"Ne kadar da çok 'yeni ben' görüyorum, eskileri yeterince 'ben' olamamış gibi." - Oscar Wilde"

Pkk Mazlumlar Topluluğuymuş!

http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=95876 yazısına yorumlarım ve yazarın cevabı.

yazı resim

Sayın yazar bana verdiği cevapta PKK'nın T.C' ye karşı suç işlediğini benim ise savunduğum düşüncelerimle insanlığa karşı suç işlediğimi ifade etmiş. Kendisi silahsız insanları, bebekleri yakan-öldüren bir örgütü özgürlük savaşçısı ve adalet peşinde mazlumlar olarak göstermeye çalışarak kime ya da neye hizmet etmiştir yazdığı satırları okursanız zaten siz de göreceksiniz.

Bu yorumu burada niye paylaştım?

Çünkü ağzı olan konuşuyor ve çünkü birleri işi boğuntuya getirip bu ülkeden parçalar koparmaya çalışıyor. Uyumayalım, uyandıralım, uyaralım. Bu ülke bizim, elin Avrupa Birliği fonuyla desteklenen bir avuç PKK sempatizanına ortalığı boş bırakmayalım. Askerlerimiz dağda silahla nöbet bekliyorsa benim de elimde iyi kötü tutabildiğim bir kalemim var. Kanımı mürekkep edip son damlaya kadar yazmaya devam.

Sayın yazara bir kez de buradan soruyorum; Sizi hangi Avrupa Birliği fonları destekliyor?

KİTAP İZLERİ

Dert Dinleme Uzmanı

Adalet Ağaoğlu

Adalet Ağaoğlu’nun ‘Dert Dinleme Uzmanı’: Toplumsal Bir Stetoskop Türk edebiyatının büyük ustalarından Adalet Ağaoğlu, uzun bir aradan sonra, yankıları bugün dahi süren "Dar Zamanlar" serisine
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön