"Yazmak, varoluşun o lanet olası boşluğunu doldurma çabasıdır, ta ki bir sonraki kahve molasına kadar." - Albert Camus"

Büyük Leylek Göçü

söylesene canım mommy, ayrılık bir başkasına kavuşmaksa, bu yaşlar niye?

yazı resim

...( 2 ) şahsımı kaybetmişken, ardıma baktım şöyle bir. arif i tecahül ederken, bildiklerim adıma yakıştırdı insan sıfatını. yasaktın oysa ki hayvan kalmaya. neyse sen besle karganı, ben yanıbaşında açlıktan ruhunu satarken. koktum, kokuştun.. bir tek kurban olduğum var, bir de adını andıklarında indireceğim bir boynum. çok şükür ki inancım inanmadı yokluğa... ve hiçlik bir öc kadar kıytırık bir fahişe. nefret mi, nefretim az önce kaybetti bakireliğini bir çift gözle. namus hiç bu kadar ihtiyaç olmamıştı. söylesene canım mommy, ayrılık bir başkasına kavuşmaksa, bu yaşlar niye?

...( 1 ) raconun gümbürtüye gittiği alemlerde, sıvanmışken kel kafalar boş laklaklarla, ağır bir masa donat bana mr.baba! lakin bir roman havası olsun yanıbaşımda en ağırından. ağrısın başım, ağrısın dişim. kulaklarıma vursun sızısı. hiçbir şey duymayım, hiçbir şey görmesin beni. söylesene çok mu hayal kurduk yine bu gece.

KİTAP İZLERİ

Çığırından Çıkmış Bir Dünya: Sosyal Sefaletin, Ekolojik Felaketin, Etik Yozlaşmanın Kökeni

Fikret Başkaya

Düzenin Çivisi Çıktığında: Kapitalizmin Büyük Yargılanması Fikret Başkaya, “Çığırından Çıkmış Bir Dünya” adlı eserinde sosyal, ekolojik ve ahlaki krizlerimizi tek bir kök nedene bağlıyor. Modern
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön