"Erteleme, yaratıcılığın en az bilinen ve en çok uygulanan formudur." – Oscar Wilde (kurgusal alıntı)"

Sevgiliye Mektuplar 12

içten yazılmış mektuplar..

yazı resim

21.04
Merhaba...
Çok yoğun geçen günlerden sonra sana yazarak dinlenmek istiyorum biraz. Çok yoruldum. Sürekli bir koşuşturma sürekli bir hazırlık... Hep böyle olduğunu düşünmek bile istemiyorum.
Bunca zaman sadece yorgunluk değil hissettiğim. Yeni bir şeyler öğrenmek her şeye rağmen çok güzel. Özellikle salı günleri, bilgi bakımından ne kadar eksik olduğumu daha iyi anlıyorum.
Bir anım bir anımı tutmuyor benim sevdiğim. Bir an bakıyorum çok neşeliyim, gülüp eğleniyorum, bir zaman sonra bakmışım dalıp gitmişim. Özellikle müzik dinlerken oluyor bu. Bazı şarkılar çok etkiliyor beni. Farklı bir duygu bu. Hüzünlü ama aynı zamanda keyif verici.
Bugün kendimden çok bahsettim. Senin de yoğun günlerin ama az kaldı sabret sevdiğim. Yakında tüm bunları tatlı bir yorgunluk olarak hatırlayacaksın. Çok değil 6-7 ay kadar..:)
Dualarım hep seninle. İnan kendimden çok sana dua ediyorum. Galiba kendinden çok sevmek böyle bir şey...
Neyse sevdiğim.. Bu günlük yeter bu kadar. Her şey gönlünce olsun.
İyi Geceler...

KİTAP İZLERİ

Parasız Yatılı

Füruzan

Füruzan'ın "Parasız Yatılı"sı: Yarım Asırlık Bir Ağıt ve Direniş Bazı kitaplar vardır, yayımlandıkları anda klasik olurlar. Zamanın getirdiği edebi akımlardan, toplumsal çalkantılardan etkilenmeden, adeta kendi
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön