"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

Etem Levent Bakaç

Ters Akan Irmak

43 yaşında olan avukat Nesrin hafta sonunu yıllardır görmediği arkadaşıyla geçirmek üzere Sinop'a doğru yola koyulur. Hafta sonunun tam bir kabus haline geleceğini, gerçek ile hayallerin içinden çıkamayacağını henüz bilmemektedir.

Osuruk Otu Salatası

Büyükçe odanın köşesindeki mutfağa benzemeyen eğik tezgah üzerinde kimsenin bilmediği – belki de bir anlamda var olmayan – mezeleri hazırlarken tam olarak tanımlayamadığı bir beklentisizlik içerisindeydi. İçindeki beklentisizliği o denli yoğun olarak hissediyordu ki, bu beklentisizliğin varacağı durum bir beklenti halini almıştı.

KİTAP İZLERİ

Gözyaşı Konağı

Şebnem İşigüzel

Osmanlı Sürgününde Modern Bir Kadının Sesi Şebnem İşigüzel, Gözyaşı Konağı’nda, 19. yüzyıl Osmanlısının boğucu atmosferini, ataerkil bir ailenin baskısıyla Büyükada'ya sürgün edilen genç bir kadının
İncelemeyi Oku
Başa Dön