"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

Feraset Zamanı

Öncelikle bu sıkıntılı süreçte en büyük risk altında çalışan sağlık personellerini hem kutluyor, hem de sağlıklarında hiçbir sorun yaşamamalarını diliyorum.

yazı resimYZ

Öncelikle bu sıkıntılı süreçte en büyük risk altında çalışan sağlık personellerini hem kutluyor, hem de sağlıklarında hiçbir sorun yaşamamalarını diliyorum.

Ben on sekiz yıldır iktidar olan AKPnin bugüne kadar doğru bir karar aldığını, halkın yanında olduğunu, birlik ve bütünlük için bir çaba sarf ettiğini görmediğim gibi, bir aile şirketi gibi devlet imkânlarını kişisel çıkarları doğrultusunda kullanmaktan başka bir çalışmasını görmedim.

AKP zihniyeti yeni değil. 1946 yılında başlattıkları uğraşlarla bugüne kadar, kısa kesintiler olsa da, aynı şekilde geldi. Bu zihniyeti tasvip etmem, etmenizi beklemem ya da istemem mümkün değil. Böyle bir şeyi istemem demek, kendime, ülküme ihanet olur.

Ne var ki, bugün geldiğimiz durum olağanüstü bir durum ve bu durumdan en az zararla kurtulmanın tek yolu, hükümetin aldığı tedbirlere ve kararlara uyarak, hükümete destek vermektir.

Her türlü eleştiri ve karşı çıkışları şimdilik kesinlikle bir kenara bırakıp, ülkemizin ve milletimizin geleceği için, neye katlanmamız gerekiyorsa, ona katlanacağız.

Bugünler atlatıldıktan sonra, daha dikkatli, daha duyarlı olarak, yaşamımıza etki edecek oluşumları gözden geçirerek, bilinçli ve milletin yararına kararlar almamız elbette elzemdir.

Bugün birlik günü, bugün birlik olamaz da, bölücü bir takım alçakların videolarını seyredip sırıtırsak, devlet dirliğini ve kendi mutluluk umutlarımızı da bir gülücüğe kurban verebiliriz.

Mustafa Kemal sağduyusu ile hareket ederek, bu musibetten bir an önce kurtulma dileğiyle...

20 Mart 20
Gölcük

KİTAP İZLERİ

Nohut Oda

Melisa Kesmez

Melisa Kesmez’in ‘Nohut Oda’sı: Eşyaların Hafızası ve Kalanların Kırılgan Yuvası Melisa Kesmez, üçüncü öykü kitabı "Nohut Oda"nın başında, Gaston Bachelard'dan çarpıcı bir alıntıya yer veriyor:
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön