"Yeni yıl kararlarını tutmanın en iyi yolu, onları hiç almamak... ya da en azından, kimseye söylememek." – Oscar Wilde"

s-ilgi

Matematik

on’dan geriye doğru sayıyorum. sonra durup o’ndan geriye doğru sayıyorum. matematiğim o kadar zayıf ki bir türlü “sıfır” diyemiyorum.

Minyatür Fahişe

perspektifi ve hafızası yoktu. bir biraya sevişiyor ve sonra büyük bir aşk yaşamış gibi anlatıyordu. onu tanıdığımda son sınıftaydı. çok bilinen bir üniversitenin tercih edilen bir bölümünde. ve en son, üç yıldır dersinden kaldığı bir hocasının aletini emmiş, okulu bitirmişti.

Aşkın Aşrabı Şarabın Aşkı

şişeyi boşaltmamıza rağmen kafalarımız hala yerinde sayılırdı, o zaman ikimiz de şarabın yalnız başına duyularımızı altüst edemeyeceğinin farkına vararak, öyle olmamız gerektiğini düşünüp sarhoş numarasına başladık.

Deneme - Yanılma Sınavı

Hayat bir romanı okuyup beğenmek, hayat aç karnına sigara içmek, hayat bir şarkıyı yarısından söylemeye başlamak, hayat nefret etmek, okkalı küfürler savurmak, hayat otobüs beklemek, sevmediğin adamı görmezlikten gelmek, hayat bir dostu sıkıca kucaklamak

KİTAP İZLERİ

Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı

İlber Ortaylı

Cumhuriyet'in Mirası ve Geleceği Üzerine Bir Sohbet Milletlerin kurucu yüzyıllarıyla hesaplaşması, kopuş ve devamlılık arasındaki o hassas dengeyi sorgulaması, tarih yazımının en çetrefilli alanlarından biridir.
İncelemeyi Oku
Başa Dön