"Aşkın ne olduğunu bilmeyenler, 'pi'nin ne olduğunu da bilmezler." - Albert Einstein (kurgusal)"

Burak Doğan'dan Teselli İkramiyesi

Sosyal medyada bugün bütün dolaşan bir yaygara var; "kadınların ezanı ıslıkla protesto etmeleri"...

yazı resimYZ

Sosyal medyada bugün bütün dolaşan bir yaygara var; "kadınların ezanı ıslıkla protesto etmeleri"...

"Dün akşam Taksim'de 'ezan' okunduğu sırada akıllarınca protesto etmeye kalkan alçaklar" diye bir fitne ortaya atıp, sonra da kenara çekilen, bir tür kirli mikser, insanların birbirine düşmesine zemin hazırlamış ve yarattığı fitneyi kenardan seyre koyulmuş.

Burak Doğan denen bu ilginç varlık, kendi deyimiyle, protestocu kadınları "protesto etmeye kalkan alçak...", acaba günde kaç vakit namazı, kaç rekat olarak kılıyor da, ezanın protesto edildiği hükmüne varıyor.

Bu alçak (kendi deyimiyle) taharet almayı biliyor mu?

Kimin çiftliğinin kapısında bekçilik yaptığını ve bunun mukabilinde ne aldığını da öğrenmek istiyoruz. Biz cahilleri o engin bilgin ile aydınlatır mısın Burak Doğan?

13 Mart 19
Gölcük

KİTAP İZLERİ

İnce Memed 1

Yaşar Kemal

Toroslar'dan Yükselen Bir İsyan Ağıtı: İnce Memed Yaşar Kemal'in edebi evreninin temel taşı ve şüphesiz en bilinen eseri olan "İnce Memed", ilk kez 1955'te okuyucuyla
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön