..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Eðer bir kelebeði sevebiliyorsak, týrtýllara da deðer vermemiz gerekir. -Antonie de Saint-Exupery
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Erotik > s-ilgi




3 Þubat 2010
Matematik  
s-ilgi
on’dan geriye doðru sayýyorum. sonra durup o’ndan geriye doðru sayýyorum. matematiðim o kadar zayýf ki bir türlü “sýfýr” diyemiyorum.


:BIHE:

on’dan geriye doðru sayýyorum. sonra durup o’ndan geriye doðru sayýyorum. matematiðim o kadar zayýf ki bir türlü “sýfýr” diyemiyorum. evet, gitti. on günlüðüne. ama dönecek. iyimser tarafým bunu söylerken, gerçekçi tarafým soruyor: dönecek de nereye dönecek? cevabým yok bu soruya. aslýnda hiçbir soruya cevabým yok. eðer bir sürü soru varsa ve senin bunlarýn hiçbirine cevabýn yoksa, ya çok cahilsindir, ya sorularýn ait olduðu dünyaya ait deðilsindir. biliyorum ki ikincisi. ayný dünyada deðiliz. hatta ben dünyada bile deðilim. uzay boþluðunda asýlý kalmýþ bir yýldýz gibiyim. yýldýza benzetince durumum havalý oldu biraz. aslýnda iþi bitmiþ, görevi tamamlanmýþ ve orda unutulmuþ uydular gibiyim. anlamsýz yani. belki bilmediðim bir galaksiden, gezegenden birileri gelip bulurda neymiþ bu diye bakar. o zaman bir veri olurum en azýndan.
yalan söyledim geçen gün. üç gün önce tam olarak. nasýlsýn, dedi. iyiyim, dedim. yalandý bu. ama daha büyüðünü sonraki sorusuna sakladým. ne yaptýn, dedi. seviþtim, dedim. uzun süre sessiz kaldý. dünyada baþka erkek kalmasa bile benimle seviþmeyecek biri, gidip baþkasýyla seviþtim diye üzülmüþtü. bir sürü þey söyledi. en komiði, beni severken bunu nasýl yaparsýn, demesi oldu benim için. daha bir gün önce kendisini sevdiðime asla inanmadýðýný, söylediklerimi uydurduðumu, býrak sevmeyi seviþmek için bile kendisine karþý bir þey hissediyor olmadýðýmý vs vs vs söyleyen biri bu gün baþkasýyla seviþtim diye üzülebilir miydi? inanmadým tabi. ama detaya girdim. çok güzeldi, dedim. aðzýna bile aldý, dedim. beþ saat içinde tam dört kez seviþtik, dedim. yataktan hiç çýkmadýk, dedim. eve girer girmez yataða girdik, ilk seviþmeden sonra þarabýmýzý açtýk sonra da bir yandan þarabýmýzý içip bir yandan seviþtik, dedim. penisimi kadehe sokup sonra da þarabý içirdiðimi, kadehten biraz þarap döküp, göðsünden göbeðine inen þarabý yudumladýðýmý, hatta kasýklarýna doðru akýtýp kýllarýn arasýndan süzülen þarabý içtiðimi bile söyledim. çok üzülmüþ gibi yapýp bekleyerek veriyordu tepkilerini. tepkilerinin hepsi kýrýlmýþ, üzülmüþ, incinmiþ birinin tepkileriydi. yüzünü göremiyordum, konuþma msn’de geçiyordu. ve ben biliyordum. kýrýlmamýþtý, darýlmamýþtý, üzülmemiþti. mýþ gibi yapýyordu. cevaplarýnýn gecikmesi o sýrada baþka biriyle kýrýþtýrýyor olmasýydý. farkýndaydým. ama aklýna sadece küçük bir soru iþareti düþürmek, acaba dedirtmek yetecekti bana… öfkelendi ayrýntýlar karþýsýnda. baþým aðrýyor, uykum geldi gibi bahanelerin hepsini sýralayýp gitti.
ertesi gün görüþtük iþyerinde. üzgün çok üzgün görünüyordu. konuþmaya çalýþtým. sesi kýrýlgandý, titrekti. çok üzülmüþ gibiydi. kýsa kesti. git, dün kiminle seviþtinse onunla konuþ, dedi. gözleri doldu. aðlamak üzereydi. dur, dedim. ve yalanlarýmý bir bir anlattým. gerçekte bir gün önce ne yaptýðýmý. gözleri ýþýldadý, yüzüne bir gülümseme yayýldý.
hayýr. üzüldüðünü sanmýyorum gerçekten. kýrýldýðýný hele hiç. peki niye söyledim. söyledim çünkü az daha sürdürsem yalaný, çok üzülmüþ numarasýnýn devamý olarak aðlayacaktý. ve ben aðlamasýna dayanamazdým. numara olduðunu bilsem bile.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn erotik kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Aþkýn Aþrabý Þarabýn Aþký
Minyatür Fahiþe
Hay Bir Kunduz

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Lucifer'in Þarkýsý
Yaþadýklarýmý Seçtim Yazmak Ýçin
Kýsaca

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Deneme - Yanýlma Sýnavý [Deneme]
Sen Eyyyy! [Deneme]
Aþk ve 31 [Eleþtiri]


s-ilgi kimdir?

daðýnýk ve kýrýlgan

Etkilendiði Yazarlar:
Vüs'at Bener, B.Karasu, Y.Atýlgan, O.Atay, E.Ayhan, Ý.Özel, E.Cansever J.L.Borges, J.Cortazar, C.Meriç, AH Tanpýnar!


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © s-ilgi, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.