"Benim için bir kitap, bir buz baltası olmalı, içimizdeki donmuş denizi kırmak için." - Franz Kafka"

Bir Tane Seni Sevmiyorum Bıraktın Ellerime

Hayat şıklardan ibaret değildir. Ama hayata dair şıklar oluşturur insanlar.Bu şıklardan doğrular ve yanlışlar üretir.Ömürboyu bir yanlışı yaşadığı da bir yanlışa tüm doğruları teslim ettiği de olur.Çünkü topu topu bir yaşamı olacaktır.Ve geriye baktığında olanlara tecrübe diyecektir.

yazı resim

Kelimeler dünyasında belki de en çok kullanılanı seni seviyorumdur.Çok kullanılır olmasının yanında cesaret
sınayan bir cümledir.Zamanla bağışıklık yaptığından ilişki içerisinde çokça tüketilir.
Bir insanın yüzlerce kez seni seviyorum deme hakkını kullanmasına itiraz etmeyiz.Çünkü her davranış,bir bakış,bir duruş,bir cümle bize bunu söylettirebilir.
Ama seni sevmiyorum cümlesi daha genel bir ifadeden ortaya çıktığı için bir sonuç cümlesidir.Seni seviyorum cümlesi ne kadar serseriyse,seni sevmiyorum cümlesi o kadar oturaklıdır.
Sonuç olarak bir seni sevmiyorum her zaman seni seviyorumdan daha samimidir.

KİTAP İZLERİ

Öyle miymiş?

Şule Gürbüz

Şule Gürbüz’ün Zaman ve Anlam Arasındaki Yankısı Bir kitabı roman yapan nedir? Belirli bir olay örgüsü, gelişen karakterler, diyaloglar mı? Şule Gürbüz’ün “Öyle miymiş?” adlı
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön