"Yazmak, aslında kendime yazdığım mektuplardır; ama neyse ki postacım bazen başkalarına da dağıtıyor." - Umberto Eco"

Yeni Bir Yıl

Mutlu bir sene diliyorum...

yazı resimYZ

2008 yılıyla ilgili nelere imza attık kim bilir?

Ben saymadım.

Hüzün de demlendi, mutlulukta…

Kayıplarım da oldu kazançlarım da…

Hiç çaresiz hissetmedim kendimi ama ‘Güçlüyüm ve asla yıkılmam!’ edalarıyla da bilmiş bilmiş dolaşmadım etrafta… Kusurları yine görmezden geldim, kırgınlıklarımı kinle büyütmedim, masaya sert yumruklar indirmedim.

Yazdım, konuştum, dinledim, öğrettim ve öğrendim.

Bu yıl da yine evden çıktığım her gün pencereden el sallayarak beni uğurlayan anneme öpücükler gönderdim, babama bol bol şımardım, dostlarımla toplasak kırk bin yıl hatır sürdürecek kahveler içtim, sevdim, sevildim, güldüm ve güldürdüm.

Yüreğimi ağzımda hissettiğim büyük heyecanlar da yaşadım boş boş bakışlarda asılı kalan umursamazlıklar da… İyi niyeti temsil eden her adımı koşarak karşılarken kötü niyetle beslenmiş her adımdan telaşla kaçtım! Özledim, özlendim; kimi zaman kavuştum, kimi zamansa kavuşamadım:)))

Ama her şeye rağmen değişmedim; değişmeyi istemedim!

BİNNUR EDİSAN

KİTAP İZLERİ

İyilik

Şebnem İşigüzel

Bir Yalancının Son İtirafları: Şebnem İşigüzel’in “İyilik” Romanında Parçalanan Bir Hayat Şebnem İşigüzel, çağdaş Türk edebiyatının en cesur seslerinden biri olarak, okuru her zaman rahatsız
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön