"Yazmak, aslında sadece okumayı geciktirmenin bir yoludur." - Umberto Eco (kurgusal)"

Şafağa Çok Varken

umutlarımdın, ufkumdun, şafağımdın her karanlığın arkasından.şimdiyse gece gibisin...yalnız kaldığımdatek düşündüğüm, hem korkup hem muhtaç olduğumm.

yazı resim

düşünüyorum da daha ne kadar karşı koyabilirim içimdeki boşluğun her seferinde susturmasına beni ya da engel olmasına söylememe ta içimden gelenleri.
bilmiyorum şimdi havada bir adımım var düşmedi hala toprağa. ne yöne düşeek gölgem ya da doğrultu ne yöne?
cevapsız sorular çalkalanıyor kafamda. gözlerim anlamsız dalıp gidiyoruzaklara.uyku tutmuyor gece yarılarına kadar. ne zaman sabahı bu gecenin ya da bahar nr zamana?

KİTAP İZLERİ

Tutunamayanlar

Oğuz Atay

Tutunamayanların Edebi Ayaklanışı Oğuz Atay'ın anıtsal eseri "Tutunamayanlar", 1972'de yayımlandığında Türk romanında bir deprem etkisi yaratmıştı. Yarım asır sonra bile, bu sarsıntının artçıları edebiyat dünyasında
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön