..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Avukatlar da bir zamanlar çocuktular herhalde. -Charles Lamb
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - HASAN
HASAN - NOTER ONAYLI RÜYA
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  "Bayrak Benim Bayraðým - Sancak Benim Sancaðým (HASAN) 3 Eylül 2007 Lirik 


  Bayraðýný Sev Koru - Hainler Kirletmesin (HASAN) 3 Eylül 2007 Lirik 


  Bayraðý Bayrak Yapan - Þerefimiz Þanýmýz (HASAN) 3 Eylül 2007 Modern Epik 


  Aslýmýzý Bilelim - Kendimize Gelelim (HASAN) 3 Eylül 2007 Modern Epik 


  Ana Ana Baþ Tacý (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anam Otur Yanýma (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anamsýn Can Anamsýn (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Benim Can Benim (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Býrakma Beni (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Dedim Ben Ona (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Derse Bir Yürek (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Dersem Çýk da Gel (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Dersem Hep Kokla (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Diyorsa Sözler (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Diyorum Sobe (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Evin Direði (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Gülsün Sevinsin (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne ile Biter Dert (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne O Sözlerine (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


  Anne Severim Seni (HASAN) 8 Aðustos 2007 Didaktik 


 

 



BENÝM ANNEM MELEKTÝ
ANKARA’DA GÜNDÜZ KÝTABEVÝ’NDE
AYRICA ÝNTERNETTEN
ANTOLOJI COM
KÝTAP STORE
YENÝ SAYFA
WEBLEBÝ
KÝTAP YURDU
PANDORA

EDEBÝYAT SÝTELERÝNDE
ONLÝNE OLARAK
SATIÞI YAPILMAKTADIR.


BÝR KÝTAP DA SÝZ ALIN.KAMPANYASINA KATILINIZ! ÇOCUKLARINIZA ALACAÐINIZ HEDÝYE KÝTAP OLSUN.
ÞÝÝR KÝTABIMA PUAN VERÝNÝZ.1 EN KÖTÜ 10 EN ÝYÝ PUANDIR.YAZDIÐIM ÞÝÝRLERÝMÝ OKUMA FIRSATI BULDUYSANIZ, YORUMLARINIZLA DESTEK OLUNUZ. ARKADAÞLARINIZA E-MAÝL GÖNDEREREK BU BLOGCU SÝTESÝNDEN ONLARI DA BÝLGÝ SAHÝBÝ YAPINIZ.

BENÝM ANNEM MELEKTÝ

Þiir kitabýmýn tanýtýmýna destek olunuz. Tanýdýðýn kim varsa, bu yazýmý onlara da gönderiniz. Özellikle Ankara’da oturan bütün tanýdýklarýnýza ulaþtýrýnýz. Þiir kitabýmýn Ýnternet’ te, Antoloji Com-Gündüz Kitabevi tarafýndan tanýtýmý yapýlmaktadýr. Goegle’ den, BENÝM ANNEM MELEKTÝ-HASAN SANCAK yazdýðýnýz zaman þiir kitabýmýn tanýtýmý ile karþýlaþacaksýnýz.Tanýtýmý Türkiye’nin en büyük edebiyat sitesi ANTOLOJÝ COM
yapmaktadýr. ANTOLOJÝ COM’un üstünü týkladýðýnýz zaman karþýnýza kitabýmýn ismi çýkar. BENÝM ANNEM MELEKTÝ kýsmýný týklayýnýz. Açýlmasýný bekleyiniz. Puanla bölümüne basýnýz. Üyelik iþlemleri kýsmýný týklayýnýz. Açýlmasýný bekleyiniz. Karþýnýza çýkan üye olmak istiyorum kýsmýndaki yeri tekrar týklayýnýz. Açýldýktan sonra adýnýzý, soyadýnýzý, hiç kimsenin aklýna gelmeyen bir rumuzu, e-mailinizi yazdýktan sonra, beni kaydet denen yere basýnýz. Sizin e-mail adresinize otomatik olarak bir þifre gelecektir.O þifreyi GÝRÝÞ kýsmýndaki yere e-mailinizi ya da rumuzunuzu yazdýktan sonra ANTOLOJÝ.COM’ un verdiði þifreyi yazýyorsunuz. Kitabýn puanla kýsmýna tekrar geçerek, 10 yazarak puanladýðýnýz zaman kitabýmýn tanýtýmýna destek olmuþ oluyorsunuz. Ýsterseniz yýldýz tablosundan verdiðiniz oyu görebiliyorsunuz. Düþüncelerinizi de oraya yazýyorsunuz. Þiir kitabým Ankara’ da en büyük Kitabevi olan Gündüz Kitabevi:Demetevler 7.Sok. No: 7/b Yenimahalle /ANKARA Tel: 0312 3465457 info@gunduzkitabevi.com.tr www.gunduzkitabevi. com.tr adresi ve yeni açýlan þubesi Gündüz Kitabevi: Talatpaþa Bulvarý Çifteler Sok. No:7/a Hamamönü/ Ankara Doðumevi- Stat- Cebeci Yurdu arasýnda yerde ve onlarýn belirlediði büyük kitapçýlarda satýþý yapýlmaktadýr. Bu yemekte sizin de bir tuzunuz olsun.
.“Benim Annem Melekti.” Þiir kitabýna oy veren, yorumlarýyla destek olan bütün okuyucularýma saygý ve sevgilerimi sunuyorum. Ailenizle birlikte bir ömür boyu saðlýk, mutluluk, huzur ve esenlik dolu günler geçirmenizi Yüce Allah’tan diler, saygý ve sevgilerimi sunarým.
Mutlu olun. Sevgiyle kalýn.
Saygýlarýmla.



Orta Karadeniz Bölgesinin en þirin ilçelerinden biri olan, yeþille mavinin kucaklaþtýðý turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygý ve sevgilerimi sunarým. Adým soyadým Hasan Sancak’týr. Alaçamlý Halk Þairi, Reklâm Yazarý, Eðitimci, Gazeteciyim.24 senedir basýnýn içindeyim.51 yaþýndayým. Nagehan isminde bir kýzým, Alp Cihan ve Boðaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O dur, Onlar Analarýmýz, Benim Annem Melekti isimli üç tane þiir kitabým vardýr. Bu kitaplarýmla birlikte basýma hazýr 40 tane þiir kitabým ve 4000 tane þiirim okuyucularla buluþmayý beklemektedir. Ben, I Aralýk 2000’de gördüðü rüyayý notere onaylatan dünyadaki ilk ve tek kiþiyim. O tarihten itibaren de düþümde reklâm senaryolarý görerek, notere onaylattým. Bu tarihten sonra da reklâm senaryolarý yazmaya baþladým. 44 yaþýmdan sonra, aþaðýda gördüðüm ve notere onaylattýðým ilk gerçek rüya reklâm senaryom ile birlikte, reklâm yazarý oldum. Reklâm senaryo yazarlýðýna ilk adýmýmý attým. Þimdiye kadar þiir kitaplarým, NOTER ONAYLI RÜYA REKLÂM SENARYOLARIM, Notere onaylattýðým "Televizyonlar Ýçin 300 e yakýn Ýlginç Yarýþmalarým ile kamuoyunun gündemine geldim. Notere onaylattýðý 20 tane reklâm senaryom bulunmaktadýr. Bunlarýn sekiz tanesi rüya reklâm senaryosudur. Toplam 400 taneden fazla alternatif reklâm senaryom vardýr. Bu reklâm senaryolarýmý RÜYALARIMI ÇALDILAR!..Kitabýmda okuyucularla buluþturacaðým. Google’den Rüyalarýmý Çaldýlar, Blogcu Hasan Sancak, Noter Onaylý Rüya diye yazarsanýz onlarca haberlerimle karþýlaþacaksýnýz. Çok ilginç alternatif reklâm senaryo önerilerim vardýr. Aþaðýda notere onaylattýðým reklâm senaryolarýmý bilginize sunuyorum. Okuduktan sonra ihtiyacý olan þirketlerden ilgi, destek ve teklif bekliyorum. Daha fazla bilgiyi internet adresimden görebilirsiniz. Þiir kitaplarýma desteklerinizi bekliyorum. Faturasý kesilerek, þiir kitaplarýmýn iç karton kapaklarýnda renkli olarak, reklâmlarýnýzý yaptýrabilirsiniz.



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © HASAN, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 28.03.2024 11:38:12