Nasıl Aşık Olunur?
Hep Bekler İnsan,doğru Aşki Doğru Zamanda Doğru Yerde Bulmak İçi̇n.......
"Yazmak, içindeki cehennemi başkalarının okuyabileceği bir cennete dönüştürmektir." – Charles Bukowski (Kurgusal)"
"Yazmak, içindeki cehennemi başkalarının okuyabileceği bir cennete dönüştürmektir." – Charles Bukowski (Kurgusal)"
Hep Bekler İnsan,doğru Aşki Doğru Zamanda Doğru Yerde Bulmak İçi̇n.......
Gecenin içinde, gözlerimde yangınlar, dört duvara sığmayan umutlar yüreğimde patlayacaklar. Karabasanlar üzerime geldikçe çoğalırım binlerce.
merak ettigim!
Nedir sizce Çanakkale Savaşları?
Benim kelimelerim suya yazılmıştır..Nuh tufanı yeniden kapladığında yeryüzünü, hiç bir şey kalmayacak geriye..Hiç kalmayan aşklarımız, dostluklarımız, anılarımız ve merhametimiz gibi..
günlerdir beklediğim an gelmiş, sonunda onu görebilmiştim...
bir kuşun kanadında saklıdır hayat,ve özgürlüğe sevdalıdır o da kuşlar gibi!
Neydi bu şimdi, ne demekti?
Ölmek mi, öldürülmek mi? Kuzeyde, Irak' ın başkenti Bağdat' ın kuzeyinde........
Ben üç yaşımdayken eve bir beşik geldi. İçinde çirkin, buruş buruş, sürekli ağlayan, ellerini kollarını sallayan bir bir bebek. Kardeşin dediler. Anneannem'' Senin pabucun dama atıldı''dedi. Günlerce karşı evlerin damlarına bakıp pabuçlarımı aradım.