Halkını Düşünen Padişah
Yüzyirmi yıl kadar önce yaşanan bir ekmek zammının perde arkası.
"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."
"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."
Yüzyirmi yıl kadar önce yaşanan bir ekmek zammının perde arkası.
İslam’ın Almanya’ya ait olup olmadığını elbette bir kısım duygusal siyasilere soracak değiliz. Bu soruyu sadece; bilime, tarihe, edebiyata, sanata ve günümüz gerçekliğine sormamız yeterlidir.
Milletin malını,bedava diye millete veren,fakir zengin ayırt etmeden Temmuz sıcağında vatandaşa rüşvet gibi dağıtılan Oy kömürünün bedeli ortaya çıktı sonunda.
"Televizyon ne derse onu yapmaya başladınız. Onun gösterdiği gibi giyiniyor, onun gösterdiklerini yiyorsunuz. Çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz; hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz. Allah aşkına, sizler gerçeksiniz! Hayali olan ekrandakiler…”
Hocam,şimdi bana boğaz manzarası anlatma ben orada doğdum,büyüdüm zaten.Sen bana bu yazdıklarımı anlat.Ama Nurcu ağızlarıyla yapma sakın bunu.Güzel Türkçemizi kullan,anlaştık mı?
Siz, kendini çok şey bildiğine inandıranlar takımı…
YouTube'ye giriş yeniden yasak. Yasakların sonu nereye gidecek???
Siz, savaşı bir ayyaşın düşkünlük histerisiyle talep ederken, tarifi imkansız bir şehvetle arzularken, savaşta çocukların öleceğini, anaların ağlayacağını, göçlerin yaşanacağını bilmiyor muydunuz?
Evrimcilerin ileri sürdükleri iddialara Müslümanlar yıllar boyu "evrim yok, Allah yarattı" diyerek cevap verdiler. Çünkü evrimin iddialarını çökertecek bilgiye sahip değillerdi ve bu nedenle Yaratılışın delillerini gösteremediler.
Mevleviliğin morfolojik yönü, biçimsel yapısı, özü, ortaya çıkış nedenleri, Mevlevihanelerin özellikleri, yönetimleri, örgütsel yapıları, ayinleri, törenleri, Mevlevilerin giyimleri, gelenek ve göreneklerini hakkında bilimsel ve nesnel bilgi edinmek istiyorsanız bu kitabı okumanızı öneriyorum.
“ESKİ ÜLKÜCÜ” sıfatını yakıştıranlara ÜLKÜCÜ ESKİMEZ diyerek sözlerime başlamak istiyorum…
Bazı anketlerde üç şıklı sorular sorulur: “Evet”, “Hayır”, “Fikrim Yok”
Soru her ne kadar masum gibi dursa da bana pek masum gelmez. Bilmiyorum, edebiyatçılar ya da felsefeciler ne derler bu hususta.
Soru garip, eğer kesin neticeli bir anket ise neden fikrim yok şıkkını koyarlar.