Yaban Arýsý
Talha Yaman
Öykü > Beklenmedik
Nokta
Hacer AKTAÞ
Öykü > Beklenmedik
Beyaz Türkler
mehmet avcý
Öykü > Beklenmedik
Mýsýrcý
Cafer ÞAHÝN
Öykü > Beklenmedik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.