"İnsanoğlu o kadar tuhaf ki, ayakkabısındaki taşla uğraşırken, koca evrenin sırlarını çözmeye kalkar." - Douglas Adams"

Deneme

yazı resim

Zamanın Önemi

sevdiklerinize değer verdiğinizi düşünüyorsanız , ihtiyacı oldukları zamanda yanlarında olmaktan kaçınmayın.Unutmayın ki, zamanında müdehale edilmemiş bir yara ömür boyu kanamaya mahkumdur.

Böyle Töre Olmaz Olsun

Bir şeylere karar vermek bile o işin yapılanmasında olumlu bir adım değil midir sizce de? Madem ki şu anda oralarda ardı ardına yaşananlar içimizi yakıyor, yüreğimizi sızlatıyor o halde bir yerlerden ses vermeliyiz bizlerde.

Tenine Değmeden Düşlerim (Bülent Yalçınkaya)

Kravatımı bağlıyorum,ceketimi giyiyorum,şoförümü çağırıyorum.(sende yoksulluk kahve köşelerindeki konuşmalarında mı kaldı)Eşim beni öpüyor sonra işime gidiyorum.Bana imzalatılan belgeleri düşünemiyorum,sahiplendiğim kadın beni şehvete yenik mi düşürüyor diye geçiyor…(bu somut şeyler mi seni hayallere sürüklemiyor,çok tehlikeli hayallere sürükleniyorsun)

Başa Dön