..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Fýrtýnalar insanýn denizi sevmesine engel olamaz. -Maurois
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Fantastik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Semazen
Tayyibe Atay
Þiir > Aþk ve Romantizm

kloþ bir etek giyip döndüm durdum kendi yerimde .. aþk dedim döndükçe bacaklarýmý üþüten yele... sesli ya da sessiz harfler boyunca üfledim her yere... soðuldum!..

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Fantastik
61 
 Eski Dünya Masallarý - Bölüm 1  (Ýhsan Cihangir)

Öykü, uzun bir geçmiþin öyküsü
62 
 Balkondaki Adam  (Hulki Can)

Sanki kuzey demirçeken iðinden güney demiritene, devingen doðudan duraðan batýya, uçlarýndan tüm ýþýnýmlarýn, dönence, enlem ve boylamlarýn, yerküre ve suküre üzerine durmadan ateþ saçan büyük bir bulut geliyordu.
63 
 Þaþkýn Palyaçolar  (Bilge Akay)

Soylu, Cervantes'in Don Quijote kitabýný soruyordu. Ýstekte bulunan ve isteðin kendisi o denli gerçek dýþýydý ki, Bay x rahatlýkla karþýsýndaki adamýn zihninde yarattýðý bir imgeden baþka bir þey olmayacaðýný düþündü ardýndan tekrar kitaba gömüldü.
64 
 Zehir Fýsýldayan Köpükler  (Aslý Orhon Tunca)

“ Babaný deðiþtiremeyeceðimi anladýðýmda gerçekten onu sevmeye baþladým” demiþti annesi. Gülru’nun da kendini sevmesi, hatta hayatýný devam ettirebilmesi için öncelikle kendini olduðu gibi kabul etmeye baþlamasý gerekiyordu. Ama birtürlü baþaramamýþtý, gerekli de görmemiþti.
65 
 Plaza  (selim çok)

Hava bir acaip,bir soðuk,bir korkutucu,bir elektrikseldi.
66 
 Çið Söz…  (Þevket Baþýbüyük)

Bana göre ne yazarsan yaz, kaleminden çýkan kelimeler ham çýkmamalý. Söz, yazarýn yüreðinden demlendikten sonra mürekkep olup akmalý kâðýda: Yani demlenmeli, týpký çayýn demlendiði gibi. Veya köpük köpük içmeye hazýr Türk kahvesi gibi olmalý ve öyle yazýya geçmeli. Tiryakisi de bunu anlamalý, anlýyor da… Söz, kelimelere dönüþmeli kâðýdýn üzerinde. Kelimeler, rahmet bulutlarý gibi kümelenmeli, sonra; susuzluktan þerha þerha çatlamýþ topraðýn dudaklarýna deðmeli.
67 
 Karanlýk Köle  (mehmet burak yüksel)

Sevdiklerimiz ellerimizden alýnýrken, iki savaþçýmýzý büyücüyle savaþmasý için görevlendirdik. Kara Köle mutlaka efendisi ruh toplayacýsý büyücü ile birlikte yokedilmeli.
68 
 Çok Boyutlu Hikaye  (Oðuz Düzgün)

Adam yürüyordu evine doðru. Korkuyordu biraz da.
69 
 Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (6. Bölüm)  (Levent Ölçer)

Sýký bir vuruþ indi Althar'ýn üzerine. Kalkaný ile durdurdu cüce. Kolu vuruþun gücünü hissetti ama Althar sarsýlmadý. Aynen bir vuruþla kalkanýný devin bel kemiðine yandan geçirdi ve süratle yanýndan dönüp geçerken bir de elindeki silahýný diz kapaðýna vurdu. Berelenen bel kemiði ve parçalanan dizi yüzünden etdevinin dengesi bozuldu, sendeledi. Güçlükle ayakta kaldý. Cüce bir vuruþ ile belkemiðini yine yokladý ve yine süratle yer deðiþtirip saðlam dizin üzerine kapandý. Bir ýþýk tebliði çaktý. Bir kutsal ateþ topu daha gönderdi. Devin özü inledi. Dev hala dövüþme çabasýndaydý. Sakatlanmýþtý ama hala özünde güç vardý. Dayanýklýlýk týlsýmýyla iþlenmiþ devlerden biriydi bu.
70 
 Arif Bey  (Alaaddin GICI)

Yazý tam olarak düzenlenmiþ deðil taslak haldedir.
71 
 Avelon Krallýðý : Son Savaþ (Bölüm 4)  (mehmet burak yüksel)

Kaderleri verecekleri son savaþa baðlýydý.
72 
 Gölge  (Nergiz Þimþek)

Çevremizde gördüðümüz her þey, bir ressamýn kesin çizgiler konulamadan býrakýlmýþ yaþam tasvirinin eskizi gibidir. Çünkü burada gün ýþýðý yoktur. Her taraf gündüz aldatmacasý için lambalarla aydýnlatýlýr ve gece aldatmacasý için bir düðmeye basmak yeterlidir.
73 
 Sohbet  (Þebnem Piþkin)

Hþþþt… Sessiz olun… Duyuyor musunuz? Zamanýn ve mekanýn ötesinde, zamansýzlýðýn ve mekansýzlýðýn hüküm sürdüðü bir yerde kelimelere ihtiyaç olmaksýzýn bir sohbet sürmekte… Kulak verin.
74 
 Yaþam Hasatlayan Smir (2)  (Levent Ölçer)

Kýzýl Dolunay ve Smir'in öyküsü sürüyor. Bu bölümle birlikte 30 sayfa etti. Son bölüm birkaç gün içinde geliyor. 18 yaþýndan küçüklere tavsiye etmiyorum (þimdi kesin okurlar..)
75 
 Gizemli Mavi  (Nur Gayretli)

"Konu kýzý Mavi Þahinel." Faruk Þahinel duraksadý. Bu adý duymayalý o kadar çok olmuþtu ki. Kalbine yýllar önce gömdüðü acýsý yeniden alevlendi, gözyaþlarý halinde gösterdi kendini...
76 
 Aslan Sadýç  (Veysel Baþer)

Gýz, ele bir gözel olanda ki...Güneþ yüzlü, ceylan gözlü…Ahu bahýþlý, gül gülüþlü. Al yanahlý bal dudahlý. Ýpeh saçlý, galem gaþlý. Ýnci diþli, salýnarah gidiþli.
77 
 Oyun Bitti! Tekrar Oyna?  (Cengiz Arabacý)

Göðüslerine kadar düþen uzun, dolgun, siyah saçlarý, yeþile çalan mavi gözleri, dolgun dudaklarý ve top modellere dudak ýsýrtan düzgün fiziðiyle kendini beðenmekte oldukça haklýydý.
78 
 Yasak Meyve  (Ulaþ Tuzak)

Ýnci gibi parlýyordu dalýnda iken, sanki deðerli bir taþmýþ gibi yapraklarýn arasýnda.. koparmaya kýyamazsýn aslýnda ama biraz açlýktan, biraz meyvenin þehvetinden olsa gerek dayanamayýp atýyorsun elini dallarýn arasýndaki o cezp edici meyveye.. o kadar arzulu bir uzanýþ ki bu, oklasalar þimdi kolumu vazgeçirtemezler bu maceradan.. evet dokunabildim nihayet, baþka biþey gelmiyor elimden onu koparmaktan baþka..
79 
 2012: Ölülerin Ýntikamý (2)  (Levent Ölçer)

"Sokt..mun hunteri. DPSini si..m. Özlicez lan seni," diye üzgünce konuþtu Faruk. "Nerden çýktý bu iþ be olm. Ne güzel týngýr mýngýr gidiyoduk iþte. Hem zaten 2012'ye ne kaldý. Zaten kýyamet kopcak. Takýlsaydýk o zamana kadar böyle yumuþak yumuþak..."
80 
 Maçu Piçu'ya Varoluþ Yolculuðu  (DESPÝNA YILDIZ ÇAÐRI)

maçu piçu'ya uzanan bu varoluþ yolculuðuna götüren tüm varlýklara ve varolamamýþlara teþekkür öyküsü...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Çizikler
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Kayýp Yol
Timur KOHEN
Öykü > Fantastik
Secret War
Osman KESKÝN
Öykü > Fantastik
Bir Japonya Anýsý
Betty Blue
Öykü > Fantastik
Zaman Aðladýðýnda
selim çok
Öykü > Fantastik
Cadýlar Bayramý
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Robot Kartal
Serdar Yýldýrým
Öykü > Fantastik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.