"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

Eleştiri

Dini Eğlence Konusu Edinenler

Din konusunda alaycı esprilerle eğlenen kişi, o anda eşsiz bir güç tarafından kuşatılmış olduğunu, Allah’ın dilediği anda canını alabileceğini düşünemez. Anlattıklarıyla ve yaptıkları düzeysiz esprilerle çirkinleşen bu kimselerin arasında dindar olduğunu iddia edenler de vardır. Vicdanlarının sesine kulak vermeyen bu kişiler, Allah’ın ayetlerini -haşa- alay konusu edinerek insanları

Can Baba

Buna tepki vermemiz gerekiyor derken gerici kafalar aldıkları işaretle bir sanat eserini ve mezarı tahrip ettiler.

Türkiye'ye Verir Talkımı, Fransa Kırar Salkımı

Fransa cumhurbaşkanı Sarkozy'nin bırakın sağ kolunu, sağ beyin lobu olduğunu düşündüğüm sayın(!) Patrıck Deveciyan bey diyor ki, "Türkler bir milyon ( hoş bu rakamlar üzerinde bile Fransa tutarlı değil- farklı farklı rakamlar telaffuz ediliyor) ermeni üzerinde soykırım uygulamıştır.Sadece ermeniler de değil, ayrıca otuz bin kürt vatandaşın ölümünden sorumludur."

Farklı Bir Gün…

Konteynerlerin birinden diğerine koşturuyor birkaç genç. Zor çektikleri yüklerine yenilerini ekleyebilme telaşındalar. Bir adam: “Çöpleri dağıtmayın çevreye” diye bağırıyor. Çocuklardan büyük görüneni: “Dağıtmıyoruz amca, topluyoruz” diyor, sakin.

Başa Dön