..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir sanatçý baþarýsýz olamaz; sanatçý olabilmek bir baþarýdýr. -Charles Horton Cooley
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik > Gülbahar Okumus




18 Kasým 2004
Kaybolmus Bir Kadin Öyküsü... 1  
Gülbahar Okumus


:BFBA:

KAYBOLMUS BIR KADIN HIKAYESI


Hikayemiz Dilan adli bir kadinin öyküsü................ikinci karekter de bir kadin adi Sanem.
Liseyi beraber okumus ortaokula dayali bir arkadasliklari var. Ikiside güzel arkadas ama aralarinda oldum olasi hissedilen icli bir kiskanclik bir rekabet var.

Dilan dogu kökenli ..sanem ise karadenizli bir kiz. Dilan cok güzel cekici ve caliskan bir ögrenci. Her zaman en popüler ve en dikkat cekici kizi dir okulun. Istedigi her erkegi pesinden kosturan. Bunun yanisira okulun ve sehrin en taninmis zengin ailelerinden birinin oglu Ersoyla ask yasayan biri. Lise hayati boyunca her gününü macerali ve hareketli geciren Dilan Ersoyla olan iliskisinde girdigi bir bunalimin sonucunda aniden Osman adli bir gurbetciyle evlenerek Isvicreye tasinir.

Sanemse lise boyunca dilanin gölgesinden siyrilmaya calisarak yillarini gecirir. Her zaman arkadasini icten ice kiskanir. Dilanin evlenmesiyle sekteye ugrar arkadasliklari. Aradan 8 yil gibi uzun bir zaman gecer.

Yillar sonra karsilastiklarinda iki arkadas......Birbirlerine baktiklarinda neler kazanip neler kaybettiklerini farkederler.

Dilan eskinin aksine artik kilolu, cocuklu mutsuz bir evliligi olan , siradan bir ev kadininidir.Senem ise aksine hala bekar ama eskiye nazaran cok daha güzel alimli ve erkekleri pesinden kosturan bir kadindir artik. Beraber gecirdikleri zaman icerisinde dilan 8 yil boyunca neler kaybettigini ve nelerden vazgectigini anlar. Yillardir neden mutsuz oldugunu kesveder. Sinirli yapisinin tek sebebi bastirilmis duygulari ve yasayamadigi hayalleridir. Ve sonunda uzun zamandir ne kadar korkak bir hayat yasadigini farkeder. Bu eski arkadas ona kendini unuttugu kendini hatirlatir.

Ve bir gece evliligini ve hayatini terkedip yepyeni bir hayata baslar. O saatten sonra sarkici ve artist olma sansi pek kalmamistir ama en cok istediginin aslinda bir kitap yazmak oldugunu farkeder. Ve ogluyla yeni bir hayata baslar. Bu hayatta artik ask , heyecan ve macera vardir. Bunun icin elinden geleni yapmaya karar verir. Uzun bir süre ne yapacagini bilmez halde saga sola saldirir. Mutsuz olur ama sonunda hayatla inatlasmaya karar veriri ve basarirda.

Aylar süren dietler, cilt bakimlari, yepyeni bir giyim tarzi, pisikoloji ve yüzlerce hayata dair kitaplar okur.

Artik eskisi kadar diri olmasada , yasina göre cok cekici güzel bakimli ve her seyden önemliside basarili bir is kadini oluverir. Ve ilk kitabi da kendi hikayesidir. Yazdigi öykülerden biri televizyon filmi haline getirilir. Istedigi seyleri basarmasi 3 yilini alir. Bu arada murat adinda biriyle internette tanisir. Bu zaman zarfinda sürekli yazisirlar. Ama bir türlü görüsmek istemez. Tanistiklari zaman büyünün bozulmasindan korkmaktadir.

Yillardir yasadigi kötü evliligin etkilerinden kurtulmak icin uzun süre pisikologla görüsür.Artik hayatini geri almistir ama Senem bunu daha ne kadar hazmedecektir ....
Cünkü dilanin yeniden dirilisi onda büyük yikimlara neden olmustur. Öyleki oda hayatinin macerasina atilmaya kara verir. Öyleki bu bir ask macerasi degil aksine bir cinayet fantezisidir.
Icinde her sey olan bir gercek bir öykünün ilk bölümü



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bir Deliyi Sevdim, Oda Beni Seviyor
Hayatimin Aski
Dilimde Abim, Kalbimde Babamsin Artik
Güllerin Hikayesi
Güllerin Hikayesi 2
Affet Beni Annecigim

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Seytan´a Satmisim Ruhumu [Þiir]
Ah O Kömür Karasi Gözlerin [Þiir]
Ali Kundilli Ýzle [Þiir]
Hayat Zormus Anne [Þiir]
Bir Gurbet Hikayesi [Þiir]
Dokunmakti Sana [Þiir]
Ben Varim... [Þiir]
Isigim... [Þiir]
Arkadas [Þiir]
Arkadasima, Canima [Þiir]


Gülbahar Okumus kimdir?

Aglamayi seviyorum, anneligide,yasamayi seviyorum, hayal kurmayida. Yazmak istiyorum hep yazmak , bir gün bu yazdiklarimla sesimi duyurmak istiyorum. Ama yazarlik adina , ama insanlik. . . . . . .


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Gülbahar Okumus, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.