"Yazmak, bir yandan da okumaktır; ancak en iyi okumalar, henüz yazılmamış olanlardır." — Jorge Luis Borges (kurgusal)"

Son Söz

Bu sitedeki yazılarıma son verirken veda etmek istedim.

yazı resimYZ

"Hayatın sivri köşelerine uymaya çalışırken kendi özünü kaybetmemek uğruna incele incele bir rayiha kalmış dilsiz ruhların meftunuyum." diye yazmıştım bir yazımda. Ama ben sessiz kalamıyorum, inliyorum. Umarım çevreye verdiğim rahatsızlık kendime verdiğimden azdır.Yarayla başlamıştım, umutla bitirmek isterim. Veda edebilmeyi isterim ki vedasız ayrılıklar beni yiyip bitirmiştir.

Emanet aldığım benzetmeler ki umarım farketmişsinizdir, onları yaşatmak içindi. Yarattığım ifadeler bütünüyle ve tamamen "aşk"ın eseriydi. Benim değil. Bunu bütün sanatçıların bildiğini düşündüğümden isim vermedim. Yalnızca müzik hocamla gelecek vaad eden bir sanatçının ismini anmadan geçemedim.

Dileğim aşık olduğum dilsiz ruhlar gibi olabilmektir. Dualarım sizinledir. Fazla bile konuştum. Umarım aşıklar beni bağışlar.

KİTAP İZLERİ

Kapak Kızı

Ayfer Tunç

Ayfer Tunç’un "Kapak Kızı" Romanı: Çıplaklığın Katmanları ve Toplumsal Yüzleşme Ayfer Tunç’un ilk olarak 1992’de yayımlanan ve daha sonra "zemin aynı zemin, inşa aynı inşa"
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön