Tanrıların Çocukları
Zaman; içinde yanmak için kıvranan ateşe kıvılcım, gözlerinden taşmaya susamış düşlere neden, parmaklarından dökülmeye sabırsız cümlelere fırsat olma zamanıdır.
"Herkesin kendi 'gerçeği' var, ama nedense benimki hep faturaları ödüyor." – Franz Kafka"
"Herkesin kendi 'gerçeği' var, ama nedense benimki hep faturaları ödüyor." – Franz Kafka"
Zaman; içinde yanmak için kıvranan ateşe kıvılcım, gözlerinden taşmaya susamış düşlere neden, parmaklarından dökülmeye sabırsız cümlelere fırsat olma zamanıdır.
Sabahın köründe bir zil sesiyle uyandığımda başım çatlamak üzereydi.
Anlatilanlara gore bu tilsim daha insan var olmadan once gezegende yasayan guclere aitti ve yapabilecekleri hayal gucunun otesindeydi. Blanca kabilesinin bas gorevi bu tilsimi kotu emellere karsi korumakti.
..odadaki boş koltuklara ve sandalyelere bakarak onu buraya, bu eve getiren rüyamı, uyandığımda onu burada bulacağımı sandığımı, ama aslında uykumla birlikte biten rüyada bıraktığımı düşünüp, gülümseyeceğim.
Ruh ikizini bulmak konusuna farklı bir yaklaşım belki.
Yalnızsındır, omzunu yaslayacak kimse yoktur yanında. İnanasın gelmez önce, yavaş yavaş itiraf etmeye başlarsın. İşte kabulundur tekrar edersin içinden ‘migren’, ‘migren’...
Kısa bir süre önce vefat eden Can bey, Öldükten 1 hafta sonra ismini verdiği torununa görünür. Ve ona hayat ile ilgili tavsiyelerde bulunur
Mehmet Efendi 3 erkek, 4 kız çocuklarıyla köyde yaşıyordu. Köyleri iki dere yatağının yamaçlarına kurulmuş bir orman köyü idi.
insanlar bazen yalnız kaldıklarını sanarlar, halbuki yalnızlıktan haberleri yoktur, çünkü gerçekten yalnız biri, kalabalığı bilemez.
Bu yazı çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldığımda yazılmıştır
“Aslında kafası karma karışıktı.” “Hatta ne yaptığını, ne düşündüğünü bile bilmiyordu.” “Dahası hayatta bugüne kadar istemediği kadar bu sorunun cevabını bilmek istiyordu.” “Durmadan istiğfar ediyordu.” R