..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bazen evrende yalnýz olduðumuzu düþünürüm, bazen de olmadýðmýzý. Her iki durumda da bu düþünce beni afallatýr. -Arthur C. Clarke
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Fantastik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ayyuk.
Servet Alkan
Þiir > Garip

Ben Keçi severim kardaþ Keçi besleyeni Keçi seveni Keçi türevlerini Hikayelerini… Meraklý Özgüvenli Heyecanlý Sýcak samimi Ýlle de ; Angora Keçisini… Kezyazlar hariç… Ahfeþin keçisi ile Keçinin Ahfeþi… Ýnat mý inat/yav he he… Onlar yükseðe týrmanmayý marifet sayar Uçurumlara yalnýz týrmanmak deðil marifet Marifet insanlýða fayda da… Ey Günah keçisi, Keçileri kaçýran; Beni anlayacaðýný biliyordum Gel öpem…! Unutma; ‘’Aðaca çýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Fantastik
21 
 Robot Kartal  (Serdar Yýldýrým)

Profesör Jack Stingo üniversitedeki görevinden arta kalan zamanlarda laboratuvar haline getirdiði evinin bodrum katýnda çeþitli deneyler yapýyor, yeni buluþlar gerçekleþtirmeye çalýþýyordu. Son birkaç yýldýr bütün dikkatini robot kartal yapýmýna vermiþ ve çalýþmalarýný bu yönde yoðunlaþtýrmýþtý. Gerçi þimdiye kadar iki robot kartal yapmýþ ve bunlarý þehrin varoþlarýndaki evinin geniþ bahçesinde uzaktan kumanda ederek uçurmuþtu, ama onun asýl amacý bu deðildi.
22 
 Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - )  (Levent Ölçer)

"O halde gazabýmý alacaksýnýz!" diyerek cevabý hemen yapýþtýrdý Auruz Vektashi. Sesi soðuk ve ürkütücüydü. Pek çok savaþçý bu ses yüzünden bile arkasýna bakmadan kaçmaya baþlayabilirdi. Sesindeki efsunlar þimdi çok daha karanlýk ve yýkýcýydý. Ama bazýlarýný hiç mi hiç etkilemiyordu bu dehþetli efsunlar... "Sen daha önce benim ünlü ve muhteþem deðneðimi alacaksýn, hem de köküne kadar!" diye araya giren, kemerinin önününde asýlý sallanan koca büyülü deðneðini eliyle saða sola anlamlý anlamlý sallayan bembeyaz ve gümüþlü, ýþýltýlý cüppeli rahip Theoros idi. Liç bu ahlaksýz göndermeyi almýþtý ve cevaben kükredi.
23 
 Gizemli Yedi Canavar ve Büyük Savaþ!  (Selin Araç)

Altýn tasla üzerlerine dökülen, acý ruhlarla yedi canavar, görünmeyen evin yýkýk merdivenlerinde, sonsuz amaçlarýný konuþuyordu! Bize sunulan kötülük kasesini, deli ama sinsi yöntemlerle kullanalým, zararýn en büyük boyutlarýný, etrafa hýzla yayalým diyordu!
24 
 Eski Dünya Masallarý - Bölüm 3  (Ýhsan Cihangir)

Öykü, uzun bir geçmiþin öyküsü
25 
 Neanlar (1)  (E. Asým Öztürk)

Yirminci Yüzyýl yaþayanlarýný kýsaca Yirmilikler olarak adlandýran Neanlarýn, tarih kitaplarýnda yazýlanlardan farklý özellikleri de vardý…
26 
 Öðrendim Ki, Kleopatra Hiç Bir Zaman Kleopatra Deðilmiþ...  (Esin Yardýmlý)

Aslýnda... 21. yüzyýlda Mýsýrlýlarla ilgili bir kitabý okurken bir mýsýrlýnýn size karþý çýkmasý ne kadar normalse bu da o kadar normaldi...
27 
 Son Ejderha 2- 21. Yüzyýla Yolculuk  (Gülfem Elif Hanhan)

Genç kýz aniden –ve belirgin bir zafer duygusuyla- gözlerini açtý. “Ýþte þimdi yakaladým seni.....”, sözlerini tamamlayamadý. Gözleri faltaþý gibi açýlmýþ, fare, sinek, börtü-böcek benzeri birþey olduðunu düþündüðü davetsiz misafirine ba
28 
 Özgürlüðün Kanatlarý  (Þevval Ceylan)

Hiç bu hayatta boðulduðunuzu hissettiniz mi? Çevrenizden, insanlardan hatta bu dünyadan tamamen kurtulmak? Belki de sadece özgür olmak? Hikayemizde bütün bu hisler arasýnda kurtulmak için çýrpýnan Bayan Hiç kimse bir gün gizemli bir tabloya giriyor ve hayatýný deðiþtiriyor.
29 
 Bekareti Bozulmuþ Kahkahalar Orkestrasý  (selim çok)

domino oynayan hayallere vanilyalý votka karýþýmý süt içirip bayýlttým.kahvenin heryerine iþedim.süresiz kapatýlmasýna neden oldum zannediyordum.oysa süresiz kapatýlma nedeninin merihli hamamböcekleri olduðunu söylediler.
30 
 Ordu Olmayan Adam  (ömer kýrat)

Ünlü yönetmen Coen kardeþler, tek bir silahlý kiþinin bütün kötü adamlarý öldüremeyeceðini kanýtlamak için "Tek Kiþilik Ordu" olgusuyla ilgili bir film yaparlar. Orda Olmayan Adam filminden hemen sonra...
31 
 2012: Ölülerin Ýntikamý (3)  (Levent Ölçer)

Zombiler mi?" diye kahkahayla gülerek konuþuyordu loncanýn afacan çocuðu, "ya saçmalamayýn abi ya bu ne böyle? Birisi interneti mi komple hekledi? Kim yaptýysa helal olsun. Olm bu çok iyi ya! Her yerde bunlar var. Yalnýz zombiler çok kliþe olmuþ. Efektler de biraz zayýf, pek gerçekçi durmuyo zaten.
32 
 Ölümsüzlüðe Geçen Çoban  (Tuna M. Yaþar)

Mesut “Bizim için burada sadece müzik söz konusu. Ama istersen sigara içebilirsin. Yiyeceðe gelince yalnýz bozdurduðumuz altýnlarýn parasýný kullanabiliriz. Baþka türlü para kullanamayýz. Ve þu an caným fena halde pizza çekiyor.” Dedi. Gece onlarýndý artýk. Müzikte dinleyecekler pizza da yiyeceklerdi.
33 
 Kimsesiz  (Ýbrahim Kilik)

Dün gece, hüznü koynuma alýp sabahladým. Bakýþlarýndan yüreðimde kalan son katre de kirpiklerimden düþtü. Teselli sözcüðünün en uzak anlamýný aradým lügatlerde bulamadým. Sonra alelacele çevirdim lügatin sayfalarýný vefa sözcüðünü anlamýný okumak için. Ýçinde sen yoktun. Yalnýz bir tebessümün yadigar kalmýþtý maziden. Onu astým yüreðimin cidarýna. Kimseye bir þey söylemeden seyre daldým.
34 
 Cadýlar Bayramý  (Tuna M. Yaþar)

Aramýzdaki cadýlar öyle gizli ki. Bizler uyuyunca faaliyete geçerler.
35 
 Labirentteki Büyük Sýr!  (Selin Araç)

Kekeme adam arkasýna yaslandý. Düþlediði büyük sýr kanlý býçaðýn ucunda alýþýlmýþ bir iz gibi duruyordu! Bahçenin ortasýndaki ahþap ev, ölümün soðuk yüzünü canlý ve boðuk þekilde izleyicilerine gösteriyordu. Kapý ardýna kadar açýlýnca, kekeme adam ayaða kalktý. Odanýn en kuytu yerinde, karanlýða gömülen mavi labirent masanýn üzerinde duruyordu.
36 
 Pegasos'un Kanatlarýnda Yaþamak  (Simten K. Ataç)

O kanatlar ile uçmak þansýna tekrar sahip olsak biz ölümlüler, nereye doðru kanat çýrpardýk acaba?
37 
 Bir Tanrýnýn Günlüðü  (Dicle Guntas)

...yaðmur dinince de geri dönecekti zaten Olimpos’a. Müstakil bir evin çatý katýnda oturuyordu þimdi. Havanýn soðuduðunu hissetti ve iþaret parmaðýný þömineye yöneltti. Tek bir kývýlcýmla yakmýþtý.’Her zaman ki gibi mükemmel’ diye düþünüp gülümsedi. Kendini fazla beðenmiþ falan deðildi, sadece mükemmellik onu o yapan özelliklerden biriydi.
38 
 Kanatlardan Sonraki Ýpek Kuþaðý  (selim çok)

Nasýl oldu da muz likörü içtim? Yaþama olanaksýzlýðýný nasýl kanýtladým? Burasý neden bir muz cumhuriyetiydi?
39 
 Tanrýça Ýsisin Kütüphanesi  (Tuna M. Yaþar)

Arkaik gizemi çözen onun zaferi ile sarhoþ olur.
40 
 Yeþilgözlü Þeytan'ýn Gecesi  (Levent)

“Zamanýn bir yerinde seni yeniden bulacaðým, seni yeniden kucaklayacaðým aþkým.” Zehir bu yeminin ona edilmediðini bildiði halde umursamadý. Rolünü memnuniyetle oynadý. Yanaðýndaki ele nazikçe uzandý. Ellerin temasý önlenemez biçimde iki ruhu birbirine dokundurmuþtu. Farkýnda olmadan dudaklar buluþtu. Gecenin içinde zaman durmuþtu adeta.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Çizikler
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Kayýp Yol
Timur KOHEN
Öykü > Fantastik
Secret War
Osman KESKÝN
Öykü > Fantastik
Bir Japonya Anýsý
Betty Blue
Öykü > Fantastik
Zaman Aðladýðýnda
selim çok
Öykü > Fantastik
Cadýlar Bayramý
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Robot Kartal
Serdar Yýldýrým
Öykü > Fantastik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.