"Yazmak, aslında hayatın kendisidir; sadece daha az terleriz." - Charles Bukowski"

Of Allah'ım Of

İnsanın sinirleri bozuk olunca korkuları çok oluyor. Bu ara benim de çok korkularım var. Sinirlerim bozuk. Tarzım değil bu hayat. Sinirlerimi bozuyor. Bugün bilboartta bir reklama rastladım. Oksijen bedava, çayır çimen bedava, Telekom'la yaylada ev telefonu bedava diyordu. Ya ne demek çayır çimen bedava. Koyun muyuz, sığır mıyız bak yine sinirlerim bozuldu, korkularım arttı.

yazı resim

İnsanın sinirleri bozuk olunca korkuları çok oluyor. Bu ara benim de çok korkularım var. Sinirlerim bozuk. Tarzım değil bu hayat. Sinirlerimi bozuyor. Bugün bilboartta bir reklama rastladım. Oksijen bedava, çayır çimen bedava, Telekom'la yaylada ev telefonu bedava diyordu. Ya ne demek çayır çimen bedava. Koyun muyuz, sığır mıyız bak yine sinirlerim bozuldu, korkularım arttı. Bu aralar kiminle konuşuyorsam ya tövbe tövbe ya bi sus ya neden bağırıyorsun ya da saçmalıyorsun veya günaha giriyorsun diyorlar. Ben bu memlekette kiminle konuşacağım Allah aşkına. Bak yine sinirlerim bozuluyor. İçim ağlıyor içim. Adama soruyorum yoğun bakımdaki arkadaşımın eşi nasıl. Bana diyor ki bir eş nasıl olursa öyle işte. Ya ben hastanın eşinden endişeleniyorum, kendisine zarar vermesinden korkuyorum dediği lafa bak. Anlaşamıyorum, kimseyle aynı frekansta buluşamıyorum. Ya ben Moskova'dan mı yayın yapıyorum bu müslüman ülkede. Of Allah'ım of.

KİTAP İZLERİ

Ayaşlı ile Kiracıları

Memduh Şevket Esendal

Ankara'da Bir Apartman Dairesi: Cumhuriyet'in Mikrokozmosu Memduh Şevket Esendal'ın ilk olarak 1934'te yayımlanan ve adeta bir edebi zaman kapsülü niteliği taşıyan romanı Ayaşlı ile Kiracıları,
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön